Φ modernjames Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2007 bir çok kişiyi en çok sevindiren olayların başında çeşitli sürprizler yer alır. bu süprizler bazen bir armağan bazen de bir tiyatro sinama bileti olabilir..ya da tek başına bir gül bile bütün sürprizlerden ötedir. siz forum sakinlerini etkileyecek yani sizin için çok büyük bir sürpriz dedirtecek olay nedir..? haydin paylaşalım. Alıntı
Misafir Süper Kız Çocuğu Özo Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2007 Bi bonibona tav olucak hatunum 1 Ay öncesine kadar bonibon getiren vardı ama şimdi yok artık Kendi bonibonumu kendim alıyom Küçük şeylerden mutlu olmasını her zaman blmişimdir Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2007 kız ben sana rengarenk bonibon yolamaz mıyım. bir tır banibon yükleyeceğim odana.. gir içinde yüz öyleki Alıntı
Misafir Süper Kız Çocuğu Özo Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2007 kız ben sana rengarenk bonibon yolamaz mıyım. bir tır banibon yükleyeceğim odana.. gir içinde yüz öyleki oley teşekkür edeyimmm Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.