» iLyAdA Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 Öylesine bir evlat ki o, dilerim herkes burcum gibi bir evlada sahip olur.... seni çok seviyorum bir tanem, hiç değişme olur mu? Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 mutluluğumu siz dostlarımla paylaşmak istedim.. Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 ilyadacım burcu'nun doğum gününü kutlar, sağlık, başarı ve mutluluklar dilerim Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 yoksa bu burcuu... ÖSS adayımız mı... ablacım..arkadaşımaa sağlıklı,mutlu,idealleriinin hayırlısıyla gerçekleşmiş olduğu,sevdikleriyle birlikte bir ömür dilerim.. iyiki doğmuşş... ve bir anne çocuğuyla gurur duyuyorsa ne mutlu o evlada... inan o da senin kadar mutludur... ailem sağğolsun bu mutluluğu öyle çok yaşatıyorlar ki... ordan biliyorum... nice sağlıklı ömürler dilerim... Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 Canım arkadaşımın BURCU'su;annen benim yerime seni kucaklasın, gözlerinden öperim canım.İlyadam,gönlü güzelim, Allah evladına mutlu,hayırlı ömür versin.Allah iyilerle,güzelliklerle karşılaştırsın onu Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2007 hepinize çokk teşekkür, mesajları okuduğunda kızımın gözlerinde ki gülümsemeyi görmenizi isterdim:)) mcxx... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.