Φ cosmo34 Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2007 selam arkadaşlar askerlık hususunda ben de biraz dertlıyım unıden terkım eylul ayında askerlık subesıne gıttıgımde tecıl kagıdı aldım ama sanırım yoklama kacagı oldugum ıcın orda bı de muayene ye gırdım neyse tecıl kagıdımda SEVK TARIHI 2 OCAK 2008 yazıyor. ben bu sene açıköğretime girmeyi düşünüyorum eylül 2007 de acıköğretime kayıt yaptırırken bu sevk tarıhı yuzunden kaydımı yapmazlarmı yada kayıt yaptırdıktan sonra tecıl devam edermi..... şimdiden teşekkür ederim Alıntı
Φ Taylan Abi Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2007 selam arkadaşlar askerlık hususunda ben de biraz dertlıyım unıden terkım eylul ayında askerlık subesıne gıttıgımde tecıl kagıdı aldım ama sanırım yoklama kacagı oldugum ıcın orda bı de muayene ye gırdım neyse tecıl kagıdımda SEVK TARIHI 2 OCAK 2008 yazıyor. ben bu sene açıköğretime girmeyi düşünüyorum eylül 2007 de acıköğretime kayıt yaptırırken bu sevk tarıhı yuzunden kaydımı yapmazlarmı yada kayıt yaptırdıktan sonra tecıl devam edermi..... şimdiden teşekkür ederim Sevgili Cosmo, 1 Ocak 2008'de (Salı günü) bile açıköğretim kayıt belgeni şubene versen tecil hakkın olur. Seni Eylül 2007'de kaydetmeyecek insan henüz anasından doğmadı. Sen dikkat et, kayıt tarihlerini kaçırma. Sevgiler. Alıntı
Φ cosmo Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2007 teşekkür ederim tekrar bunu öğrendiğime cok sevindim herkese kolay gelsın arkadaşlar Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.