Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Samsun-Terme Karacaköy İlköğretim Okulu öğrencilerinden Cengiz Gül, aşağıdaki mektubu göndermiş. Okumak istiyorlar ancak ne sınıflarında, ne de okul kitaplıklarında tek bir kitap olmadığı için bunu başaramıyorlar. Birçoğu bir hikaye ve masal kitabı bile görmemiş. Okul araç ve gereçleri de yetersiz.

Cengiz Gül, olağanüstü bir ifade gücü ile, bir kampanya düzenlenerek kendilerine okul araç gereçleri ile masal ve hikaye kitaplarına kavuşmak istediğini belirtiyor.

Dileğimiz, bu bir avuç okul çocuğunu mutlu edebilecek yardımların bir an önce kendilerine ulaştırılmasıdır.

Diger uye oldugum sitede bu cocugun yazdigi mektup gume gitmis. Lakin asagi yukari neler yazdigi malumunuzdur.

Gönderi tarihi:

muki, görüştüğüm bazı kişiler bişeyler hazırlıyorlar sanırım test ve ek kaynak ağırlıklı olacak.. Ben de üstüme düşeni yaparım,için rahat olsun..Başka yardım edecek arkadaşlar daha çok hikaye ve romana yönlenirse sevinirim...

sevgiler...

Gönderi tarihi:
Okulun telefon numarasını verirseniz okulla irtibata geçip gerekli bilgileri kendilerinden alıp Küçük Eller olarak seve seve ihtiyaçlarını göndeririz tabiki de.

Malesef okulun telefon numarasi bende yok. Internetten baktim ama bulamadim. Yalniz Samsun Terme olarak geciyor.

Gönderi tarihi:

118'den okulun numarasını aldım fakat sürekli meşgul çalıyor, Okul ile irtibat kurmadan yardım göndermemiz biraz güç sırf adres yetmiyor malesef... Okulun fotoğraflarına ve detay bilgilerine ihtiyacımız var. (prosedür işte)

Gönderi tarihi:
118'den okulun numarasını aldım fakat sürekli meşgul çalıyor, Okul ile irtibat kurmadan yardım göndermemiz biraz güç sırf adres yetmiyor malesef... Okulun fotoğraflarına ve detay bilgilerine ihtiyacımız var. (prosedür işte)

Sevgili soulshah, ben Karacakoy muhtarinin telefon numarasini internetten buldum ve kendisine telefon actim ve konuyu konustum. Cengiz Gul diye bir cocuk mevcut ve daha once de kitap gonderilmis bu koye. Fakat bu kitaplar cevre koylere de dagitilmis. Sayet siz muhtar Ahmet Keskin bey ile irtibata gecerseniz o size yardimci olacak. Karacakoy muhtari Ahmet Keskin beyin telefon numarasini buraya yazmam da bir sakinca gormuyorum. Diger yardim etmek isteyen arkadaslar da irtibata gecer belki.

Terme Karacakoy Muhtari Ahmet Keskin bey, Telefon numaralari: 03628920075, cep telefonu: 0543 4499973

Gönderi tarihi:

Teşekkür ediyorum Muki : )

Okul oğretmeni ile görüştüm (Kenan Şanlı) bize gereken Fotoğraf ve belgeleri yarın göndereceğini söyledi. Onlar geldikten sonra gerekeni Yardım severlerin de desteği ile yapacağız...

• 5 hafta sonra...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.