Φ MINEU Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 mandibula (25) AZAT (21) CEDi (20) mistik_ht (20) DOĞUM GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN NİCE SENELERE AZAT'cım pzt. günü burda olamayacağım için şimdiden kutlayım dedim doğum günün kutlu olsun tatlım yeni yaşında herşey gönlünce olsun sağlık, mutluluk ve başarı peşini hiç bırakmasın güzelim Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 Azatım Ela gözlüm benim İlk defa bu doğum gününde yanında olamıyacağım...Bana kızgınsın şimdiden biliyorum ama yüreğim ve aklım hep sende...Seni çok seviyorum...Seni bize veren Rabbime şükürler olsun...İyi doğdun İçimin Gülen Yüzü... Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 ne vicdansıs bi abla insan böle bi günde kardeşinin yanında olmas mı Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 Kıs sana noluyo Ortalığı karıştırıyo bide Efet vicdansısım Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 işte itiraf etti ben olsam ne yapar ne eder o gün kardeşimin yanında olurdum Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 Kısım bi sus yahu Sen beni merkes bankası sandın herhalde Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 susmam haklı olanlar susmasın hiç bir zaman ben her saman haklının yanındayım azat'cım hiç üsülme tatlım Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 Hey Allahım çattık iyimi Delü bu kıs yahu Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 delü sensün çatlak Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.