Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 pasta yemeğin aaaa bn diyetteyimmm canım çekiyooo Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 yok fallahi..diyet falan dinlemiyorum kardeşim...bal gibide yicem... çok canım çekti yaff... aa diyet falan..ne üzücem canımı..çektiyse gidicem yicem... ohh.. mis gibiiiii... Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 fısıltı valla tam senlik bir pasta bence mütiş yedim . ama bana fazla geldi. keşke ikram edebilseydim. Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 yangına körükle gitmeyin yaa... şimdi oturup ben ağlıcamm....şu yarına bir çıkayım da ben... görüşücez pastalarla... diyette olanlar düşünsün... Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 yangına körükle gitmeyin yaa... şimdi oturup ben ağlıcamm....şu yarına bir çıkayım da ben... görüşücez pastalarla... diyette olanlar düşünsün... tembellik etmede bir çıkıver al ya.. uzakmı size pastane. mis gibi ye ya yarına kim kala kim öle..?* Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 afiyet olsun tşk.. Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 tembellik etmede bir çıkıver al ya.. uzakmı size pastane.mis gibi ye ya yarına kim kala kim öle..?* doğrusun arkadaşım... ama canım çok çekiyor çekmesine de....pastane çok uzakk yaff... oraya kadar gidersem eğer....oooho..çok zor iş yaaa... sabır edicez artık napalım... Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2007 GÜNAYDIN arkadaşlar.. buyrun kahvaltıya.. saıca pide yaptırdım.. hadi soğumasın... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2007 bende diyette değilim..pide de dahil herşeyi yerim kanımca.. pazar kahvaltılarının bence vazgeçilmezi acılı bir menemendir..bilmeyen varsa tarif verebilirim... Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2007 bende diyette değilim..pide de dahil herşeyi yerim kanımca.. pazar kahvaltılarının bence vazgeçilmezi acılı bir menemendir..bilmeyen varsa tarif verebilirim... hımm harikasın o zaman pazar sabahı mutfakta beraberiz.. bekliyorum menemen yapmaya.. ama iki çeşit olsun. belki acı yemeyen vardır.. Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2007 hımm harikasın o zaman pazar sabahı mutfakta beraberiz.. bekliyorum menemen yapmaya..ama iki çeşit olsun. belki acı yemeyen vardır.. pazar tatilim..yarın sabaha ne dersin?.. ama sadece menemenle geçiştirmek olmaz..yanına bir iki çeşit daha yaparız..kahvaltı dediğin dört dörtlük olmalı..öyle bi dilim peynir iki zeytin tanesi bana ters.. masa rengarenk olmalı.. nasılım..?.. tam süperim kanımca .. Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2007 pazar tatilim..yarın sabaha ne dersin?.. ama sadece menemenle geçiştirmek olmaz..yanına bir iki çeşit daha yaparız..kahvaltı dediğin dört dörtlük olmalı..öyle bi dilim peynir iki zeytin tanesi bana ters.. masa rengarenk olmalı.. nasılım..?.. tam süperim kanımca .. O.K. bana uyar yarın sabah kahvaltıyı şenlendirelim.. anlaşılan kahvaltı konusunda doktoranı yaptın.. Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2007 bu günkü menümüz de: mantar soslu biftek+ şehriye çorba+ salata +meyve +yoğut afiyet olsun... sos sevmeyen sade alabilir Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2007 bu günkü menümüz de:mantar soslu biftek+ şehriye çorba+ salata +meyve +yoğut afiyet olsun... sos sevmeyen sade alabilir evettt ben istiyorum ama sossuz olsun çünkü mantar hiç sevmemde Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2007 O.K. bana uyar yarın sabah kahvaltıyı şenlendirelim.. anlaşılan kahvaltı konusunda doktoranı yaptın.. sadece kahvaltı olsa iyi..tüm öğünler için doktoram var... damak zevkim oldukça gelişmiştir ve aşçılığım fevkaladenin fevkindedir.. bunu ben değil,yemeklerimi yiyenler söylüyor.. ben onların yalancısıyım.. ayrıca ben sos alıyım lütfen..mantara bayılırım.. Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2007 sadece kahvaltı olsa iyi..tüm öğünler için doktoram var... damak zevkim oldukça gelişmiştir ve aşçılığım fevkaladenin fevkindedir.. bunu ben değil,yemeklerimi yiyenler söylüyor.. ben onların yalancısıyım.. ayrıca ben sos alıyım lütfen..mantara bayılırım.. hımm parmaklarımıızı yiyeceğiz yani .. ya herzaman yemek işinde usta olanların önünde saygıyla eğilirim.. buyrun sos sisizn istediğn kadar alabilirsin..( mantarlı sosu sanırım sen daha ii yaparsın ama şimdilik bununla idare et..) Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2007 evettt ben istiyorum ama sossuz olsun çünkü mantar hiç sevmemde mantar sevilmez mi ya.. ama sevmiyebilirsin tabi ki.. neyse biftek çok sana özel cacıkta var.. Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2007 mantar sevilmez mi ya.. ama sevmiyebilirsin tabi ki.. neyse biftek çok sana özel cacıkta var.. oooooooo cacık çok güzel olmuş yapanın ellerine sağlık biraz daha alabilirmiyim??? Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2007 ben yaptım cacığı.. seveceğini biliyordum.. afiyet olsun..evet biraz daha alabilirsin.. bana da kalsın biraz.. hımm nane alırmısın bira daha..? Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2007 ben yaptım cacığı.. seveceğini biliyordum.. afiyet olsun..evet biraz daha alabilirsin.. bana da kalsın biraz.. hımm nane alırmısın bira daha..? çookkk güzel olmuş ellerine sağlık evet biraz daha alabilirim Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2007 james yarın ki menüyü ben hazırlasam olurmu???? Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2007 james yarın ki menüyü ben hazırlasam olurmu???? olur tabiki yarın mutfak senin... ama kahvaltıya diloş burda senide beklerim.. Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2007 olmaz galiba öyle olsun Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.