Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 umarım saygıda kusur etmedim bence çok güzel saygı içinde tartıştık Alıntı
Φ Senyour Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 kelebeklerin ömrü kısa derler...ömrümü uzatmam için nefesim olur musun...ve kelebeği bir ömür boyu yaşatmak için bunun olabiliceğini ispatlamak içinn benimle evlenir misin... :wub: buda kelebekten...yani benden... cok guzel yazdın ellerine saglık kastım buydu ben özetlemek istemistim Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 kelebeklerin ömrü kısa derler...ömrümü uzatmam için nefesim olur musun...ve kelebeği bir ömür boyu yaşatmak için bunun olabiliceğini ispatlamak içinn benimle evlenir misin... buda kelebekten...yani benden... sendende bu kadar nazik bir teklif beklenidi ...ama sanırım hemen kabul edilirdi.. Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 kelebeklerin ömrü kısa derler...ömrümü uzatmam için nefesim olur musun...ve kelebeği bir ömür boyu yaşatmak için bunun olabiliceğini ispatlamak içinn benimle evlenir misin... :wub: buda kelebekten...yani benden... çok güzel bir yaklaşım.. Alıntı
Φ Senyour Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 bence çok güzel saygı içinde tartıştık cok incesin tskler buna cok sevindim Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 cok guzel yazdın ellerine saglık kastım buydu ben özetlemek istemistim teşekkürler arkadaşım... anladım ben seni...hayatını paylaşırken onu içinde tamamen yaşatman...sevginle doldurman içini..tamamen onunla...ve bu sevgiyi paylaşmak... işte tartışmanın iki konusu bir oldu...ve sanırım aynı şeyden bahsediyordunuz... sendende bu kadar nazik bir teklif beklenidi ...ama sanırım hemen kabul edilirdi.. sağol kleom.. bilmem ki öyle mi olurdu.. Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 cok incesin tskler buna cok sevindim her zaman saygı içinde olduktan sonra her konuyu farklı biçimlerde değerlendirip tartışabiliriz yeterki saygı olsun Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 her zaman saygı içinde olduktan sonra her konuyu farklı biçimlerde değerlendirip tartışabiliriz yeterki saygı olsun +1000 tam isabet.. Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 çok güzel bir yaklaşım.. beğendiğine sevindim arkadaşım..teşekkür ederim... Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 beğendiğine sevindim arkadaşım..teşekkür ederim... birine teklifte bulunurken bunu değerlendireceğim.. Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 +1000 tam isabet.. oleyyyy bende +1000 aldımmm saol james Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 birine teklifte bulunurken bunu değerlendireceğim.. o kadar beğendin yani... orda ben kendimi ve içimdekini anlattım.. içimden geldi yazdım.. al arkadaşım senin olsun... mutlu olucaksann....inşallah.... Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 oleyyyy bende +1000 aldımmm saol james Alıntı
Misafir Süper Kız Çocuğu Özo Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 umarım cidden asık olursun ama karsılıksız olur ve anlarsın sevgini ispatlamak icin bunu bile yaparsın ya ben neymişim he bi tartışma ortamı yapalım dedik olanlara bak Bu arada siz nie bu çocuğa yükeniyosunuz alt tarafı fikir beyanında bulundu yavs. Bu arada zedancım sende beddua etme dönüp dolaşıp seni bulur canımın içi Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 o kadar beğendin yani... orda ben kendimi ve içimdekini anlattım.. içimden geldi yazdım.. al arkadaşım senin olsun... mutlu olucaksann....inşallah.... evet çok hoşuma gitti tam bana göre bir yaklaşım. romantizmi severim . teklifte bence gayet romantık.. insallah mutlu olurum sende insallah mutlu olursun arkadaşım.. Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 sağol kleom.. bilmem ki öyle mi olurdu.. senden iyisinimi bulacak kelebek....birde bu teklif geri çevirmesi imkansız.... ama adettendir sen yinede önce erkekten bekle derim.. Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 ya ben neymişim he bi tartışma ortamı yapalım dedik olanlara bak Bu arada siz nie bu çocuğa yükeniyosunuz alt tarafı fikir beyanında bulundu yavs. Bu arada zedancım sende beddua etme dönüp dolaşıp seni bulur canımın içi kızzz bi konu attın ortaya bi bakıyozki tartışıyozz olsun ii oldu ama fikir alışverişi yaptık bizde.... saol Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 bu forumdki herkes çoookkk mutlu olur umarımmm herkes istediği gibi birini bulur Alıntı
Φ Senyour Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 özo tskler ama ben beddua etmek istemedim ki özür diliyorum öyle anlasıldımsa Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 kızzz bi konu attın ortaya bi bakıyozki tartışıyozz olsun ii oldu ama fikir alışverişi yaptık bizde.... saol valla özocuğum ii yaptın güzel zaman geçirdik hatta geçiriyoruz da.. Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 özo tskler ama ben beddua etmek istemedim ki özür diliyorum öyle anlasıldımsa arkadaşım bedduayı bana yaptığın için özürün muhatabı benim. dolayoısıyla özrünü kabul ediyorum eminim kötü bir niyetin yoktu.. Alıntı
Misafir Süper Kız Çocuğu Özo Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 kelebeklerin ömrü kısa derler...ömrümü uzatmam için nefesim olur musun...ve kelebeği bir ömür boyu yaşatmak için bunun olabiliceğini ispatlamak içinn benimle evlenir misin... :wub: buda kelebekten...yani benden... Yüreğine Sağlık Bölesine güsel fikirlerini bizle paylaştığından ötürü Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 bu forumdki herkes çoookkk mutlu olur umarımmm herkes istediği gibi birini bulur aHHH umarım arkadaşım umarımm Alıntı
Φ Senyour Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 eywallah tskr ederim yoksa falla uyuyamazdım.... Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 eywallah tskr ederim yoksa falla uyuyamazdım.... olurmu kankam ya..sen rahat uyu.. şurada kaç günlük ömrümüz kalmışki... kavga gürültü ve huzursuzla geçirelim.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.