Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 18 yıl ''toroslara gidip, dağdan aşağıya itekleyivercek sanki bilmiyos ''
Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 18 yıl salı pazarına gıdıcem bırazdan,istediğim eşabı bulabılecekmiyim onu düşünüyom
Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 18 yıl salı pazarına gıdıcem bırazdan,istediğim eşarbı bulabılecekmiyim onu düşünüyom bulursun inşallah sedoş Sen beni yanlış tanımışsın kankim , Ben sana kıyabilemem tabe o saman kuşbaşı yapabilersin
Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 18 yıl Heç eyle şey olurmu bebişim Sanada yassık tabe Kıs ben sana nasıl kıyaram
Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 18 yıl belkim salıncaktan düşürürsem kafasını vurunca falan kendine gelir
Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 18 yıl içimden çılgınlık yapmak geçiyor..misela..lunaparka gidip bütün oyuncaklara binmek istiyorum
Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 18 yıl belkim salıncaktan düşürürsem kafasını vurunca falan kendine gelir Kıs yassıktır bene he Kafam yarılır içimden çılgınlık yapmak geçiyor..misela..lunaparka gidip bütün oyuncaklara binmek istiyorum Atlı karıncayada bin olar mı Diğerleri tehlikeli maazallah bi yerini incitirsin
Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 18 yıl Kıs yassıktır bene he Kafam yarılır Atlı karıncayada bin olar mı Diğerleri tehlikeli maazallah bi yerini incitirsin atlı karınca mı amacım çılgınlık yapmak zati tabi ki en tehlikelilerine binmem gerek..explorer,gondol,hız treni.. artık lunapark dönüşü nasıl bir ben olurum bilemem ama
Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2007 18 yıl yuh yani......ben şimdi o gödüğüm şiddet yanlısı silahlı korumamıyım kendimi aşağı atacam biri cam açsın
Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2007 18 yıl aa,tanidim o komando dadi,daha dun aksam 5. kez seyrettim can sıkıntisindan
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.