Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2007 özür dileyerek mi gelsem nee??....hiç konuşma fırsatımız olmadıı... ama siz duygu yüklü bir insansınız...bir şiir armağan edicem size....ve geçmişinizi unutmamanız dileğimle... anladığım birşeyler var sadece.....geri tepmek size gelen sıcacık yüreği.... neyse ben şiirimi yazayım.... Bir güvercin hiç durmadan yorulmadan bıkmadan kanat çırpan Gökyüzünde süzülüp dans eden bir güvercin Şimdi karlar arasında bembeyaz biraz ürkek Biraz üşümüş ama hala çok güçlü ve cesaretli Bütün soğuğa ve rüzgâra karşı koyarak uçan bir güvercin Keşke insanlarda bu kadar güçlü olabilseydi keşke. ----------------------------------------- sen bu şiiri okurken iş işten geçmiş olacak gökyüzü simsiyah gece misali bir kasırga etrafını saracak gözüne toz gidecek ağlayacaksın bir yürek ölümle barışacak son sözü senin adın anlayacaksın bu ikisii....canım...sen de benim bir ablamsın...diceksin bu kız delü midir nedirr??....evet ben çok sevdiğim bir ablam için delüyüm... karıştı belki ama...olsun iki şiir okumuş oldun sayemde... hmm..bide...zaman kötü zaman...değer verenlerimiz az bulunur... bulduğun zamanda....ne olursa olsun....sıkıca kavrıcaksın... öyle değil mi??... Alıntı
Misafir redblack Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2007 özür dileyerek mi gelsem nee??....hiç konuşma fırsatımız olmadıı... ama siz duygu yüklü bir insansınız...bir şiir armağan edicem size....ve geçmişinizi unutmamanız dileğimle... anladığım birşeyler var sadece.....geri tepmek size gelen sıcacık yüreği.... neyse ben şiirimi yazayım.... Bir güvercin hiç durmadan yorulmadan bıkmadan kanat çırpan Gökyüzünde süzülüp dans eden bir güvercin Şimdi karlar arasında bembeyaz biraz ürkek Biraz üşümüş ama hala çok güçlü ve cesaretli Bütün soğuğa ve rüzgâra karşı koyarak uçan bir güvercin Keşke insanlarda bu kadar güçlü olabilseydi keşke. ----------------------------------------- sen bu şiiri okurken iş işten geçmiş olacak gökyüzü simsiyah gece misali bir kasırga etrafını saracak gözüne toz gidecek ağlayacaksın bir yürek ölümle barışacak son sözü senin adın anlayacaksın bu ikisii....canım...sen de benim bir ablamsın...diceksin bu kız delü midir nedirr??....evet ben çok sevdiğim bir ablam için delüyüm... karıştı belki ama...olsun iki şiir okumuş oldun sayemde... hmm..bide...zaman kötü zaman...değer verenlerimiz az bulunur... bulduğun zamanda....ne olursa olsun....sıkıca kavrıcaksın... öyle değil mi??... Hoşgeldin güzel kelebek Ne iyi etmişsinde geldin ,sefalar getirdin. Ne kadar güzel şiirler paylaşmışsın benimle inan çok mutlu oldum. Hep gel olur mu? güzel yüreğine kapım her zaman açıktır bilesin. Demişsin ya geçmişimizi unutmayalım diye,dilerim güzel ömrünün her dakikası unutmayı hiç istemiyeceğin güzelliklerle dolu olur. uç , kanat çırp sevgilerine... ömründe yaşayabileceğin tüm güzellikleri yaşamak için biraz daha kanat çırp. Yürekten sevgiler ...... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2007 Redblack.. öyle içten..öyle samimisin ki..seni tanıdığım için çok mutluyum canım..alttaki şiir sana; Bir Yusuf Masalı başkalarının aşkıyla başlıyor hayatımız bakıp başkasının başkayla kurduğu bağlantıya aşka dair diyoruz ilk anı bu olmalı ilk önce damarlarımızda duyuyor çağıltısını uzak iklimlerin kokusu gitmediğimiz şehirlerin önceden bir baş dönmesiyle kabarıyor hafızamızda sonra ayrılıklar düşüne dalıyoruz bize ait olan ne kadar uzakta! İsmet Özel Alıntı
Misafir redblack Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2007 Daha az seviyorum seni Giderek daha az Unutur gibi seviyorum Azala azala Aramızdaki uzaklığın karanlığında Geceler kısalıp,gündüzler uzuyor böyle olunca Daha az seviyorum seni Kendini iyileştiren bir yara gibi Daha az Ve zamanla Sen geceyi tutuyorsun,ben nöbetini Uzak dağ kışlalarında Görmüyoruz birbirimizi Usul usul sis iniyor Kopmuş yollara Işığı hafif,uykusu ağır koğuşlarda üzerini örtüyorum senin Bir çığ gibi büyüyorsun rüyalarımda Sevgilim, sevgilim Yıldızları daha büyüktür bazı gecelerin Nöbet kadar yalnızken öğreneceksin bunu da Artık daha az seviyorum seni Unutur gibi,ölür gibi daha az Yeniden ödetiyorum kendime Onca aşkın öğretemediğini Kolay değil Yalnızca sevgilimi değil,evladımı da kaybettim ben Kaç acı birden imtihan etti beni Tek bir gece vardır insanın hayatında Ömür boyu sürer nöbeti Bu da öyleydi,İyi ol,sağ ol,uzak ol AMA BİR DAHA GÖRME BENİ! Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2007 Bende seni çok seviyorum Alıntı
Misafir redblack Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2007 Yenildim, vazgeçtim beni sevmenden Kalp kırık, yoruldum gitmelerinden Sevmedin belki beni çok yürekten Bil yeter,ben üzüldüm sen giderken Ah!!!! ölür müydün beni biraz daha sevsen? Mevsimsiz solmadım sararmadım mı ben ? Tutmadın ellerimden, Ben düşerken Kaçmadın mı gitmedin mi sen Ah!!! olmadım mı yanında sen çok yalnızken Sarmadım mı seni kimseler sarmazken İstedin vermedim mi her şeyimi En derinden sevmedim mi ben Gitsen de silsen de beni kalbinden Yer etsen kendine yeni aşklarda Tek gerçek dönmem ki verdiğim sözden Tek aşksın hep duracak baş ucumda Alıntı
Misafir redblack Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2007 O bir yazardan çok yakın bir dost bir abla gibi... yakın bir arkadaş... o da benim gibi fazla hassas. belkide o yüzden anlatımlarında duygularımı,içtenliğimi,hassaslığımı bulabildiğim tek yazar. Yine bir çok cümlesinde hislerimi bulabildiğim bir yazısını paylaşmak istedim. Bugün için ....... 2000 yılıydı... Aynı tarihte buradaydım. Van'da. Van Gölü'nün kıyısında günlüğüme bir şeyler yazıyordum. Filmin bitiminde başlayacağım yeni projelerden, gönül kırıklıklarından filan söz ediyordum olasılıkla... Bugünden 3 yaş daha gençtim ya da çocuktum. O yıl kötü gitmişti bir şeyler. Umduğum gibi olmamıştı, hevesle başladıklarımın sonuçları. Oysa o yıl benim olacak sanıyordum. Hiç sevmiyorum artık "ooo bu yıl senin yılın olacak" cümlesini. Her yıl, her yaş yeni bir şey öğreniyorum evet. O kötü giden yılın ardından da kaldı bir dolu izler. "Demek ki" diye başlayan cümleler, o yılın tecrübeleri oldular. Bugün benim doğumgünüm... Az sonra bir dilek tutacağım. Her yıl olduğu gibi. Çok şey var bir dileğe sığdırmam gereken. Mesela, yakınımdakiler çok doğru bulmasa da endişeler içindeyim önümdeki yeni işler için. Acaba olacak mı, acaba başarabilecek miyim, acaba tutacak mı? Utanacak mıyım, yenilecek miyim, vazgeçecek miyim? Yani başarı mı dilemeliyim? Yetmez ki... Başarılı ve mutsuz olursam ne yapacağım? Başarılı ve sağlıksız... Başarılı ve huzursuz... Başarılı ve sevgisiz... Başarılı ve sevimsiz... Başarılı ve... Kapısından öteyi düşünmeyenler gibi olursam ne anlamı kalacak .... Zor bir yazı bu... İki yanı karanfilli dikdörtgen yaş pastalı günlerden ve kendime ancak bir haşlanmış yumurta hediye edebileceğim ama doğum günlerimi çok önemsediğim yıllardan bugüne geldim. Sevenler, sevmeyenler, katılanlar, yanlış bulanlar, okuyanlar, burun kıvıranlar, onaylayanlar, tanıdıklarım, hiç karşılaşmadıklarım, ailem, siz, hepimizin doğumgünü kutlu olsun. Hepiniz şimdi bir dilek tutun kendinize. O dilek benim de olsun. Bir dilek de hepimizin nefesi olsun. Bir kapı ziline, bir telefon sesine, bir sıcak merhabaya, gelmese de "oradayım" diyene, sevip de kıymet verene, bir güler yüze, sağlıkla biten her işe, yeni gelen her güne, bu coğrafyadaki her "güle", mertlere, koca yüreklilere, sevip de tüketmeyene, dünya nimetlerine... Şükürler olsun! İclal Aydın Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2007 Büyüyorum büyüdükçe, sentetik zamanlara kangren ayaklar bastım, izi kaldı ömrümün... kara çaldılar yüzüme bütün kara parçalarında elbette "afrika dahil" parça başı çalışan kiralık katildi zaman gülüşüm sivas yangını ağlarsam kızma... ölmek bile yakışıyor bazı adama... Yılmaz Erdoğan Doğumgünün kutlu olsun, sana en sevdiğim şiirlerden birini armağan ediyorum... Nice mutlu Yıllara... Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2007 Çabuk iyileş lütfen Alıntı
Misafir redblack Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 Büyüyorum büyüdükçe, sentetik zamanlara kangren ayaklar bastım, izi kaldı ömrümün... kara çaldılar yüzüme bütün kara parçalarında elbette "afrika dahil" parça başı çalışan kiralık katildi zaman gülüşüm sivas yangını ağlarsam kızma... ölmek bile yakışıyor bazı adama... Yılmaz Erdoğan Doğumgünün kutlu olsun, sana en sevdiğim şiirlerden birini armağan ediyorum... Nice mutlu Yıllara... sardunyam canım benim, çok teşekkürler. sen bir tanesin. çok seviyorum seni iyiki varsınnnn Alıntı
Misafir redblack Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 Çabuk iyileş lütfen canım ablam, bak geldim..... tam iyileştim sayılmaz ama olsun yinede çok daha iyi sayılırım. üzülme tamam mı. seni seviyorum ablaların ablası. bitanem benim....... Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 şişşşş redblackkk kahvem orta olsun tamam mıııııı ? sen anladın onu kalbi melek kadar temiz olan arkidişim ; hayatta hiç bir şeyin seni üzmesine izin verme .... kaderde ne varsa o olur ..ama kaderde ne varsa o olacak deyipte hayatı boşlama .... güzel günlerin sana gelmesini bekleme ,sen güzel günlere yelken açç emii..... kısa sürede seni tanıdım çok temiz kalpli bir meleksin...hepte öyle kalacagına eminim.... sevgi ve saygılarımlan kaaan ____bebeto Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2007 gül kendine bak ne kadar güzelsin gül kendine dünya kadar güzelsin aslında dünya sensin her şey açık, her şey kolay biter mi sandın dertlerin yenilmesen hiç büyümezdin... Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2007 Pişşşt hani geliyodun bu akşam Oyun bozan Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2007 canım benim.. nasılsın görüşmeyeli...güzel yürekli..duygulu arkadaşım.. HİÇ OLMAYACAK BİR GECE Hiç olmayacak bir gecede bir sokağı, sırılsıklam, yakalamak bir ucundan, geçip gitmeksizin. Kar ortasında donmuş bir güneş. Büyük Sahra'da yürüyen buz dağları. Kadife yüzeyli kaktüsler. Düşlerde bile kalmamış. Hiç olmayacak bir gece için koştuğumuzda birbirimize, yazıp yaşayamamaktı, biliyorduk artık özlemleri bile hak etmediğimizi. Yarın sabah marketlere dolacak insanlar, ellerinde yazarkasaların fiş kusmukları. Sonra bankalarda teleişlemlerin mucizeleri başlayacak. Paydos düdüğüyle işçiler, gözlerinde üretimin parıltısı ve ceplerinde farkına varılmaksızın yitirilmiş yaşamların kırıntılarıyla tulumlarını asacaklar. Hiçbiri, hiçbiri bilmeyecek, hiç olmayacak bir gecede, hiç geçilmeyecek bir sokağı ıslak uçlarından yakalamanın ne demek olduğunu. Çünkü onlara hiç anlatılmayacak. Ahmet CEMAL Alıntı
Misafir redblack Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2007 Artık çok fazla giremiyorum foruma Ama çok özlüyorum Bugün fırsat bulunca azıcık uğrayayım dedim. Bu sıralar en çok dinlediğim şarkının sözlerini paylaşmak istedim. Hepinize kucak dolusu sevgiler...... hiçbir neden yokken, ya da biz bilmezken tepemiz atmış ve konuşmuşuzdur... onca neden varken ve tam sırası gelmişken hiçbirşey yapmamış ve susmuşuzdur... aynı anda aynı sessiz geceye doğru içim sıkılıyor demişizdir aynı sabaha uyanırken kimbilir aynı düşü görmüşüzdür olamaz mı? olabilir. onca yıl sen burada onca yıl ben burada yollarımız hiç kesişmemiş şu eylül akşamı dışında belki benim kağıt param, bir şekilde, döne dolaşa senin cebine girmiştir belki aynı posta kutusuna, değişik zamanlarda da olsa, birkaç mektup atmışızdır ayın karpuz dilimi gibi batışını izlemişizdir deniz kıyısında aynı köşeye oturmuşuzdur köhnede belki de birkaç gün arayla olamaz mı? olabilir. onca yıl sen burada onca yıl ben burada yollarımız hiç kesişmemiş şu eylül akşamı dışında. bostancı dolmuş kuyruğunda sen başta ben en sonda öylece beklemişizdir... sabah 7:30 vapuruna sen koşa koşa yetişirken, ben yürüdüğümden kaçırmışımdır aynı anda başka insanlara, seni seviyorum demişizdir.... mutlak güven duygusuyla, başımızı başka omuzlara dayamışızdır olamaz mı? olabilir. onca yıl sen burada onca yıl ben burada yollarımız hiç kesişmemiş şu eylül akşamı dışında Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2007 Forumu bırak artık msn'de bile konuşamıyoruz... Şu TEMMUZ gelse ya.İnan iple çekiyorum Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2007 Heyyy çok meşgul cadı.Ben bekliyemicem temmuzu.Senin ve teyzemin şevkatine ihtiyacım var çünkü Tekirdağda hazırlıklar başlasın yakında İzmirli radya geliyor.Şöle bir koli kadar japon yapıştırıcısı alın. Kırık döküklerimi onaralım beraber Alıntı
Misafir redblack Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2007 Heyyy çok meşgul cadı.Ben bekliyemicem temmuzu.Senin ve teyzemin şevkatine ihtiyacım var çünkü Tekirdağda hazırlıklar başlasın yakında İzmirli radya geliyor.Şöle bir koli kadar japon yapıştırıcısı alın. Kırık döküklerimi onaralım beraber ayyyy kıyamam ben sana bitanecik ablam benimmm. koliyle japon yapıştırıcısı almaya gerek yok. ben yeterim senin kırık döküklerine merak etme sen zaten bencede sen Temmuz'u bekleme... yani beklememelisin... kanımca yaniiii tabi karar senin yine de Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2007 Redblackcim sen nerelerdesin.. umarım keyfin yerindedir..gelmişken birde şarkı sözü bırakayım.. Geldim yarım, kaldım yarım Neydi, ne oldu şu tez canım Ertelendim hayattan, sevdim yarım Derken bugün olmazsa, olur yarın Kendimden kaçak Yarim keskin bıçak Nerde bende o yürek Yardan cayacak Hep köşe bucak Ben bu dünyayı anlayamadım Niyetlendim de altından kalkamadım Alıntı
Misafir redblack Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2007 Redblackcim sen nerelerdesin.. umarım keyfin yerindedir..gelmişken birde şarkı sözü bırakayım.. Geldim yarım, kaldım yarım Neydi, ne oldu şu tez canım Ertelendim hayattan, sevdim yarım Derken bugün olmazsa, olur yarın Kendimden kaçak Yarim keskin bıçak Nerde bende o yürek Yardan cayacak Hep köşe bucak Ben bu dünyayı anlayamadım Niyetlendim de altından kalkamadım canım diloşummmm aylardır geçirdiğim en sakin iş günü diyebilirim (maşallah diimde nazar değmesin ) hiç gelemiyorum foruma, ama sizi unuttum sanmayın sakın. kucak dolusu sevgiler ve öpücüklerimi yolluyorum hepinize. iyiki varsın diloşum. canım arkadaşım Alıntı
Misafir redblack Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2007 Bütün sevdiklerimeee...... Alıntı
Misafir redblack Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2007 En çok seni özledim ben. Karşı komşunun sokağa çıkacağı zamanı beklemeni. Her teyzeyi annen gibi sevmeni. Sanki ayıpmış gibi kimselere söylememeni. Ve o saçlı bebeği ilk gördüğündeki mutluluğunu. Yağmurlu bir günde annenin elinden yediğin ekmeği. Islanan sokaklara bakıp duygulanmanı. Yaz akşamlarında oturduğun kaldırımı. Seni bir kez daha görmek isterdim... Hiç konuşmadan.. Uzun saçlı siyah beyaz haline.. Bir lokma boyuna.. Diz çöküp yere Sımsıkı, ama çok sıkı sarılmak isterdim. Gözyaşlarımı omuzlarına bırakıp, Sana kim olduğumu söylemeden, Ağlamak isterdim doyasıya. Ağladığımı sana göstermeden Seni çok özledim Çok ama çok özledim Çocukluğum!!!!!!! Alıntı
Misafir redblack Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2007 İçimizin karanlık odaları Kimse girmesin oralara... Kapıları büyük, ağır ve hep kilitli olsun... Kimse görmesin o zavallı; korku ve endişe yüklü, büyümemiş, erken yaşlanmış yüzümüzü... Eskimiş, sararmış, solmuş, üzeri eski çarşaflarla örtülmüş utançları... Hataları, yalanları, pişmanlıkları, zamansızlıkları, zaafları... Ortalama olma, ortalama yaşama, uzlaşma kaygılarımızı... Vazgeçişlerimizi, kaçışlarımızı, kaçırdıklarımızı... Yok saydıklarımızı, görmezden geldiklerimizi, es geçtiklerimizi... Kimse! Kimse görmesin bütün bunları. Anlatılamayan, anlatılmayacak olan, suskunlukla boyanmış bütün anıları... Bir gün gelip ansızın açılıveren, o kimsenin onaramayacağı yaraları... Bir kederi... Hiç kimsenin orada olduğunu, orada öylece kalakaldığını hiçbir zaman anlayamayacağı... Bir kalbin, açıklanması güç, çözümü imkânsız tekbaşınalığını... Bir durum ki, su vermeyi unutmuş birileri... Bir hal ki, istasyonun birinde hep "gelecek" treni bekleme sessizliği... Kimse görmesin içimizdeki o karanlık odaları... Yok saysınlar içimizdeki o çaresiz gölgeyi... Kapıları kilitli kalsın hep... Kapıları büyük olsun hep... Zamanın durduğu, hatırlamanın koca bir çığı yerinden kopardığı... Bütün bir ömrün en zavallı "toplamı"... Karanlık odaların dört duvarına hapsedilmiş bir "unutkanlık"... Uykuların arasında, bir şarkının ortasında, aynada, yağmurlu bir öğle sonrasında... "Oradayım ben, bıraktığın yerde, o karanlıkta" diye fısıldayan... Ah, kimse bilmesin o odalara bıraktıklarımızı... Yüzleşmektir aslında en zoru, birinin o odanın kapısını açmasından sonrası... Ne çökmüş meğer bir ömrün saklanan kısmı... Eğer herkesin varsa bir karanlık odası, O odanın aşkına bir dakikalık saygı duruşuna susmalı... Susmalı... Bir başka karanlık odaya karşı... Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2007 Canımmm bak karpuzları attım denize seni bekliyorum Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.