» iLyAdA Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 GÖKBEL İLKÖĞRETİM OKULU HAKKINDA Okulumuz 1 derslik, 1 Prefabrik bina ve 1 Müdür odasından oluşmaktadır. Okulumuzun şu an öğretmen lojmanı bulunmamaktadır. Okulumuzda 1. , 2. , 4. ve 5. sınıf olmak üzere toplam 17 öğrenci mevcuttur. Neler verebilirsiniz? Kitap İlköğretim Kaynak kitapları, Okuma kitapları (Hikaye, Masal, Roman) Kırtasiye Kurşun Kalem, Kırmızı Kalem, Defter, Silgi, Kalemtraş, Boya kalemi, Sulu boya. Diğer *Kullanılmış fakat giyilebilir durumda temiz çocuk kıyafeti, Ayakkabı, Önlük, Atkı, Bere, Kaban vb.. Ve Okullarda kullanılabilecek her türlü araç gereç... Merhabalar Siirt'in Pervari ilçesine bağlı Gökbel İlköğretim Okulunda sınıf öğretmeni olarak görev yapmaktayım.Okulumuz öğrencilerinin okuma kitabı ve kıyafet yardımına ihtiyaçları bulunmaktadır. Okulumuz ve öğrencilerine yönelik yardım konusunda daha sağlıklı bir bilgi verebilmek amacıyla bir web site yapmış bulunmaktayım. Mehmet Başer Ulaşım adresim Okul Siirt Pervari İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Gökbel İlköğretim Okulu 17 öğrenci sayı olarak ne ki, ama umutlarımız onlar geleceğimizin umutları...ele ele versek ihya ederiz [email protected] Alıntı
Φ souLshah Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2007 29 Mart 2007 Perşembe günü okula 3 kolilik bir yardım paketi gönderildi... Paketin içeriği onay bilgisi ile birlikte yayınlanacak... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.