Φ KesKiNkAleM Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 Kelebek biraz geç oldu ama güç olmasın doğum günün kutlu olsun. Hayattan ne bekliyorsan o seni bulsun. Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2007 Kelebek biraz geç oldu ama güç olmasın doğum günün kutlu olsun. Hayattan ne bekliyorsan o seni bulsun. Amin abim... teşekkür ederim güzel dileğin için.. evet....doğru söylemişler...geç olsun ama güç olmasıın... isterse daha geç olsun.. önemli olan bu güzel kutlamayı yapmış olmann... çokk teşekkür ederim... maviş..maviş...çiçekler... Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2007 nice mutlu yıllara, sevdiklerinle beraber olman dileğiyle.. Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2007 Mutlu yıllar canım geç kaldım ama kusura bakma Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2007 nice mutlu yıllara, sevdiklerinle beraber olman dileğiyle.. teşekkür ederim james... Amin güzel dileğin için... Mutlu yıllar canım geç kaldım ama kusura bakma olsun kıss... o gün aklıma geldi... iyi de oldu aslında.... teşekkür ederim.. Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 Doğum günün kutlu olsun ortağım hayat boyu mutluluk ve sağlık dilerim . yeni yaşında sevinç ve tüm güzellikler seninle olsun ... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2007 Doğum günün kutlu olsun ortağım hayat boyu mutluluk ve sağlık dilerim . yeni yaşında sevinç ve tüm güzellikler seninle olsun ... ahh ortağım.... ne ettin senn... insan duygulanıyo....her ne kadar geçmiş bir gün olsa da...yeni bir sene....iyice yaklaşıyorum....daha çok var ama ne bileyim...belki de hiç yoktur... teşekkürrr ederim... Amin dileğin için.....duan için.... resim çok güzel bu arada... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2007 Hımmm...Doğmuşsun.. Her yeni birgünün başlangıcı mutluluk; ve günün bitiminde birşeyler öğreniyorsan, ömrün sana..... vazgeçilmez sevgi ve dostlar kazandırıyorsa... Sabaha gülerek neşeyle açabiliyorsan gözlerini, büyüdüğüne üzülme...İyiki doğdun,iyiki varsın. Dileğim günler sende iz bıraksın. Dileğim yarının dünü aratmasın. Dileğim yüzündeki gülüşü doyasıya yaşayasın. Sevgiler sana Sevgimle...... çok teşekkür ederim... sabaha gülereek açabiliyorum gözlerimi.... iyiki doğdum iyiki varım... bu dünya yaşanılıcak bir yer...ama insan büyüdükçe çekilmez oluyor ya bu yaşanılırlık...ondandır içimdeki endişe.... dileğin....için ise Amin...dileklerin...onlar için de teşekkür ederim... umarım yarınım dünümü aratmazz....ve günler izlerini acıyla bırakmaz kalbime.... ( ne kadar olur bilmiyorum ama ) çok hoş bir anlatımla...çok hoş bir kutlamaydı...teşekkür ederim.... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2007 delüsün sen delüsün... maynak kardeşim benim....açıklamasını yapmıştın gerek yoktu aslında.... çok teşekkür ederim.... bu güzel tasarım için.... benim anlamak için ecel terleri döktüğüm..uygulamasında kafayı yedirttiğim bir çalışmaya çok benziyor... Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2007 delüsün sen delüsün... maynak kardeşim benim....açıklamasını yapmıştın gerek yoktu aslında.... çok teşekkür ederim.... bu güzel tasarım için.... benim anlamak için ecel terleri döktüğüm..uygulamasında kafayı yedirttiğim bir çalışmaya çok benziyor... ya kelecek lafı bile olmaz gerek te vardı delüyüm ben ama sen daha delüsün bu arada bu yenisini de moralin düzelsin diye bi anlamda yaptım yazılılar yüzünden canını sıkma sakın Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2007 ya kelecek lafı bile olmaz....gerek te vardı....delüyüm ben ama sen daha delüsün....bu arada bu yenisini de moralin düzelsin diye bi anlamda yaptım yazılılar yüzünden canını sıkma sakın ahh delüü çocukk......çok teşekkür ederim yaa.... sabahın köründe ayaktayım...ve geldim ki ne göreyim....bizim delüü peresthayal neler yapmış.... nen ben ne ettim de gazetelere çııktım acaba... hemde koca başlık olmuşum..manisa kaçması diye sanırım.... bu da benden..... bana bu klibi hatırlattın ya delü...alamamıştım bi türlü...kafayı yicektim... neyse burda da dursun...hoş olmuş... çok teşekkür ederimm....çokk..... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.