Φ uchmus Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 Gözlerine bakarken güneşli bir toprak kokusu vuruyor başıma, bir buğday tarlasında, ekinlerin içinde kayboluyorum... Yeşil pırıltılarla uçsuz bucaksız bir uçurum, durup dinlenmeden değişen ebedi madde gibi gözlerin: sırrını her gün bir parça veren fakat hiç bir zaman büsbütün teslim olmayacak olan... Alıntı
Φ uchmus Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 kaderim bu, böyle yazılmış yazım hiç kimsenin aşkında yoktur gözüm bir yalnızlık şarkısı çalar sazım ben yalnızım, ben yalnızım yalnızım :crying: :crying: Alıntı
Φ uchmus Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2007 Kader de, hayat de boşver üzülme Alıştım hasretin her türlüsüne Ne zaman sevdimse ayrılık vardı Alıştım kaderin her cilvesine Ne zaman sevdimse yalnızlık vardı Alıntı
Φ uchmus Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2007 gözlerim gözlerime değince felaketim olur ağlardım beni sevmiyordun bilirdim bir sevdiğin vardı duyardım çöp gibi bir oğlan ipince hayırsızın biriydi fikrimce ne vakit karşımda görsem öldüreceğimden korkardım felaketim olurdu ağlardım ne vakit maçka'dan geçsem limanda hep gemiler olurdu ağaçlar kuşlar gibi gülerdi bir rüzgar aklımı alırdı sessizce bir cigara yakardın kirpiklerini eğerdin bakardın üşürdüm içim ürperirdi felaketim olurdu ağlardım akşamlar bir roman gibi biterdi jezabel kan içinde yatardı limandan bir gemi giderdi sen kalkıp ona giderdin benzin mum gibi giderdi sabaha kadar kalırdın hayırsızın biriydi fikrimce güldü mü cenazeye benzerdi hele seni kollarına aldı mı felaketim olurdu ağlardım Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2007 Ama sana da küsüm Alıntı
Φ uchmus Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2007 Gözlerinde uyku ben olsaydım geceler boyunca. Dudaklarında gülüş, aklına takılan soru, hatırandaki son türkü, elinden düsmeyen sigara, içine cektiğim hava olsaydım rahat ve temiz... Su olsaydım serin serin dudaklarına değen, ekmek olsaydım mis gibi, acıktığın zaman Işık olsaydım benimle görseydin. Çektiğin cile olsaydım şikayetsiz. Oynadığın oyun, beklediğin müjde, bulduğun değilde aradığın olsaydım, arzuladığın değil de arzun olsaydım. Bir şey olsaydım işte, anlatamadığım Sende başlayan. Sende biten ve yanlız sende kalan hala yoksun ???????? Alıntı
Φ uchmus Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2007 Redblack !!!!! Yaaa redblack diye biri yok muuu ???? yok dimeee .... zaten o resimdeki kız olduğunu sanmam hataydı. öyle güzel bir kızın forumla falan uğraşmayacağını bilmem gerekirdi. neyse ... Alıntı
Misafir redblack Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2007 Redblack !!!!! Yaaa redblack diye biri yok muuu ???? yok dimeee .... zaten o resimdeki kız olduğunu sanmam hataydı. öyle güzel bir kızın forumla falan uğraşmayacağını bilmem gerekirdi. neyse ... aferinnnn ..... süpersiniz . alkışlıyorum sizi. nasılda gaza gelip yazdım di mi? gurur duyuyorsunuzdur kendinizle. yazmamın nedeni gerçek olmamam değil sessiz kalınca sizinle muhattap olmak istemediğimi anlayabilecek çizgide olduğunuzu düşünmemdendi. ama gördüm ki değil bu çizgide olmak siz yakınlarında bile değilsiniz. onca kez ablamında size dile getirmesine rağmen bir türlü anlayamamış olmanızda başka bir şüphe konusu ama .... neyse .... bu kadarı fazla bile.... bundan sonrası için forumdaki diğer herkesin olduğu çizgiye birazda olsa yaklaşabilmenizi dilerim. çünkü bu forumda sizin gibilere pek alışık değilizdir. anlatabildiğimi umuyorum..... saygılarımla...... (sizin tüm saygısızlığınıza rağmen) Alıntı
Φ uchmus Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2007 öyle ya da böyle bir şekilde yazmış oldunuz sonunda yazabilmenize izin verildi herhalde neyse buna da şükür Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2007 Seni saklayacağım inan Yazdıklarımda, çizdiklerimde, Şarkılarımda, sözlerimde. Sen kalacaksın kimse bilmeyecek Ve kimseler görmeyecek seni, Yaşayacaksın gözlerimde. Sen göreceksin, duyacaksın Parıldayan bir sevi sıcaklığı, Uyuyacak, uyanacaksın. Bakacaksın, benzemiyor Gelen günler geçenlere, Dalacaksın. Bir seviyi anlamak Bir yaşam harcamaktır, Harcayacaksın. Seni yaşayacağım, anlatılmaz, Yaşayacağım gözlerimde; Gözlerimde saklayacağım. Bir gün, tam anlatmaya.. Bakacaksın, Gözlerimi kapayacağım.. Anlayacaksın. Bonibonum... Alıntı
Misafir redblack Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2007 Seni saklayacağım inan Yazdıklarımda, çizdiklerimde, Şarkılarımda, sözlerimde. Sen kalacaksın kimse bilmeyecek Ve kimseler görmeyecek seni, Yaşayacaksın gözlerimde. Sen göreceksin, duyacaksın Parıldayan bir sevi sıcaklığı, Uyuyacak, uyanacaksın. Bakacaksın, benzemiyor Gelen günler geçenlere, Dalacaksın. Bir seviyi anlamak Bir yaşam harcamaktır, Harcayacaksın. Seni yaşayacağım, anlatılmaz, Yaşayacağım gözlerimde; Gözlerimde saklayacağım. Bir gün, tam anlatmaya.. Bakacaksın, Gözlerimi kapayacağım.. Anlayacaksın. Bonibonum... :hug: canım diloşummmmm çok öslemişim seniiiii Saate bakmaksızın kapısını çalabileceği bir dostu olmalı insanın… “Nereden çıktın bu vakitte” dememeli, bir gece yarısı telaşla yataktan fırladığında; “Gözünün dilini” bilmeli; dinlemeli sormadan, söylemeden anlamalı… Arka bahçede varlığını sezdirmeden, mütemadiyen dikilen vefalı bir ağaç gibi köklenmeli hayatında; sen, her daim onun orada durduğunu hissetmelisin. ihtiyaç duyduğunda gidip müşfik gövdesine yaslanabilmeli, kovuklarına saklanabilmelisin. Kucaklamalı seni güvenli kolları, …dalları bitkin başına omuz, yaprakları kanayan ruhuna merhem olmalı… En mahrem sırlarını verebilmeli, en derin yaralarını açıp gösterebilmelisin; gölgesinde serinlemelisin sorgusuz sualsiz… Onca dalkavuk arasında bir tek o, sözünü eğip bükmeden söylemeli, yanlış anlaşılmayacağını bilmeli. Alkışlandığında değil sadece, asıl yuhalandığında yanında durup koluna girebilmeli. Övmeli alem içinde, baş başayken sövmeli ve sen öyle güvenmelisin ki ona, övdüğünde de sövdüğünde de bunun iyilikten olduğunu bilmelisin, “hak ettim” diyebilmelisin. Teklifsiz kefili olmalı hatalarının; günahlarının yegane şahidi… Seni senden iyi bilen, sana senden çok güvenen bir sırdaş… Gözbebekleri bulutlandığında yaklaşan fırtınayı sezebilmelisin. Ve sen ağladığında, onun gözünden gelmeli yaş… Alıntı
Φ uchmus Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2007 Hayırdır yine buradasın Toptan izin aldın herhalde dikkatli ol Ama .... seni burada görmek güzel redblack Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2007 Kıyamammmmmm Alıntı
Φ uchmus Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2007 Kıyamammmmmm hayırdır yine yok senin kuzen. bugün izin çıkmadı herhalde. Alıntı
Misafir redblack Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2007 kan kaybedİyor hayatım,Can Çekişiyor HayaLLerim ... Yaşamak Zor geLİyor BAna... Nerde hAta Yaptım DiyE düsündükce batıyor Her LiManda GemiLeriM.. Yaşamak İstemiyorum Artık bU HayaTTa... ''YaNLıŞ Hayat Doğru YaşanMaZ!! Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2007 hoşçakal birtanem..özliycem seni.. (birinden aldım bu sevimli öpücüğü..çok tatlı birinden..bonibon şekeri gibi tatlı.. Alıntı
Misafir redblack Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2007 şairini pek sevmesemde.... severim bu şiiri.... gülüşünde bir mana var saklayamazsın sarılışında ne düşler ne düşükler sakınamazsın aynı yolları, kimsesiz mekanları birlikte özleme hasreti... yalnızlığımın dert ortağı gastrit... gülüşünde bir mana var saklayamazsın bütün iç savaşlarda rehin alındı bu yürek kandıramazsın hangi çekilişin büyük ikramiyesi bu, en uzak sevişmelerin yeni yetme utancı lakin aşk biraz da utanmaktır yaşamaktan... sakınamazsın... yeni yetmelik işine gelince o zaten hepimizin gizli öznesi Türkçe'de var bazı dillerde yok gülüşünde bir mana var saklayamazsın kime niyet kime felaket bu aşk anlayamazsın ödümüz patlıyor acı çekmekten oysa biraz da acıdır aşkın mayası... kaçınamazsın... gülüşündeki manayı saklayamazsın tutunacak verimiz yok resmi tutanaklarda gülüşünde bin yıllık hasret var saklayamazsın ......................................... bu yazık karşılaşmanın alnımıza çakılıyor anafikri : aşka cesaretimiz yoksa başka zaman görüşürüz! Alıntı
Misafir redblack Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2007 Boğazımda düğümsün, yutkunsam gideceksin, yutkunmasam ölürüm... Alıntı
Misafir redblack Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2007 Ahmet Altan’ın ‘’İsyan Günlerinde Aşk'’ kitabında, Hüseyin Hikmet Bey, Osman’a şöyle söyler; “Büyük kederleri unutturacak büyük mutluluklar bulmak, derin ve keskin acılar yaşamakta olan insanlar için neredeyse imkânsızdır; taşınması zor bir azabın altında ezilen insanlar, bazen büyük bir mutluluk ihtimali kapılarını çalsa da o kapıyı açacak gücü ve cesareti kendilerinde bulamazlar, hatta sessizce durup kapılarını çalan bu beklenmedik yolcu gitsin diye beklerler..... Alıntı
Misafir redblack Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2007 Kalbimi kırmayın! Kalbim kırılınca, İçindekiler Dökülüp saçılıyor hayata. Elimi kesiyor kalp kırıklarım, Dökülenleri Toplayamıyorum Bir daha… ....hayat anlaşılması güç bir karmaşa çoğu kez…bazen ipince bir dal olduğunuzu fark etmez birileri ve orta yerinizden kırıverir…farkına bile varmaz… Bağırsanızda duyuramazsınız sesinizi..kırdığının farkına varmadığı gibi duymazda… Kırıldığınızla kalırsınız… Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.