Φ HEYy_KEL Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2007 Kime itafen bu şimdi Biz neyden bahsediyoruz arkdaşım sen bize neler anlatıyosun?? Forma yapılan konu dahilinde lütfen konuşmalarını beyan et olur mu??? Politika yapma !! Saygılar Diline ve klavyedeki eline hakim ol.. Yoksa..????????????? Kurtlar kocayınca mı.!! Alıntı
Misafir Süper Kız Çocuğu Özo Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2007 Yoksa ne.. Tehtit mi ediyosun ?? Sadece kuralları ihlal etmemen konusunda uyardım senii.. Sinir yapmana gerek yok.. Keskin sirke küpüne zarardır !!! Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2007 [ bu arada bende godsmack i stand alone [/color] Alıntı
Φ Senyour Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2007 Camille Jones Vs Fedde Le Grand : The Creeps sarkısını dinliyom ruh halimmi falla super izlemek isteyenler olabilir Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2007 This video may contain content that is inappropriate for some users, as flagged by YouTube's user community. To view this video, please verify you are 18 or older by logging in or signing up. ARKADAŞIM izlemeye çalıştım ama böyle bir yazı çıktı....... Alıntı
Φ Senyour Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2007 This video may contain content that is inappropriate for some users, as flagged by YouTube's user community. To view this video, please verify you are 18 or older by logging in or signing up. ARKADAŞIM izlemeye çalıştım ama böyle bir yazı çıktı....... bazı videoları öyle olmadan acmıyoda ya öyeysen acabilirsin signing up tıkla ve şifreni gir ac Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2007 godsmack sen iyisimi bunu izle seninkine baktım biraz sarmadı Alıntı
Φ Senyour Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2007 godsmack sen iyisimi bunu izle seninkine baktım biraz sarmadı biraz asi gordum seni beyenmedim diil ama cok guzelmis Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2007 biraz asi olmakta fayda var bende daha beterler kliplerde var istersen tabe Alıntı
Φ Senyour Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2007 biraz asi olmakta fayda var bende daha beterler kliplerde var istersen tabe yok ben tırsarım ele bagırmalardan Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2007 eyi sen bilirsen ama taktik şu sen onlardan deil onlar senden tırsınlar Alıntı
Φ Senyour Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2007 Fedde Le Grand - Put your hands up for Detroit dinliyorum ruh halimde = Alıntı
Φ Senyour Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2007 Sagopa Kajmer - Vasiyet ruh halim filistindeki bi baba gibi Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2007 çok süper bir ruh halindeyim.. hiç anlatamam Alıntı
Misafir Süper Kız Çocuğu Özo Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2007 Sagopa Kajmer - Vasiyet ruh halim filistindeki bi baba gibi Alıntı
Φ Senyour Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2007 Red Hot Chili Peppers'n Hump de Bump sarkısı............ Şoktayım Alıntı
Misafir Süper Kız Çocuğu Özo Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2007 Gavurca şarkıların tam manasıyla anlam olrak ne ifade ettiğini bilmediğimizden ötürü Açıklamasını yaparmısınız şarkıların İsim olarak kafi please Alıntı
Φ Senyour Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2007 A la lujeba-- morandi....hava super ankarada, şarkıda super... baya keyflim Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2007 Gavurca şarkıların tam manasıyla anlam olrak ne ifade ettiğini bilmediğimizden ötürü Açıklamasını yaparmısınız şarkıların İsim olarak kafi please The Foetus Of A New Day Kicking Iâm chaos international The writing on the wall A lazarus in parable A dark and sullen lullaby Whispered softly as you die Promising torments are nigh Danger warning levels hissed out loud I saw the silver lining hidden in a mushroom cloud Now iâm reeling from the shock at ground zero If yesterday you would have stood up proud Then why tonight have you thrown in with the stoning crowd? Iâll breathe through the foetus of a new day kicking... The foetus of a new day kicking Itâs true that jesus cannot save Iâm rising from the grave To put my double cross to shame A poison rush, a heart attack A white assassin painted black Youâll fear this reaper coming back Danger warning levels hissed out loud I saw the silver lining hidden in a mushroom cloud Now iâm reeling from the shock at ground zero If yesterday you would have stood up proud Then why tonight have you thrown in with the stoning crowd? Iâll breathe through the foetus of a new day kicking... On a night like this You laid the serpentâs kiss In this garden of gethsemane You played the traitor well... In a dawn to come I will blind the sun To grant you pardon as my enemy Before damning you to ****... Yeni Bir Tekmelemesinin Cenini Ben, kaos uluslararasıyım Duvarda yazı Meselde bir azir Bir karanlık ve somurtkan ninni Yumuşakça senin, öldüğün gibi fısıldadı Eziyetlere söz vermek, neredeysedir Tehlike uyarı düzeyleri, yüksek sesle dışarı tısladı Ben, bir mantar bulutunda saklanan gümüş astarı gördüm Ben şimdi, yer sıfırında şoktan sarıyorum Eğer sen dün, gururlu kalkmış olacak idiysen Sonra, sen bu gece, taşlayan kalabalıkla niye attın? Ben, yeni bir gün tekmelemesinin cenini boyunca nefes ala Cağım... Yeni bir gün tekmelemesinin cenini Doğru isa'nın, kurtaramadığıdır Ben, mezardan yükseliyorum Utandırmak için benim aldatmamı koymak Bir zehir acelesi, bir kalp krizi Beyaz bir suikastçı, siyah boyadı Sen, dönüyor olan bu biçerdöverden korkacaksın Tehlike uyarı düzeyleri, yüksek sesle dışarı tısladı Ben, bir mantar bulutunda saklanan gümüş astarı gördüm Ben şimdi, yer sıfırında şoktan sarıyorum Eğer sen dün, gururlu kalkmış olacak idiysen Sonra, sen bu gece, taşlayan kalabalıkla niye attın? Ben, yeni bir gün tekmelemesinin cenini boyunca nefes alacağım... Bir gecede, bunu beğen Sen, yılanın öpücüğünü koydun Bu gethsemane bahçesinde Sen, haini iyi oynadın... Bir şafakta gelmek için Ben, güneşi kör edeceğim Senin, benim düşmanım olarak affettiğini bahşetmek Cehenneme seni lanetlemekten önce... al bak bu benim şimdilerde en çok sevdiğim şarkı açıklama yapalım dedim şahsım olarak cradle of filth den Alıntı
Misafir Süper Kız Çocuğu Özo Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2007 Çok Keyifsizim sezen Aksudan haydi gel benimle şarkısını dinliyom Msn şifremi unuttum bide Kaç günden beri giremiyom msn e Alıntı
Misafir Süper Kız Çocuğu Özo Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2007 The Foetus Of A New Day Kicking I’m chaos international The writing on the wall A lazarus in parable A dark and sullen lullaby Whispered softly as you die Promising torments are nigh Danger warning levels hissed out loud I saw the silver lining hidden in a mushroom cloud Now i’m reeling from the shock at ground zero If yesterday you would have stood up proud Then why tonight have you thrown in with the stoning crowd? I’ll breathe through the foetus of a new day kicking... The foetus of a new day kicking It’s true that jesus cannot save I’m rising from the grave To put my double cross to shame A poison rush, a heart attack A white assassin painted black You’ll fear this reaper coming back Danger warning levels hissed out loud I saw the silver lining hidden in a mushroom cloud Now i’m reeling from the shock at ground zero If yesterday you would have stood up proud Then why tonight have you thrown in with the stoning crowd? I’ll breathe through the foetus of a new day kicking... On a night like this You laid the serpent’s kiss In this garden of gethsemane You played the traitor well... In a dawn to come I will blind the sun To grant you pardon as my enemy Before damning you to ****... Yeni Bir Tekmelemesinin Cenini Ben, kaos uluslararasıyım Duvarda yazı Meselde bir azir Bir karanlık ve somurtkan ninni Yumuşakça senin, öldüğün gibi fısıldadı Eziyetlere söz vermek, neredeysedir Tehlike uyarı düzeyleri, yüksek sesle dışarı tısladı Ben, bir mantar bulutunda saklanan gümüş astarı gördüm Ben şimdi, yer sıfırında şoktan sarıyorum Eğer sen dün, gururlu kalkmış olacak idiysen Sonra, sen bu gece, taşlayan kalabalıkla niye attın? Ben, yeni bir gün tekmelemesinin cenini boyunca nefes ala Cağım... Yeni bir gün tekmelemesinin cenini Doğru isa'nın, kurtaramadığıdır Ben, mezardan yükseliyorum Utandırmak için benim aldatmamı koymak Bir zehir acelesi, bir kalp krizi Beyaz bir suikastçı, siyah boyadı Sen, dönüyor olan bu biçerdöverden korkacaksın Tehlike uyarı düzeyleri, yüksek sesle dışarı tısladı Ben, bir mantar bulutunda saklanan gümüş astarı gördüm Ben şimdi, yer sıfırında şoktan sarıyorum Eğer sen dün, gururlu kalkmış olacak idiysen Sonra, sen bu gece, taşlayan kalabalıkla niye attın? Ben, yeni bir gün tekmelemesinin cenini boyunca nefes alacağım... Bir gecede, bunu beğen Sen, yılanın öpücüğünü koydun Bu gethsemane bahçesinde Sen, haini iyi oynadın... Bir şafakta gelmek için Ben, güneşi kör edeceğim Senin, benim düşmanım olarak affettiğini bahşetmek Cehenneme seni lanetlemekten önce... al bak bu benim şimdilerde en çok sevdiğim şarkı açıklama yapalım dedim şahsım olarak cradle of filth den Saol bizi aydınlattığın için Cahilliğin gözü kör olsun ben ne ediym Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2007 Saol bizi aydınlattığın için Cahilliğin gözü kör olsun ben ne ediym sen merak etme ben hep bole aydınlatırım seni Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2007 sen merak etme ben hep bole aydınlatırım seni kankam bu yaa Alıntı
Misafir Süper Kız Çocuğu Özo Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2007 sen merak etme ben hep bole aydınlatırım seni Yok senden bi tane daha saolasın Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.