Φ sokakkizi Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2007 merhaba bilmiyorum gerçekten ilgilenebilecek miyim ama ben de geldim bakalım.. ehi B Alıntı
Misafir Süper Kız Çocuğu Özo Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2007 Hoşgeldin sefageldin Herkezi barındıran bi form burası Kopamıycaksın.. Süper Kız Çocuğu Demiştin Sen bir zamanlar die Alıntı
Misafir redblack Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2007 hoşgeldin bak özom, küçüğüm ne güzel söylemiş. çok seversin burasını emin ol. Alıntı
Φ sokakkizi Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2007 ya teşekkür ederim umarım dediğiniz gibi olur.. yapılmış tartışmaya sonradan dalmayı becerememek gibi bi huyum var.. genelde öölece okuyup kalıyorum ama bakalım görücez ne yapabiliyorum ne yapamıyorum.. ben bi ilk olarak şu sinema bölümüne uğrayım Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2007 merhaba bilmiyorum gerçekten ilgilenebilecek miyim ama ben de geldim bakalım.. ehi B) hoş gelmişssin " sokakkizi" formumuza.. paylaşım ve yorumlarını bekliyoruz Alıntı
Φ kusadali_emix Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2007 hoş geldinnnnnnnnnnnn.................. Alıntı
Misafir seyrekler Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2007 ya teşekkür ederim umarım dediğiniz gibi olur..yapılmış tartışmaya sonradan dalmayı becerememek gibi bi huyum var.. genelde öölece okuyup kalıyorum ama bakalım görücez ne yapabiliyorum ne yapamıyorum.. ben bi ilk olarak şu sinema bölümüne uğrayım Hoşgeldiniz iyiki geldinizde,gelmeyle sinema'ya gitmenizin alemi ne? Alıntı
Φ sokakkizi Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2007 Hoşgeldiniz iyiki geldinizde,gelmeyle sinema'ya gitmenizin alemi ne? forumu gezmeye biyerden başlamak gerek değil mi.. e ilk ilgimi çeken sinema daha ne diim..daha doğrusu hep ilgimi çeken.. Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2007 forumu gezmeye biyerden başlamak gerek değil mi..e ilk ilgimi çeken sinema daha ne diim..daha doğrusu hep ilgimi çeken.. hımm sinema hıı.. güzel bir hobi. merak ettim tarzın me? ya da şöyle sorayım ne izlersin daha çok keyifle..? dur ben tahmin edeyim; bence romantik-dram... olabilir mi? Alıntı
Φ sokakkizi Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2007 hımm sinema hıı.. güzel bir hobi. merak ettim tarzın me? ya da şöyle sorayım ne izlersin daha çok keyifle..?dur ben tahmin edeyim; bence romantik-dram... olabilir mi? hayır pek tarzım değil.. aslında tür değil yönetmen - oyuncu ve senaryo sıralamasına göre seçiyorum filmleri.. mümkün olduğunca her şeyi izlemeye çelışıyorum.. kubrick, tarantino, kieslawski, hitchcock, michael moore , lars von trier ve dahası sevdiğim yönetmenlerim paramparça aşklar ve köpekler.. dogville.. otel gibi filmler daha çok ilgimi çekiyo desem bilmem biraz kendimi anlatabilmiş olur muyum Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2007 merhaba bilmiyorum gerçekten ilgilenebilecek miyim ama ben de geldim bakalım.. ehi B hoşgeldin ya teşekkür ederim umarım dediğiniz gibi olur..yapılmış tartışmaya sonradan dalmayı becerememek gibi bi huyum var.. genelde öölece okuyup kalıyorum ama bakalım görücez ne yapabiliyorum ne yapamıyorum.. ben bi ilk olarak şu sinema bölümüne uğrayım zamanla alışırsın tartışmalara merak etme ilk geldiğimizde bizde senin gibiydik Alıntı
Φ delifırtına Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2007 Hoşgeldin sokakkizi Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2007 hayır pek tarzım değil..aslında tür değil yönetmen - oyuncu ve senaryo sıralamasına göre seçiyorum filmleri.. mümkün olduğunca her şeyi izlemeye çelışıyorum.. kubrick, tarantino, kieslawski, hitchcock, michael moore , lars von trier ve dahası sevdiğim yönetmenlerim paramparça aşklar ve köpekler.. dogville.. otel gibi filmler daha çok ilgimi çekiyo desem bilmem biraz kendimi anlatabilmiş olur muyum yönetmen seçmek ne kadar doğru olur tartışılır kuşkusuz.. yeni yönetmenlerimiz çıkıyor piyasaya onları da tanımak ve yapıtlarını izlemek gerektiğini düşünüyorum.. ama yine de her kesin sevdiği ve sevmediği film tarzları muhakkak vardır..örneğin ben şu japon çin kore tarzı vurdulu kırdılı filimleri hiç sevmem.. yönetmen ve oyuncusu kim olursa olsun izlemem.. umarım anlatabilmişimdir.. Alıntı
Φ sokakkizi Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2007 yönetmen seçmek ne kadar doğru olur tartışılır kuşkusuz.. yeni yönetmenlerimiz çıkıyor piyasaya onları da tanımak ve yapıtlarını izlemek gerektiğini düşünüyorum.. ama yine de her kesin sevdiği ve sevmediği film tarzları muhakkak vardır..örneğin ben şu japon çin kore tarzı vurdulu kırdılı filimleri hiç sevmem.. yönetmen ve oyuncusu kim olursa olsun izlemem..umarım anlatabilmişimdir.. yenileri de takip ediyorum elbette.. benim de söylemek istediğim sadece "şu türü severim" deyip sınırlandırmadığımdı... son dönemde izlediğim "dünyanın orta yerinde aşk için ağlıyorum" ve "yay" isimli japon filmlerinden sonra japon filmlerinden uzak durmaya karar verdim şimdilik üstelik bunlar vurdulu kırdılı ööle çok basit filmler de değildi ya bi tuhaflardı yine de takeshi kitano ve kurosawa izlemek gerekir sanırım şu dersler bi bitsin iran sinemasına takılıp kalmayı planlıyorum bi süre bakalım... Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 7 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 7 Mayıs , 2007 yenileri de takip ediyorum elbette.. benim de söylemek istediğim sadece "şu türü severim" deyip sınırlandırmadığımdı...son dönemde izlediğim "dünyanın orta yerinde aşk için ağlıyorum" ve "yay" isimli japon filmlerinden sonra japon filmlerinden uzak durmaya karar verdim şimdilik üstelik bunlar vurdulu kırdılı ööle çok basit filmler de değildi ya bi tuhaflardı yine de takeshi kitano ve kurosawa izlemek gerekir sanırım şu dersler bi bitsin iran sinemasına takılıp kalmayı planlıyorum bi süre bakalım... sanırım irana özel bir ilgin var...ben italyan yapımli filmleri daha çok tercih ederim.. kuşkusuz amerikan yapımları çok süper bütçe ve teknoloji hiç sorun diğill onlarda.. umarım derslerin iidir. hadi azkaldı sınavlara.. Alıntı
Φ sokakkizi Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2007 sanırım irana özel bir ilgin var...ben italyan yapımli filmleri daha çok tercih ederim.. kuşkusuz amerikan yapımları çok süper bütçe ve teknoloji hiç sorun diğill onlarda.. umarım derslerin iidir. hadi azkaldı sınavlara.. ya sorma zorla kurtarıcam galiba bu sene ama bakalm.. simdi otur siyaset felsefesi calis sabahın köründe git sunum yap saat 12 olmus ben nete takılıp kalmısım aaah ahh.. neyse az kaldı Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.