Φ katakuta Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2007 Olamaz böyle bir şey ya,gülermisiniz ağlarmısınız artık okuyuculara bırakıyorum. Kim demiş müslümanlar icad yapamaz diye? Adamlardaki zihniyete, hayal gücüne bakarmısınız!!! Değerli asker66 kardeşim, yazılarımı anlamamışsın. Nolur bari bunu dikkatli oku. Hayrettin karamanin gorusunu almana hayret ettim ... görüşünü alman ne demek? Cariye konusunda yerden yere vuruyordun Yüz vuruşun misvak ile yapılabileceği iddiasını da ciddiyetten uzak buluyorum ve iddiayı sahiplendiği için Hayrettin Karamanâı yerden yere vuruyorum. "Zina ciddi bir suçtur; cezası da ciddi olmalı ," diyorum. Islama demokrasiyi yamamaya calisanlarla benim bir alaakam olamaz. Zina konusuyla bunun hiçbir ilgisi yok. Konuyu lütfen saptırmayalım. burada bir kardes yazmisti cezanin neyle tatbik edilmesi gerektigini. otomatik dayak atma makinasi demisti, eloktronik. Bir zamanlar GIRGIR adındaki mizah dergisinin bir Zihni Sinirâi vardı. Sinir makineler icat ederdi. Otomatik burun silme makinesi gibi. Otomatik dayak atma makinesi de öyle bir şey gibi geldi bana. Ciddiye almadım. mesela onun soyledigi hicte yabana atilacak cinsten degil Ama siz ciddiye alıyorsunuz. İnşallah tez elden icat edersiniz o makinayı. Ya da icat ettirirsiniz. -http://forum.iktibas.info/thread.php?threadid=4753&boardid=5&styleid=2&sid=4ce8df715cb0bf083adde397be9694ae&page=2- Adamlar icad etmek istedikleri makinaları bile insanlığın menfaati için değil,insanlara zarar vermek için tasarlıyorlar.****** Eh artık yakında otomatik,recm etme,kafa kesme,el kesme makinaları icad edilirse hiç şaşmamak gerekir. Alıntı
Misafir aslan34 Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2007 Olamaz böyle bir şey ya,gülermisiniz ağlarmısınız artık okuyuculara bırakıyorum. Kim demiş müslümanlar icad yapamaz diye? Adamlardaki zihniyete, hayal gücüne bakarmısınız!!! -http://forum.iktibas.info/thread.php?threadid=4753&boardid=5&styleid=2&sid=4ce8df715cb0bf083adde397be9694ae&page=2- Adamlar icad etmek istedikleri makinaları bile insanlığın menfaati için değil,insanlara zarar vermek için tasarlıyorlar.****** Eh artık yakında otomatik,recm etme,kafa kesme,el kesme makinaları icad edilirse hiç şaşmamak gerekir. :) koptum bittim ya , sendeki bu zeka parıltıları, bir alemsin hani. Alıntı
Φ BrainSlapper Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2007 Dayak makinesi gibi zeka pırıltıları müslümanlara ait. katakuta başka bir forumda tartışılan bu parlak fiklere gülelim diye buraya taşımış. Saygılar. Alıntı
Misafir aslan34 Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2007 icadı buldugu için degil zaten zeka pırıltıları. dayanaklar gırgırdan 'zihni sinir' beyden ona gülüyorum. gırgır gibi bişi oldu bu zaten. neyse. selametle Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.