Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2008 17 yıl içimden geldi..arada bi severim tip tip bakmayı Arada deil hep bakıosun tip tip
Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2008 17 yıl 1 hafta foruma uğramasam,merak eden olur mu acaba?Yoksa hiç arkadaş edinemedim mi?......diye içimden geçti.
Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2008 17 yıl sen zahmet etme bu yaşta bize söle hallederiz ayy bunu yeni gördüm evladımm.. kendine bi tokat çakıver bi zahmet
Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2008 17 yıl Ne varmış spicesin yaşında hee hee ne var yaşımda .... sadece 70
Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2008 17 yıl Hade ordan be ne yetmişi Daha 66 ına yeni bastın ...,, o kadar gençmi duruyorum..... mersi.....
Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2008 17 yıl Eskisinin tadını vermese de hasretimi güzelim ile gidermekteyim......,,
Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2008 17 yıl Benmerkezciler bu düşünceye sahip olur...,, çünkü oyunun sonunu göremediklerinden bu yakıştırmayı yaparlar.....................,,,
Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2008 17 yıl dağlara giden yol tehlikelidir, yanlarında yaşlılar ve çocuklar olacak...
Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2008 17 yıl deli kuşun dedikleri aklımda, bana bir kazak almışsın salı pazarından
Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2008 17 yıl suya attım bi taş çıkardı bi ses haş haş kafama biri vurunca gözümdel geliyor yaş hüsniye hüsniye beni döndürdün deliye istersen beni sor veliye diyecek ki 10:30 da binecek hüsnü gemiye... :lol: ALLAH gani gani rahmet eylesin Kemal SUNAL...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.