Φ külan Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 slm arkadaşlar ben gülhan öğrenciğim ünv.1 daha malesef neyse 1 ayım kaldı çömlüğü atlatmama,inş, iiii vakit geçirirm ve faydalı olabilirm, 3gün sonra da vizelerim başlayacağı için fazla bşy.yazamcm şimdi çünkü ders çalşmam lazım..herkese iii akşamlar Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 hoşgeldin hadi sana iyi dersler ALLAH zihin açıklığı versin... Alıntı
Φ külan Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 hoşgeldin hadi sana iyi dersler ALLAH zihin açıklığı versin... amin dualarınızı beklerim Alıntı
Misafir Süper Kız Çocuğu Özo Gönderi tarihi: 29 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 29 Mart , 2007 Aramıza hoşgeldin arkadaşım Alıntı
Φ kusadali_emix Gönderi tarihi: 30 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 30 Mart , 2007 HOŞ GELDİNİZ SEFALAR GETİRDİNİZ AMA ERKEN GİTTİNİZ. Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 30 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 30 Mart , 2007 hoş geldin arkadaşım...... Alıntı
Φ külan Gönderi tarihi: 30 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 30 Mart , 2007 yok yaw biyere mi gitmişim buralardaym da ahhh şu sınavlar , bu arada hoşbulduk arkadaşlar saolun Alıntı
Φ PAŞ@_M Gönderi tarihi: 31 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 31 Mart , 2007 slm arkadaşlar ben gülhan öğrenciğim ünv.1 daha malesef neyse 1 ayım kaldı çömlüğü atlatmama,inş, iiii vakit geçirirm ve faydalı olabilirm, 3gün sonra da vizelerim başlayacağı için fazla bşy.yazamcm şimdi çünkü ders çalşmam lazım..herkese iii akşamlar Selam.........hoşgeldin... Bende savaşmadan gösterdiğim cesaretlerden dolayı namım Deli Hüseyin paşa oldu.! Delilikten kurtardıktan sonra,boynu eğri Paşa fizik tedaviden sonra Tabanı Yassı Paşa olarak devam ettik.. nickinizi külan okuyunca buda ne kulak temizleme çubuğuda nerden çıktı dedim. Meğer noktalıymış... Neyse paşalarda çoktu eskiden bende baltacı,nişancı tiryaki paşa olmadan kısa keseyim. Alıntı
Φ külan Gönderi tarihi: 31 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 31 Mart , 2007 Selam.........hoşgeldin...Bende savaşmadan gösterdiğim cesaretlerden dolayı namım Deli Hüseyin paşa oldu.! Delilikten kurtardıktan sonra,boynu eğri Paşa fizik tedaviden sonra Tabanı Yassı Paşa olarak devam ettik.. nickinizi külan okuyunca buda ne kulak temizleme çubuğuda nerden çıktı dedim. Meğer noktalıymış... Neyse paşalarda çoktu eskiden bende baltacı,nişancı tiryaki paşa olmadan kısa keseyim. saolasın paşam baya bi renkli paşaya benziyon sen,eski paşalara benzeyeceğini hiç zannetmiyorum. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.