Φ frozen Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2007 2007 YILINDA YASIYORSANIZ : > > 1. Mikrodalga firina kazara sifrenizi girersiniz.. . > 2. Yillardir gercek kartlarla solitaire oynamamissinizdir. .. > 3. 3 kisilik ailenize ulasmak icin elinizde 15 farkli > telefon numarasi vardir... > 4. Yan masanizda oturan kisiye e-mail atarsiniz... > 5. Aileniz ve yakin dostlarinizla gorusememe nedeniniz email > adresleri olmamasidir. .. > 6. Uzun calisma temposunun ardindan eve gittiginizde > telefonu hala isteyken cevapladiginiz gibi aciyorsunuzdur. .. > 7. Evden bir yeri ararken, dis hatta cikis yapmak icin "9" u > tuslarsiniz. .. > 8. Ayni masada 4 senedir calismaniza ragmen, 3 farkli sirket > icin calismissinizdir. .. > 10. Sirketinizin kuculme kararini gece haberlerinden > ogrenirsiniz. .. > 11. Patronunuzun sizin yaptiginiz isleri yapabilme becerisi > yoktur... > 12.Televizyonda izlediginiz her reklamin altinda web adresi > vardir... > 13. Cep telefonunuzu almadan evden cikmak, ki 15 yil once > hic bir etkisi yoktu, artik sizin icin bir panik nedenidir > ve apar topar eve cep telefonunuzu almak icin geri > donersiniz.. . > 14. Sabah uyandiginizda kahvalti yapmadan internete > girersiniz.. . > 15.Bu yazilanlari onayliyor ve guluyorsunuzdur. .. > 16. Daha kotusu bu e-maili kimlere ileteceginiz kafanizda > hemen canlanmistir. .. > 17. Listede 9 numaranin olmadigini fark edemeyecek kadar > mesgulsunuzdur. .. > 18. Yukari bakip 9 numaranin olup olmadigini kontrol > etmissinizdir. > Ve simdi KENDINIZE GULUYORSUNUZDUR ! Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2007 2007 YILINDA YASIYORSANIZ : 16. Daha kotusu bu e-maili kimlere ileteceginiz kafanizda hemen canlanmistir. .. 17. Listede 9 numaranin olmadigini fark edemeyecek kadar mesgulsunuzdur. .. 18. Yukari bakip 9 numaranin olup olmadigini kontrol etmissinizdir. Ve simdi KENDINIZE GULUYORSUNUZDUR ! Listede 9 numarayı bulamıyorum Frosen Naptın kıs 9 numarayı dış hat alacam Tam yerinde süpper tespitler bunlar Alıntı
Misafir Süper Kız Çocuğu Özo Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2007 6. Uzun calisma temposunun ardindan eve gittiginizde telefonu hala isteyken cevapladiginiz gibi aciyorsunuzdur 14. Sabah uyandiginizda kahvalti yapmadan internete girersiniz.. . 15.Bu yazilanlari onayliyor ve guluyorsunuzdur. .. 16. Daha kotusu bu e-maili kimlere ileteceginiz kafanizda hemen canlanmistir. 17. Listede 9 numaranin olmadigini fark edemeyecek kadar mesgulsunuzdur. .. 18. Yukari bakip 9 numaranin olup olmadigini kontrol etmissinizdir. Ve simdi KENDINIZE GULUYORSUNUZDUR ! Tam Süper Olmuş Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2007 Listede 9 numarayı bulamıyorum Frosen Naptın kıs 9 numarayı dış hat alacam Tam yerinde süpper tespitler bunlar yedim gı... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2007 2007 YILINDA YASIYORSANIZ :> > 1. Mikrodalga firina kazara sifrenizi girersiniz.. . > 2. Yillardir gercek kartlarla solitaire oynamamissinizdir. .. > 3. 3 kisilik ailenize ulasmak icin elinizde 15 farkli > telefon numarasi vardir... > 4. Yan masanizda oturan kisiye e-mail atarsiniz... > 5. Aileniz ve yakin dostlarinizla gorusememe nedeniniz email > adresleri olmamasidir. .. > 6. Uzun calisma temposunun ardindan eve gittiginizde > telefonu hala isteyken cevapladiginiz gibi aciyorsunuzdur. .. > 7. Evden bir yeri ararken, dis hatta cikis yapmak icin "9" u > tuslarsiniz. .. > 8. Ayni masada 4 senedir calismaniza ragmen, 3 farkli sirket > icin calismissinizdir. .. > 10. Sirketinizin kuculme kararini gece haberlerinden > ogrenirsiniz. .. > 11. Patronunuzun sizin yaptiginiz isleri yapabilme becerisi > yoktur... > 12.Televizyonda izlediginiz her reklamin altinda web adresi > vardir... > 13. Cep telefonunuzu almadan evden cikmak, ki 15 yil once > hic bir etkisi yoktu, artik sizin icin bir panik nedenidir > ve apar topar eve cep telefonunuzu almak icin geri > donersiniz.. . > 14. Sabah uyandiginizda kahvalti yapmadan internete > girersiniz.. . > 15.Bu yazilanlari onayliyor ve guluyorsunuzdur. .. > 16. Daha kotusu bu e-maili kimlere ileteceginiz kafanizda > hemen canlanmistir. .. > 17. Listede 9 numaranin olmadigini fark edemeyecek kadar > mesgulsunuzdur. .. > 18. Yukari bakip 9 numaranin olup olmadigini kontrol > etmissinizdir. > Ve simdi KENDINIZE GULUYORSUNUZDUR ! bu ne ya, ne kadar ayıp bizle dalga mı geçiyon sen bakem, heç bile kahvaltısız nete oturmam 9 numarayı hiç aramadım, gülmedim, cep telefonum yok Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2007 bu ne ya, ne kadar ayıp bizle dalga mı geçiyon sen bakem, heç bile kahvaltısız nete oturmam 9 numarayı hiç aramadım, gülmedim, cep telefonum yok bende osirisliyim..gözlerim yuk...ellerimde yuk... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2007 bende osirisliyim..gözlerim yuk...ellerimde yuk... de get ya, sen söyle bakayım kahvaltı yaptınmı canem dur cep telefonum çalıyor, pardon varmış unutmuşum Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2007 yedim gı... Afiyet olsun janem bu ne ya, ne kadar ayıp bizle dalga mı geçiyon sen bakem, heç bile kahvaltısız nete oturmam , 9 numarayı hiç aramadım, gülmedim, cep telefonum yok Abla sen 9 numarayı niye arayasınki zaten Hakketten yukmu cep telefonun dur cep telefonum çalıyor, pardon varmış unutmuşum Kandırıkçı apla Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2007 2007 YILINDA YASIYORSANIZ : > > 3. 3 kisilik ailenize ulasmak icin elinizde 15 farkli > telefon numarasi vardir... > [/quote ananemin bile 2 hattı var daa ne olsun Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.