Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2008 17 yıl bunu diceğini biliyodum,ayrıcana evlenınce daha çok iş oluyor bı sürü mobılya akşama sil,dantellerı yıka ütüle gocayın gömleklerini ütüle mısafıre kek yap oooo erkekler için kolay tabı evlılık sıcak yemek temız ev ütülü gömlek ohh
Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2008 17 yıl iyi fikir sedelina erbayı dinle..bende o nedenle evlenmiştim birde yalnız otobüs yolculuğu yapmamak için
Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2008 17 yıl Sedoş'umu gelinliklerle görmek güzel olur yaa.. nıye gelınlıklerle dedin kaç kere evlencem
Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2008 17 yıl aha en sevmediğim konu açıldı,akrabaların annemın babamın sürekli evlen demelerınden gına geldi ve her hafta ortaya çıkan görücülerden
Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2008 17 yıl ehuehue spices abla aklını kullanmışsın valla...şu sedoşada irdeleyinde everelim şunu yoksa fatura kuyruklarında yaşalıp gidicek... şöyle mutaasıp ev erkeği bulalım gerektiğinde bulaşık yıkayan,çamaşır ütüleyen,dantel ören bir burhan altıntop profili canlandı birden gözümde...
Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2008 17 yıl iyi fikir sedelina erbayı dinle..bende o nedenle evlenmiştim birde yalnız otobüs yolculuğu yapmamak için Otobüs yolculuğunu biriyle yapman için illa evlenmen gerekmiyordu.. demek söyleyen olmamış canım ya..
Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2008 17 yıl kazık yediğim geldi aklıma..bankalar yatırıyo artık faturaları....
Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2008 17 yıl aha en sevmediğim konu açıldı,akrabaların annemın babamın sürekli evlen demelerınden gına geldi ve her hafta ortaya çıkan görücülerden En iyisini sen yapıyorsun Sedelina..aman deyim evlenipte başına belamı alıcan.. "No men..No cry.." ehuehue spices abla aklını kullanmışsın valla...şu sedoşada irdeleyinde everelim şunu yoksa fatura kuyruklarında yaşalıp gidicek.. şöyle mutaasıp ev erkeği bulalım gerektiğinde bulaşık yıkayan,çamaşır ütüleyen,dantel ören bir burhan altıntop profili canlandı birden gözümde... Valla bu profilde biri bulunursa hayat eğlencelide geçer..
Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2008 17 yıl Otobüs yolculuğunu biriyle yapman için illa evlenmen gerekmiyordu.. demek söyleyen olmamış canım ya.. kıs o zaman internetmi vardı kim söylesin... bende acayip saf bişeydim..halada öyleyim biliyonuz şimdiki aklım olsa ahhh ahhhh ben çıktım hoşça kalın
Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2008 17 yıl yok canım burhan gibi çıkrcı bi tiple evlenılır mı ayoll al senin olsun şekerim
Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2008 17 yıl aha diloş da bekardı dımı saldırın diloşa Terör beni korkutmaz..7 yıldır evliyim.. evet,bu mesaj kendini 5 saniye içinde yok edecektir.. kazık yediğim geldi aklıma..bankalar yatırıyo artık faturaları.... Hemde ne kazık Spices..hemde ne kazık..hahahahahahah..
Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2008 17 yıl kıs o zaman internetmi vardı kim söylesin... bende acayip saf bişeydim..halada öyleyim biliyonuz şimdiki aklım olsa ahhh ahhhh ben çıktım hoşça kalın çok tatlısın ya yerim ben seniii
Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2008 17 yıl kıs o zaman internetmi vardı kim söylesin... bende acayip saf bişeydim..halada öyleyim biliyonuz şimdiki aklım olsa ahhh ahhhh ben çıktım hoşça kalın Zaman hatası derim ben hep bu duruma..vah zavallı kardeşim benim.. hoşçakal canım.. yok canım burhan gibi çıkrcı bi tiple evlenılır mı ayoll al senin olsun şekerim Sağolasın tatlım fazlası alerji yapıyor..
Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2008 17 yıl yalansız bir dünya istiyorum.... sevgi dolu bı dunya için,barış için,insanlık için batsın bu dünyaa
Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2008 17 yıl sevgi dolu bı dunya için,barış için,insanlık için batsın bu dünyaa :D ağlatıpta gülene yazıklar olsun
Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2008 17 yıl yalansız bir dünya istiyorum.... bende penguenler üşümesın ıstıyorum
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.