Φ Senyour Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2007 alla alla bak oynamam ha Alıntı
Misafir Süper Kız Çocuğu Özo Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2007 deniyebilirim ama El mi Yaman ben mi görcezzz Alıntı
Φ Senyour Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2007 bakcaz artık kim yaman Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2007 alla alla bak oynamam ha arkadaş inanki inat ikna olmuyor. ama ben onu meyve salatasına ikna edecem şimdi.. Alıntı
Misafir Süper Kız Çocuğu Özo Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2007 arkadaş inanki inat ikna olmuyor. ama ben onu meyve salatasına ikna edecem şimdi.. Kandırdı beniii Ama ne kadar azimli olduğumu ve inatçı olduğu az çok bilir "modernjames" Alıntı
Φ Senyour Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2007 kandırdın falla onu inat guzel bazen Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2007 kandırdın falla onu inat guzel bazen kanmasa olmazdı.. meyve salatası değince benim bile ağzımın suyu aktı.. Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2007 Kandırdı beniii Ama ne kadar azimli olduğumu ve inatçı olduğu az çok bilir "modernjames" bimezmiyim'Süper Kız Çocuğu Özom.. azmini ve inadını az çok değil çok ii bilirimm bu arada kandırmak denmez bence ikna desek ya.. Alıntı
Misafir Süper Kız Çocuğu Özo Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2007 bimezmiyim'Süper Kız Çocuğu Özom.. azmini ve inadını az çok değil çok ii bilirimmbu arada kandırmak denmez bence ikna desek ya.. Haklısın benim iyi yürekli arkadaşımm Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2007 birde yakomozlu bir gecede sahilde otururken gitar çalmaktan hoşlanırım.. Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2007 Kitap okurken uzerine yazi yazmaktan hoslanirim.... inanki bu huy aynen bende de var.. bazen dalarım kitaba anlamsız şeyler bile yaptığımı hatırlıyorum.. gerçi son zamanlarda kitapta okumaz oldum. Alıntı
Φ Tengeriin boşig Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2007 Kitap okurken uzerine yazi yazmaktan hoslanirim.... Hımm... O zaman seni benim kitaplarımla tanıştırmamam lazım... Ben tek bir çizik dahi atmam kitaplarıma. Adımı falan yazmaya bile kıyamam... Etiketini söker, okur ve kaldırırım. İhtiyaç duydupumda tekrar alırım ama kesinlikle çizmem, karalamam... Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2007 Hımm...O zaman seni benim kitaplarımla tanıştırmamam lazım... Ben tek bir çizik dahi atmam kitaplarıma. Adımı falan yazmaya bile kıyamam... Etiketini söker, okur ve kaldırırım. İhtiyaç duydupumda tekrar alırım ama kesinlikle çizmem, karalamam... benimde kitaplarım çok kıymetlidir....zarar gelmesine dayanamam.. yatarken mutlaka okurum..... Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2007 benimde kitaplarım çok kıymetlidir....zarar gelmesine dayanamam..yatarken mutlaka okurum..... bende kitaplarımla yatarım o kadarki kıymetlidir .. Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2007 hangisiyle james Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2007 hangisiyle james ne desem yalan olur.. eniyisi hergün biriyle.. enson masum bir yayıncının olumunü anlatan bir poliye romanla yattım Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2007 ne desem yalan olur..eniyisi hergün biriyle.. enson masum bir yayıncının olumunü anlatan bir poliye romanla yattım yanlış seçim james bak imlan bozulmuş....uykularında bozulur fazla polisiye okuma Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2007 yanlış seçim james bak imlan bozulmuş....uykularında bozulur fazla polisiye okuma imlam neden bozulmış anlamadım ki?? niye sinirlendin..kötü bir amacım yoktu. Alıntı
Φ samaroglani Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2007 ben bağlama çalarken , çaldığım türküye ıslıkla eşlik etmekten hoşlanırım... sesim kötüde gitar çalarkende ... ve , kıyıdan denizi izlerken bira içmeyi.. ve.. falezlerde arkadaşlarımla bira içerken , sigara içmeyi.. ve..motorlar giderken telefonla konuşmayı... ve.. rafting yaparken sağa sola laf atmayı.. ve.. telefonla konuşurken kağıda saçma sapan şeyler çizmeyi.. Alıntı
Φ Tengeriin boşig Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2007 Hic sansin yok....O kitaplar benim sayilmaz mi? Hımm... Bilmem, Sayılsın mı? Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 Uyurken ellerimi yastigin altina koymaktan hoslanirim... iki elini mi yoksa bir elinimi? Alıntı
Φ Senyour Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 özülen arkadasıma ''bak ben burdayım bunu bil her zaman'' hissetirmeyi severim .... Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2007 ezber yaparken yalnız kalmaktan hoşlanırım Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2007 ezber yaparken yalnız kalmaktan hoşlanırım ezber yapman gereken bişeyler mi var son zamanlarda.. nerden aklına geldi arkadaşım bu? Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2007 müzik dinlerken hayal kurmayı severim...ve ışıklar sönmüş olmalı..karanlıkta müzik dinlemesii de çok güzeldir... bir de...arkadaşlarımla bir yere gittiğimde...gülmelerimizi çok severim...koşulsuz bu her zaman olur çünkü.. (normal bi gülüş değil..resmen kopuk oluyoruz... ) Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.