Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2007 18 yıl pekkii... tabii benii sırada çekiyon bide yönetimde çekmemek için yaptın demi... öyle olsun.... ( )
Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2007 18 yıl ne alakasi var ben sadece senin, sira arkadasin olmaktan memnunum. rahat, rahat kopya cekebiliyorum. baskan yardimci olursam. eger, kopya cekmem hos bir hareket olmaz. ornek olmamiz lazim
Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2007 18 yıl Yazar ders kaçta başlıyor ya ben hep geç kalıyorum. devamsızlık sorunu var mı .ders kaçta bitiyor ve kaçta başlıyor
Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 18 yıl ne alakasi var ben sadece senin, sira arkadasin olmaktan memnunum. rahat, rahat kopya cekebiliyorum. baskan yardimci olursam. eger, kopya cekmem hos bir hareket olmaz. ornek olmamiz lazim hmm.....küçük beyye bakın.... anlaşıldı sizin derdiniz...sonunda çıktı ağzınızdaki bakla... sen şuna sorumluluk almaktan kaçıyorum desene... şş...kopyaya hayır dediğimi de kim söyledii...başkansak arada kaçamak yapıcaz heralde... ders kaçta başlıyor ya ben hep geç kalıyorum. devamsızlık sorunu var mı .ders kaçta bitiyor ve kaçta başlıyor yafff...seninle işi var bu hocanın... bak seni uyarıyorum arkadaşım..bi gün şişlere maruz kalıcaksın...ondan korkuyorum yani... bak şimdi saattlerin biri birini tutmuyor...devamsızlık hocanın kanaatine kalmış..anlıyacağın normal bi sınıfta değilsin....
Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 18 yıl aa...senn ne karışıyonn... yönetim benim...örnek olmak benim... iiyii o zamann....kopya yok bundan sonra sana.... hahayyyytt.... yaa al sana örnekk öğrencii...
Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 18 yıl hain arkadaş... ben yerimi değiştirmek istiyorum...hocayla bi konuşayım...
Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 18 yıl hıh.... asıl ben küstüm sana...!! sen o kadar yardım ett....tıpkı şöyle ''besle kargayı oysun gözünü'' !! gözümü deştin yani....,,,
Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 18 yıl ben senin yanına şu arkadaki sınıfın en çalışkan öğrencisi var...adı Çağla...onu getireyim... kopyada çekersin hemm...!!
Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 18 yıl yookk...sen kopyasız yapamazsın....! pardon yaa kopyalı yapamazsın mı demeliydim... oo en çalışkanımız...sölemez zaten birşey...endişe etme.... güzel ikili olursunuz....bende onun yerine geçerim artık.... yer olsa tek oturr....da paşa mısın sen??
Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 18 yıl iyi öyle olsun bakalım... benn istifa dilekçemi verdim...hemde toptan gidiyorum..okuldann.. yaşasın...kurtuldun benden...
Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 18 yıl bi baskan olduk bak basimiza neler geldi bir daha olma gel yine sira arkadasim ol
Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 18 yıl bilmiyorum...dilekçeme bakıyor herşey..... onaylamazlarsa....bakarızz... zaten bi daha tübe...başkan falan olmam ben...
Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 18 yıl olmuyom zateenn... şöyle okkalı bir başkan gelsinde benim yerime görün siz gününüzüü...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.