Φ femalexx Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2007 hatrı için haftalarca dişi yakarış olarak dolaştım meydün ne meydün ne die çok kafa patlattım sooradan çaktım sanırsam hala emin değilim hep neşeli yine de hep dertli hüzünlü doğum günün kutlu olsun meriç yeni yaşın önünde uzanan ömrün herp daha iyi olsun Alıntı
Φ seREnaDE Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2007 ulen bir insanın kaç kez doğum günü olur bir yılda tereddütleriyle sabah ulaştım kendisine bugün değilmiş ama siz yinede kutlayın dedi... canım hadi bidaha doğum günün kutlu olsun Alıntı
Φ femalexx Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2007 yani şimdiden kutlu olsun manasında anammm yanlış haber alacağınız olsun Alıntı
Φ fosforlu cevriye Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2007 ayol ben anlamadım şimdi bu kızcağızın doğum günü ne zaman Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2007 bugün benüm doğum günüm hem yaşlandım hem genç kaldım.......(nasıl oldu bende agnamadım...) ya bi hata yapmışım yaşımda 39 görünüyor.......allah beni kahretmeye emi........ tek bildiğim bugün benim doğum günüm olmadığı.......gerçi ben her gün yeniden doğuyorum emme....... canlarım cigerlerim yinede çok sağolun......... fosforlu senin anlamaman normaldir janem......... Alıntı
Φ fosforlu cevriye Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2007 ne demek istiyorsun sen gel bakiim buraya saçını başını yolarım senin Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2007 dogum gunun kutlu olsun.hayat boyu sevdıklerınle mutlu bıra yasam dılegımle ben sımdıden dogum gununu kutlayayayım.askerde olurum belkı kutlayamam sonra kusme bana Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2007 Yine de kutlu olsun iyi ki doğmuşsuuun Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2007 doğum günün kutlu olsun nice senelere... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2007 mutlu yıllar made in turkey, nice yıllara... kim olduğumu sakın sormayın bana kaybettim ben kendimi bir boşlukta gezinip duruyorum takmışım sırtıma hayatın telaşını sürükleyerek peşimden hertürlü belasını ben kendimi arıyorum nerde olduğumu sakın sormayın bana yolunu kaybetmiş bir yolcuyum ben nereye gitsem bir çıkmaza varıyorum kapanıyor tüm yollar yüzüme her defasında dönüp dönüp kendi özüme ben kendimi arıyorum hiç birşey sormayın bana sakın öyle bir hale bir yere geldimki ne sorsanız cevap bulamıyorum bir ağırlık var üzerımde, beynim durgun kayboluyorum karışık kelimeler arasında hayatın bir burasında bir şurasında ben kendimi arıyorum bazen bulduğumu sanıyorum oysa her defasında anlamsız bir hüsran bazen oturup ıssız bir banka şöyle bir dalıp anılarımı tarıyorum her insan yitik bir ruhtur aslında hayatın herhangi bir fani faslında bende sizin gibi hala kendimi arıyorum Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.