Zıplanacak içerik

Featured Replies

• Cevaplar 68
  • Görüntü 7,4b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

en sonda ben varim, sagdan. :whistling: arkadaslar sayi saymayi bilmiyolar :sweatingbullets: bide yorulmasinlar diye kendi rakamimi soyledim :w00t:

Gönderi tarihi:

efferim benim sıra arkadaşıma... :grin:

benim de beynim döndü yaf...ne bu curcuna... :blink:

şş..Sercan...nen..ne yapıyon orda sen...?? sıraya girr çabukkkk.... :angry: off off!!!

aaa...Burcu kızım...bırak şimdi aşkı meşki.....daha sonra da tutarsın aşkının elini...!!aa....töbe tübe...derhal sıraya bakemm!! :getlost:

bakk bakk...şu afacana bakk..kim o ben burdan seçemediim... :unsure: aaa...Oğuz...!!!bakk keretaya sennn.... :angry:

ne yapıyon nen orda.... :lol: ayy...kızlar yazık size fallahi... :w00t: çık bakem sen ordan...şu sağ tarafa FıSıLtI'nın yanına...marş marşş....!! :devil:

heehh....birazz toparlandı sankii....ya da ben kendimi kandırıyorum...istifa edicemm yakında...ne buu yaa??....off kafayı yiceğim...sonra bir de şiş....istifaa istifa.... -_-

Gönderi tarihi:

ben dedim sana <_< ama sakalim yokki sozum gecsin :w00t:

Gönderi tarihi:

senn öyle sannn... :w00t: bak şu yanlardan başlamış sakalların çıkmaya... :angry: sonra ver elini şiş odasıı...!!

yarınn görmeyeyim onlarıı...!! aa ne onlar öyle?? karıncalar dans ediyor....görmicem yarın... :getlost:

ben memnunum hem halimden..kıskanma.... -_- ben nelerle başa çıktım... :P

yoksa senin gözün benim tahtımda mı????? :o:getlost:

Gönderi tarihi:

damam ben bir sey demiyorum artik :closedeyes:

Gönderi tarihi:
<_<
Gönderi tarihi:

stajyer psikobatlik dersine gir o halde <_<

Gönderi tarihi:

evet...iyi fikir...ama bizim okulda bölümü yok...ve ben gidiyorum... :)

dersimi almam gerek benim.... :grin: hocamın şişlerini özliycem..herşeyi geçtim de.. :wub:

Gönderi tarihi:

gitmesen :blushing:

Gönderi tarihi:

baskanlik onaylansinda :P siniftan cikma onaylanmasin :) bide sira arkadasligimdan cikman onaylanmasin :blush:

Gönderi tarihi:

ozur dilerim :clover:

Gönderi tarihi:

gloria hojanin masasinami koydun :unsure:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.