Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2007 olur tabiki yarın mutfak senin... ama kahvaltıya diloş burda senide beklerim.. oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 hadi DİLOŞ kahvaltı için gel.. sözünü ubuttun mu yoksa.. maalzemeler eksikse söyle hemen gidip alayım... çok acıktım ya hu. Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 varya bu formun kızları hepsi diyetli ya..kar vedim mundan sonra diyet ağırlıklı çalışacağız.. müşteri memnunuyeti ilkelerimizdir... Diyet falan istemiyorum yemek istiyorum şöyle bol yağlı kıymalı börekler,tereyağlı pilavlar sıcakcık pide,açım yaaaaa Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 Diyet falan istemiyorum yemek istiyorum şöyle bol yağlı kıymalı börekler,tereyağlı pilavlar sıcakcık pide,açım yaaaaa doğru adrestesin.. bol yağlı yemekler sihatli diil ama istersen özel menü çıkarabilirim.. Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 hadi DİLOŞ kahvaltı için gel..sözünü ubuttun mu yoksa.. maalzemeler eksikse söyle hemen gidip alayım... çok acıktım ya hu. James biraz geç kaldım kusura bakma.. neyse bu kahvaltı artık brunch tadında olucak.. şööle masayı bi güzel donatalım ha,ne dersin?..seni asistanım ilan ediyorum.. ben burdayken şefliği aklından bile geçirmemelisin.. şimdi..menemeni yapıp getirdim hazır.. bol acılı,yumurtalı,dumanı üstünde..sen şimdi biraz patates biber filan kızartıyorsun..bende kaşar üstü sucuklu ,domates ve biberli küçük pizzalar hazırlıyorum..ızgarada yapılacak.. hadi bakalım..sıva kolları.. Diyet falan istemiyorum yemek istiyorum şöyle bol yağlı kıymalı börekler,tereyağlı pilavlar sıcakcık pide,açım yaaaaa senin diyete nasıl ihtiyacın olabilirmiş biricik müttefikim..sen gibi muhteşem bir hatunun diyetle falan işi olabilemez..hadi tabak çanakları yerleştir sende masaya..baş köşe senin tamam mı?.. Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 başüstüne şefim.. sıvadım kolları yetiştim gayri.. sen patates biberi olmuş bil.. Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 aferim..uyumlu asistanları severim.. yalnız dikkat et patatesler yanıyor.. bu kızartmaların üstü için domates sosu yapmayı biliyorsundur umarım.. benim küçük pizzalarda hazır..çayda demlendi.. e hadi asistanım, biraz daha seri ol..biberleri de yakma bari..sos yapayım derken.. Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 James biraz geç kaldım kusura bakma.. neyse bu kahvaltı artık brunch tadında olucak.. şööle masayı bi güzel donatalım ha,ne dersin?..seni asistanım ilan ediyorum.. ben burdayken şefliği aklından bile geçirmemelisin.. şimdi..menemeni yapıp getirdim hazır.. bol acılı,yumurtalı,dumanı üstünde..sen şimdi biraz patates biber filan kızartıyorsun..bende kaşar üstü sucuklu ,domates ve biberli küçük pizzalar hazırlıyorum..ızgarada yapılacak.. hadi bakalım..sıva kolları.. senin diyete nasıl ihtiyacın olabilirmiş biricik müttefikim..sen gibi muhteşem bir hatunun diyetle falan işi olabilemez..hadi tabak çanakları yerleştir sende masaya..baş köşe senin tamam mı?.. Harika ben iki dk da masayı hazır edip baş köşeye kuruluyorum hatta ve hatta boynuma peçetemi bilem astım servis başlasın lütfeeennn...(servisi Frozen yapsın) Krepleride diğer kıslardan biri pişirsin.. Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 krep işini Leylam yapsın.. yalnız Frozen'in servis yapması konusunda ciddi endişelerim var..kızgın çayla bizi itinayla haşlayabilir.. ona daha tehlikesiz işler verebiliriz..mesela ekmekleri dilimlesin diyecektim..onda da bıçak var..maazallah en iyisimi o en iyi becerdiği şeyi yapsın..oturup yesin.. hem böylece elini kana bulamamış olur.. kızarmış ekmek üstü bal ve kaymak ikilisi nasıl olur? Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 şefim yanlış anlama kahvaltı süper oldu yazamandaım fazla çok yoğunum. insallah zamanımız olursa tekrarlarız.. tekrar sana eşlik edemedim forumda özürdilerim.. bu gün bensiz idare edin.. mutfak sizin. Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 asistan uyumluydu ama kaçtı işten güçten neylersin.. James kusura bakma kendime yeni bi asistan alıcam korkarım.. Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 Gece uykusu kaçanlara atıştırmalık bişey yokmu Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2007 Gece uykusu kaçanlara atıştırmalık bişey yokmu james vardı dimi,??? Alıntı
Misafir FISILTI Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2007 midemde ya fil, yada kurt var... acaba ona gore ne var... Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2007 bugün pazar ya herkes uyumuş kahvaltı hazırlayan yok!!!! nerde bu aşçılar ben bi omlet yapıyım bari kendime Alıntı
Misafir FISILTI Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2007 Kocaya kactilar Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2007 Dİloş, ZEyynepp yemekhaneyi size emanet edip üç dörtgün yok olduk millet aç kalmış oludu mu şimdi ya.. bir kaç yemek hazırlatsaydınız yazık bu millete.. neyse işleri geri devralayım bari.. Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2007 bu günkü menüm.. forum kokacak ama; balık ızgara+ patates kızarması+ salata+meyve Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2007 bu günkü menüm.. forum kokacak ama; balık ızgara+ patates kızarması+ salata+meyve bak ben balığı çok severım yaşasın Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2007 kimse uğramıyomu bu yemekhaneye ???? james arkadaşım neredesin???? Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2007 ben buralardayım ama seni göremiyorum kaç zamandır.? yemekhanede kendim pişirip kendim yiyorum artık. bazen biri dost bulursam onlarada ikramda bulunuyorum. forum üyeleri yemekleri pahalı buldular galiba pek uğramıyorelar. olsun senin gibi bir kaç arkadaş yeriz yemeklerimizi. Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2007 yeriz arkadaşım ben bu aralar çok yoğunum malum fınallerde başlıyooo pek girmiyom arkadaşım Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2007 james nerelerdesin sen ya tamam yemkhaneyi kapatıp tatile çıktın ama yeter bu kadar tatil gel yemekhanenin başına geç bakem Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 Allahım bende tavuksuyuna çorba isteyecektim.sıcak sıcak pek iyi olacaktı Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 Burda doğum günü pastası yapan yok mu Çok kırıldım walla Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.