Misafir redblack Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2007 Bu Aşk Burada Biter Bu aşk burada biter ve ben çekip giderim Yüreğimde bir çocuk cebimde bir revolver Bu aşk burada biter iyi günler sevgilim Ve ben çekip giderim bir nehir akıp gider ........ Ataol Behramoğlu Canımmm HAYAL ET Hayal et, cennetin olmadığını Denersen kolaydır, Cehenem yok altımızda. Üstümüzde ise; Sadece gökyüzü. Tüm insanların bu gün için yaşadığını Hayal et! Hayal et ülkelerin olmadığını, O kadar zor değil bu. Uğruna öldürecek ya da Ölecek bir şey olmasa Ve din de yok tabii... Tüm insanların Barış içinde yaşadığını Hayal et! Hayalci diyebilirsin bana Oysa yalnız değilim ben Umarım bir gün sen de Katılırsın bize Ve bir bütün olur Dünya Hayal et malın mülkün olmadığını Merak ediyorum yapabilir misin? Ne açlık var, ne aç gözlülük, insanların hepsi kardeş. Tüm insanların, Tüm Dünyayı paylaştığını HAYAL ET!.. JOHN LENNON şarkının sözlerini sana yazınca birden lise günlerim geldi aklıma , ne eski şarkı annelerimizin gençliğinden kalma derdik. bunları dediğimiz zamanların üstünden ne çok yıl geçmişşşşş,amanınnn yaşlanıyorum vallahiiii Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2007 Redblack canım bu şiirde senin için.. Özlemim../.Sesinden geçer.. -bir solukta okumak istemiyorum seni, sayfalarını çevirme- uyku tutmadı, sen tut beni en son koynunda unuttum günaydın dilimi gözlerinde büyüdüm, yüreğim sende çocuk kaldı hadi kalk gidelim, bizi görüp yazacaklar, az kaldı en keyifli sabah kahvaltım! Sen, göğsünde yürüdüğüm balıkçı kasabası akşamdan kalsın öpüşlerin, yalpalasın dudaklarımda susuyorum, özlemin gelincik tarlası susatma gözüm tutmadı sensizliği, bir daha yollama efkar dağıttım, herkese biraz düştü dalgalara gözlerimle yazdım şiirimi, ıslandı ama yırtılmadı kalbim, içli şarkılar kuşağı. İçinden geçiyor parmaklarım karanlıkta mum gibi, sana yazıldıkça eriyor ateşli çingene dansım! Sen, uzağında kaldığım deniz ülkesi tutamayacağın sözler ver bana, ben tutarım nefes alsın yorgunluğun dağınık yatak akşamlarında biliyorum, gözlerin bir İstanbul hatırası kapatma ellerim tutmadı vedada, yaşlandım, bağışla 27.06.’05/ Yalova feribotu – gitmelere yüzerken - Pelin Onay Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2007 Bakarmısın canımıniçi kendimize gelin adayı bulduk.Ayıptır sölemesi yanımdaki şimdi pc'yi öpecek Alıntı
Misafir redblack Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2007 Bakarmısın canımıniçi kendimize gelin adayı bulduk.Ayıptır sölemesi yanımdaki şimdi pc'yi öpecek ablaaa !!!! aynı yemeğe çıktığımız akşamki kıza benziyor bu, zilli çok etkilemiş oğluşumuzuu Alıntı
Misafir redblack Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2007 budurrrr !!!! "Aşk açlıktan değil, tokluktan ölür...... " bayıldım bu söze valla Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2007 Anam buraya da koymuş.Kızım ne ettin sen zaten sarsıntıya uğradım görünce Burda ikinci zerzeleye marus kaldım Pişşşt ağır ağır eyimi.Anladın sen onu Alıntı
Φ uchmus Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2007 bir tek senin görebileceğin bir yerden sana gülümsüyorum... onların duydukları kahkahalarım değil aşkı tarif gerekirse sana anlatayım aşk ne biliyor musun benim sana yaşadığım, senin durmadan üstüne bastığın... ************************************** Bir sızı gibi geliyor uzaklardan sesin Fakat değil..nedense kalbim ağrıyor Yoldan gelip geçenler şaşkın İki yıldız alıyorum gökyüzünden ödünç..göğsüme tutuyorum utanarak Seni görüyorum bir an..görüyorum ve inanamıyorum Evet! görünce inanamadım.. Tabiki çok güzel olmalıydın fakat sadece bakışlarınla kalbimin ritmini değiştiremezdin Naptın..naptın! ! Öldürür gibi baktın Bir tatlı sevinçti gelişinin heyecanı.. YÜREĞİMDEYDİ.. Gökyüzünden süzüldü, bana doğru yaklaştı..beni seçmişti.. Dudaklarıma dokundu, dudaklarımı ıslattı... Ama GİTTİ! ! Bir serseri YAĞMUR DAMLASIYDI! Bulutların arasından gördüm sapsarı saçlarını Baktığım her an kaygı duydum Sanki kaybolup gidecektin Her an kaybedişimin heyecanı yüreğimdeydi Hep kaybetmişitm, bugün de mi? Her dakika gözümün önünde olman için dua ettim Ama gitmedin..yüreğimdeki sevgiyi bitiremedin Benim de olmadın... Yaklaşmaya çalıştım... yandım.. GÜNEŞTİN! ! ! ! Alıntı
Φ uchmus Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2007 Yazdığım kadarınıda Yazamadım aslında Seni göremediğim Kadarını sevdim Işığından aydınlık karanlığım Sen değil ben sevdalıyım Merhaba Canım Hüzün benim Adım. Alıntı
Misafir redblack Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2007 Paylaşımınız için teşekkürler.... Alıntı
Φ uchmus Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2007 Birkaç tanımadık ses gelirse yüreğinizden, Belki tanırsınız beni... Hayatınızın beyaz-güzel sayfalarından, Koparılmış olabilir ismim... Haberinizin olmadığı çay bardaklarına sorun, Dudak izlerimden teşhis edebilirmisiniz beni. Sizi terk etmiş gibi görünsemde, Anlayacaksınız gidişimi ayak izlerimden. Siz uyurken ben! Öpüp gittim gözlerinizden! .. Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2007 Birkaç tanımadık ses gelirse yüreğinizden, Belki tanırsınız beni... Hayatınızın beyaz-güzel sayfalarından, Koparılmış olabilir ismim... Haberinizin olmadığı çay bardaklarına sorun, Dudak izlerimden teşhis edebilirmisiniz beni. Sizi terk etmiş gibi görünsemde, Anlayacaksınız gidişimi ayak izlerimden. Siz uyurken ben! Öpüp gittim gözlerinizden! .. Sende kimsin acep? Alıntı
Φ uchmus Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2007 Sende kimsin acep? benim kimliğim senin beni tanımladığın kadardır. ama sen yine de beni tanımlama; çünkü tanımladığın kişi olmayabilirim. Alıntı
Φ uchmus Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2007 Sende kimsin acep? Ben kimim bilemiyorum Açlığıyla olmadık sevgilerin Bir küçücük bakışta oyalanan Olur olmaz zamanlarda Kendine ve her şeye ağlayan Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2007 benim kimliğim senin beni tanımladığın kadardır. ama sen yine de beni tanımlama; çünkü tanımladığın kişi olmayabilirim. Ben kimim bilemiyorum Çünkü bu defter Açlığıyla olmadık sevgilerin Bir küçücük bakışta oyalanan Olur olmaz zamanlarda Kendine ve her şeye ağlayan Neyse ben merak etmiyim eniyisi çünkü bu defter redblack'in Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2007 Durup durup seninle karşılaşıyorum her yerde Karşıma çıkıyorsun her köşebaşında sen Kimi gün parklarda, kimi gün sokaklarda, caddelerde Gözgöze geliyoruz, saatlerce bir şey söylemeden. Hiç değişmemiş diyorum içimden, ne güzel İşte yine o! Yine mahzun, yine dalgın, yine ürkek Hadi gel diyor dudakları.----Özledim, hadi gel Biliyorum oysa; uzatsam ellerimi, gidecek. Bu bir aldanış mı? Yoksa var oluş mu yeniden Söyle bir son mu? Bir başlangıç mı? Bir dönüş mü? Ne oldu o güzelim zamanlara ansızın uçup giden? Hadi uyandır beni, söyle; gördüğüm zamansız bir düş mü? Hadi git, uzaklaş, yokluğuna inandır beni gerçekten Yoruldum, her bulduğum yerde seni kaybetmekten Alıntı
Φ uchmus Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2007 Susuyorsun..... suskunluğunda bin anlam gizli, gözlerin gibi... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2007 canım bu da sana.. bir garip hüzün çöker insana el ayak çekilince tek başına kalırsın dünyada etraf sessizleşince inan bu ev alışamadı hiçbir zaman sensizliğe şimdi sensizlik oturuyor kalkıp gittiğin yerde yalnızlığa elbet alışır bedenim yalnızlıkla belki de başa çıkabilirim çok zor gelse bile yaşar öğrenirim sensizlik benim canımı acıtan bir derin korku düşer ruhuma duvarlar seslenince karanlık oyun oynar aklıma gölgeler dans edince inan bana alışamadım hiçbir zaman sensizliğe şimdi sensizlik dolaşıyor çıkıp gittiğin bu evde Alıntı
Misafir redblack Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2007 canım bu da sana.. bir garip hüzün çöker insana el ayak çekilince tek başına kalırsın dünyada etraf sessizleşince inan bu ev alışamadı hiçbir zaman sensizliğe şimdi sensizlik oturuyor kalkıp gittiğin yerde yalnızlığa elbet alışır bedenim yalnızlıkla belki de başa çıkabilirim çok zor gelse bile yaşar öğrenirim sensizlik benim canımı acıtan bir derin korku düşer ruhuma duvarlar seslenince karanlık oyun oynar aklıma gölgeler dans edince inan bana alışamadım hiçbir zaman sensizliğe şimdi sensizlik dolaşıyor çıkıp gittiğin bu evde canım arkadaşım.... aslında ben çok severim bu şarkıyı... özel yeri olan şarkılardandır .... ama ama ama öyle gariplerdeyimki bugünlerde.... bu şarkıya olan sevgimi bile ayırt edemiyorum. diloşummm,güzel arkadaşım.... Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2007 Herhangi Bir Aşka Dair Herhangi bir kızınkinden ayrı değildi öyküsü hayatına ülkesini ekleyip yaşamaktan başka Usulca eğerek başını yürürken nedense hep birbirine dolaşır gibi olurdu ayakları Bir fotoğraf ve yeni koparılmış bir çiçekti ilk mektubuna eklediği kelimelerse büsbütün yangın Durup durup iç çekişleri sessizliği, dalgınlığı acıyla bakışı yollara aşkı öğrenişindendi Çiçekli bir dal gibi uzandı sevdiğine ve yalnızca ayrılıklar korkuttu onu Böylece bağladı hayat, dünya ve kavga ve aşk onun tarihinde milattı Temiz çamaşırlar ve bir demet çiçek taşıyor simdi o kız, görüş günlerine Ahmet Telli Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2007 canım arkadaşım.... aslında ben çok severim bu şarkıyı... özel yeri olan şarkılardandır .... ama ama ama öyle gariplerdeyimki bugünlerde.... bu şarkıya olan sevgimi bile ayırt edemiyorum. diloşummm,güzel arkadaşım.... hayırdır birtanem..neyin var..? kim sıktı bakıyım canını.. takma hiç bişeyciklere..emin ol deymez.. bundan bir süre sonra şimdiki bu sıkıntın sana çok anlamsız gözükecek..güven bana.. Alıntı
Misafir redblack Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2007 hayırdır birtanem..neyin var..? kim sıktı bakıyım canını.. takma hiç bişeyciklere..emin ol deymez..bundan bir süre sonra şimdiki bu sıkıntın sana çok anlamsız gözükecek..güven bana.. iyiki varsın canım diloşummmm :hug: Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2007 valla seni hiç tanımıyorum ama inşallah tanışırız birgün sevgiyle kal Alıntı
Misafir redblack Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2007 valla seni hiç tanımıyorum ama inşallah tanışırız birgün sevgiyle kal Teşekkür ederim sevgili AÇA çok naziksin senin için.... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.