Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2007 kız gezelim valla gemi bizim değil mi?sen nere istersen , yeterki gemini sığsın özel bir isteğin varsa gemimiz anında teğmin eder , rahat ol yaşa sen james şimdilik aklıma bişey gelmiyooo sonra yaparız planımızı,gitceğimiz yerleri gemide çokk büyük çokk güzel titaniten bile güzel valla ama korsanlara dikkat edelim arkadaşım aramıza sızabilirler Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2007 james kleoyu almayalım gemiye baksana ne planları var kız bu kleo dan korkulur valla batırırım dediyse batırır kanımca.... Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2007 kız bu kleo dan korkulur valla batırırım dediyse batırır kanımca.... kleo kız almıyoz seni gemimize Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2007 yaşa sen james şimdilik aklıma bişey gelmiyooo sonra yaparız planımızı,gitceğimiz yerleri gemide çokk büyük çokk güzel titaniten bile güzel valla ama korsanlara dikkat edelim arkadaşım aramıza sızabilirler ayıpsın zeynepp; benden kaçar mı korsan morssan.. içimize bir tek casus girmişse o da kleo dur baksana gemiyi batıracak göz göre göre. Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2007 ayıpsın zeynepp;benden kaçar mı korsan morssan.. içimize bir tek casus girmişse o da kleo dur baksana gemiyi batıracak göz göre göre. ben konuştum onla gelmicek bizle :P yok arkadaşım o yapar en iisi biz onu almayalım kankim yok şu anda kanki senin içinde bilet aldım bak tamam kankim gelmeden kalkmıyoz o kadar Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2007 kleo kız almıyoz seni gemimize farkındaysan canım çok istekle gelmemiştim..zorbalık olmasın diye razı oldum.. bende zaten gitmesemmi diyordum..çünkü fazla sıkıcı olacak....bana adrenalin lazım..sevmem öyle sıkıcı tatil katılımcılar açmadı beni 007 iptal et Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2007 farkındaysan canım çok istekle gelmemiştim..zorbalık olmasın diye razı oldum.. bende zaten gitmesemmi diyordum..çünkü fazla sıkıcı olacak....bana adrenalin lazım..sevmem öyle sıkıcı tatil katılımcılar açmadı beni 007 iptal et james kleo gekmiyomuş yaşasınnnnn Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2007 kleo sattın bizi hıı peki bizde zoraki yolculuk yok.. bu arada neden sıkıcıymış ki.. benim gemim kesinlikle heyecenlıdır yani kleocuğum.. Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2007 kleo sattın bizi hııpeki bizde zoraki yolculuk yok.. bu arada neden sıkıcıymış ki.. benim gemim kesinlikle heyecenlıdır yani kleocuğum.. kesinlikle biz çok eğlencez Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 ben konuştum onla gelmicek bizle yok arkadaşım o yapar en iisi biz onu almayalım kankim yok şu anda kanki senin içinde bilet aldım bak tamam kankim gelmeden kalkmıyoz o kadar vay canım kanqam ya beni ne kadar düşünürmüş artık bende geldim kalkabiliriz Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 vay canım kanqam ya beni ne kadar düşünürmüş artık bende geldim kalkabiliriz tabikide kankam sen olmadan gidermiyiz korsanlara karşı birlikte savaş vercez Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 nan ayıptır solemesi ben aynı zamanda bi wampirim onceki hayatımda oleydi bayağı yardımım olur yani size savaşta kanqa sakın yanımdan ayrılma korsanlarla savaşırken Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 nan ayıptır solemesi ben aynı zamanda bi wampirim onceki hayatımda oleydi bayağı yardımım olur yani size savaşta kanqa sakın yanımdan ayrılma korsanlarla savaşırken ooooooo kankam o zaman bitti korsanların işi yanımıza bile yaklaşamazlar hepsini döveriz kankamm kankalar iş başında heyyyttt çekilin uleyyynnnn Alıntı
Φ maraspoli Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2007 sen gel gerisini bana bırak mütiş kaptanımdır.. batacaksa da batmaz mereaklanma.. bu arada kaç kişi geleceksin bildir yer aralayım.. hareket bile ettiremedin uğursuz bir yolcu aldın galiba......... Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2007 ooooooo kankam o zaman bitti korsanların işi yanımıza bile yaklaşamazlar hepsini döveriz kankamm kankalar iş başında heyyyttt çekilin uleyyynnnn kanka çekilmesinler ya boşver benim wampir ozelliğimde var sen bilmessin eskilere ssor anlatsınlar (dedelerine falan ) emerim hepsinin kanlarını Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2007 kanka çekilmesinler ya boşver benim wampir ozelliğimde var sen bilmessin eskilere ssor anlatsınlar (dedelerine falan )emerim hepsinin kanlarını ????????? kanka valla hiç bişey anlamadım dediğinden Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 vampirler için gemimizde özel bir menü hazırlıyoruz..şimdiden ii eğlenceler arkadaşlar.. özel isteğiniz varsa buyrun dilek kutusu emrinizde... Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 vampirler için gemimizde özel bir menü hazırlıyoruz..şimdiden ii eğlenceler arkadaşlar.. özel isteğiniz varsa buyrun dilek kutusu emrinizde... kanka bak senın için özel istekte var hadi yine iisin Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.