Φ modernjames Gönderi tarihi: 26 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 26 Mart , 2007 kadınların en büyük hatası, sevdiği insanın ruhuna hitap edememek.! çoğu kadın bunu denemiyor bile.Acaba derdi nedir, ne istiyor diye düşünmüyorlar bile.Küçük bir düşünce bile bir erkeğin ruhunun okşanmasına yeterli iken yine de ihmal etmeleri bence en büyük hata.. oysa en çok kadınlar bu konudan müstarib olduklarını dile getiriyorlar. yani erkekler kadın ruhuna hitap etmiyorlar diyorlar. acaba tersi mümkün olamaz mı? bu konuda düşüncelerinizi bekliyoruz.. Alıntı
Misafir Süper Kız Çocuğu Özo Gönderi tarihi: 27 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 27 Mart , 2007 Bu konuyla ilgili olarak karşılıklı iki tarafta hiç şüphesiz ki birbirini suçlama yoluna gidecektir... Şunu belirtmek isterimki sevdiği insanın ruhuna hitap edebilmek zor zanaattır.. Bunu başaran çok nadir insan vardır.. Bu Yüzdendirki herkez bu konuyla ilgili olaraktan bi serzeniş içerisindeler.. Bi baslık altında toplamakta mantık dışı oalcaktır bana kalırsa.. Sevgiler, Süper Kız Çocuğu Özo Alıntı
Φ LluVia Gönderi tarihi: 27 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 27 Mart , 2007 Kocasının kendisini aldattığını düşünüp dedektif tutmak istemeleridir. Erkeklerin çoğu zaten aldattığından dolayı olmasın....! Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 27 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 27 Mart , 2007 erkekler aldatıyor olabilir. ama kadın neden hiç kendin de kusur bulmuyor. tamam belki erkek hatalı davramıştır. ama kadın eğer onu memnun etseydi erkek aldatmayacaktı.. bence kadınlar erkekleri altdatmalarına sevk ediyorlar. Alıntı
Misafir Süper Kız Çocuğu Özo Gönderi tarihi: 27 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 27 Mart , 2007 erkekler aldatıyor olabilir. ama kadın neden hiç kendin de kusur bulmuyor. tamam belki erkek hatalı davramıştır. ama kadın eğer onu memnun etseydi erkek aldatmayacaktı.. bence kadınlar erkekleri altdatmalarına sevk ediyorlar. Neden olabilir?? Buna bi açıklık getirirmisin Çok sevgili "Modernjames" ?? Alıntı
Misafir redblack Gönderi tarihi: 27 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 27 Mart , 2007 erkekler aldatıyor olabilir. ama kadın neden hiç kendin de kusur bulmuyor. tamam belki erkek hatalı davramıştır. ama kadın eğer onu memnun etseydi erkek aldatmayacaktı.. bence kadınlar erkekleri altdatmalarına sevk ediyorlar. bu çok klasik bir savunma çeşidi olmuş. yorumunda illaki haklı bir yön var,ama artık sırf bu sebepten aldatanlar çok az. zaten artık aldatma sadece erkeklere özgü değil. artık genel olarak aldatmalar karşı tarafın hatalarından değil,aldatan insanın doyumsuzluklarından kaynaklanıyor. bence..... Alıntı
Φ LluVia Gönderi tarihi: 27 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 27 Mart , 2007 erkekler aldatıyor olabilir. ama kadın neden hiç kendin de kusur bulmuyor. tamam belki erkek hatalı davramıştır. ama kadın eğer onu memnun etseydi erkek aldatmayacaktı.. bence kadınlar erkekleri altdatmalarına sevk ediyorlar. hiç şaşırmadım bu cevaba, genelde erkekler aldatır suçu da eşine atar zaten. Bu konuda kadınların suçluluğu daha nadirdir. Erkekler nefislerine hakim olamaz bence, bi de kişilik söz konusu herkes bir değildir tabi, ayrıca toplumda kadınların bile sölediği kalıplaşmış düşünce; erkektir yapar, bu konuda kadınlara çok kızıyorum. Kadınlar da suç yok mu demişsin, ki bazı erkekler var, kadınlarının doğru düzgün bir şey giymesine, saçına başına... karışırlar, sonra da dışarda eşlerinin yapmasını istemediği şeyleri yapmış kadını görünce.... Tabi erkeklerin hepsi böle değil, ama benim bi arkadaşım vardı sevgilime bikini giydirmem, mini etek giydirmem diyodu!! Kadınların hatası da en fazla erkeklerin davranışlarına göz yummak oluyor, ya da kendini salmak diyelim. Oysa erkek kendisine bakması için ona hatırlatma yapabilir, mesela güzel bi elbise alıp bugün bu kıyafeti üzerinde görmek istiyorum diyebilir, sonra da süslen hadi yemeğe çıkalım diyebilir. Ama erkek uyarmaz eşini hemen küçümser ve gözünü dışarı çevirir. Benim gencecik kuzenim bu yüzden boşandı hem de o kadar iyi ve tatlı bi kızki, eski kocası olacak adamın gözü dışardaydı, nedeni de yok!!! (NOT: Erkeklerin geneli böyle, ben ne diyim ki... Ama iyi erkekler de vardır tabi!) Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 27 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 27 Mart , 2007 Neden olabilir?? Buna bi açıklık getirirmisin Çok sevgili "Modernjames" ?? bu kez adımı doğru yazdığın için teşşekkür ederim gelelim açıklamaya; neden olabilir derken sanırım erkeklerin neden aldatmalarına hoş baktığımı mı soruyorsun diye düşündüm. çünkü sorunu tam açık yazmamışsın. evet eğer doğru anlamışsam. ben olabilir derken erkek aldatmalı demek istemedim. yani cümlelerde vurgu ve tonlama yapamadığımdan sanki aldatabilr gibi bir anlam çıkmış. ben zaten tek eşlilik felsefesini benimseyenlerdenim keza orada demek istediğim kadınların erkeklerinin ruhlarına hitap etmeli, onları çok bunaltmamalı. evde yuvasında gözü gönlü olması için erkek akşam eve geldi mi evde huzur ister. ayrıca bence aşırı kıskanç olman bayanların yaptığı baskı da erkeği bunaltır ve tam kadına ters tepki verir. yani aldatabilir.. tabi tüm aldatmalarda suçlu kadın mıdır tartışılır. bence değildir de.. erkekte altdatmaya meğil daha fazladır. Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 27 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 27 Mart , 2007 bu çok klasik bir savunma çeşidi olmuş.yorumunda illaki haklı bir yön var,ama artık sırf bu sebepten aldatanlar çok az. zaten artık aldatma sadece erkeklere özgü değil. artık genel olarak aldatmalar karşı tarafın hatalarından değil,aldatan insanın doyumsuzluklarından kaynaklanıyor. bence..... arkadaşım beni yanış anlamışınız ben kimsenin avukatı değilm ya..kimseyi savunmam. az önce açıklamayaptım "süper kıza Özo" hitaben oradan okuyabilrsin ne demek istediği mi. Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 27 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 27 Mart , 2007 cevabıbımın yanlış anlaşımasından dolayı tekrar herkesten özür dileri. ilişkilerde despotlu bir çözüm değilken üstelik çözümsüzlüktür de.. Alıntı
Misafir redblack Gönderi tarihi: 27 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 27 Mart , 2007 arkadaşım beni yanış anlamışınız ben kimsenin avukatı değilm ya..kimseyi savunmam. az önce açıklamayaptım "süper kıza Özo" hitaben oradan okuyabilrsin ne demek istediği mi. :) bende zaten şahsına yönelik bir yorum yapmadım yanlış anlama beni. benim yorumumda insanların genelineydi. ne sadece kadınlara,ne sadece erkeklere,ne de sadece sana... yorumum aldatılmaya ve aldatmalaraydı Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 27 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 27 Mart , 2007 :) bende zaten şahsına yönelik bir yorum yapmadım yanlış anlama beni.benim yorumumda insanların genelineydi. ne sadece kadınlara,ne sadece erkeklere,ne de sadece sana... yorumum aldatılmaya ve aldatmalaraydı OHH bE içim içimi yedi yazdığım yazının yanış yorumlanmasından. az önce üç arkadaş birden üzerime gelince valla tırstım şu kız milletin den Alıntı
Misafir Süper Kız Çocuğu Özo Gönderi tarihi: 27 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 27 Mart , 2007 bu kez adımı doğru yazdığın için teşşekkür ederim gelelim açıklamaya; neden olabilir derken sanırım erkeklerin neden aldatmalarına hoş baktığımı mı soruyorsun diye düşündüm. çünkü sorunu tam açık yazmamışsın. evet eğer doğru anlamışsam. ben olabilir derken erkek aldatmalı demek istemedim. yani cümlelerde vurgu ve tonlama yapamadığımdan sanki aldatabilr gibi bir anlam çıkmış. ben zaten tek eşlilik felsefesini benimseyenlerdenim keza orada demek istediğim kadınların erkeklerinin ruhlarına hitap etmeli, onları çok bunaltmamalı. evde yuvasında gözü gönlü olması için erkek akşam eve geldi mi evde huzur ister. ayrıca bence aşırı kıskanç olman bayanların yaptığı baskı da erkeği bunaltır ve tam kadına ters tepki verir. yani aldatabilir.. tabi tüm aldatmalarda suçlu kadın mıdır tartışılır. bence değildir de.. erkekte altdatmaya meğil daha fazladır. erkekler aldatıyor olabilir. ama kadın neden hiç kendin de kusur bulmuyor. tamam belki erkek hatalı davramıştır. ama kadın eğer onu memnun etseydi erkek aldatmayacaktı.. bence kadınlar erkekleri altdatmalarına sevk ediyorlar. Erkekler aldatıyor olabilir demenden çıkartılıcak baska bir mana olmadığını düşünüyorum.. Cümlelerde vurgu, tonlama yapamadığımdan yanlış anlaşılmaya neden olduğunu savunuyorsun.. Neticede biz burda yazışarak bi şekilde derdimizi anlatıyoruz... Nasıl ki nickinde kullanmış olduğun iki isim arasında benim kullanmadığım boşluğu bana sorun yapıyosan.. Hodri meydan kardeşim Konumuza dönecek olursak iki tarafında eksi yönleri muhakkak vardır.. Bunu sadece kadına mal etmek olabildiğine yanlış bi betimleme.. Unutmadan Tek eşlilikten bahsetmişin Erkeklerin çocuğunun elinde olsa (bak altını çizerek sölüyorum çoğunun ) 2 bilemedin 3 hatunla beraber olabilecek kapasiteleri var.. Bunu bilinmezlik içinde yaşayan biri olarak yazıyorum... Burdan çıkartıcağın sonuç nedir?? Nişanlısında bulamadığını bende aradı?? Sonra bende bulamadığını baskasında ooo yok böle bi zihniyet... Alıntı
Misafir Süper Kız Çocuğu Özo Gönderi tarihi: 27 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 27 Mart , 2007 ay kıyamam ben arkadaşıma yasık yavs Bak çiçek uzatıyom sana barışın sembolü olrak Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 27 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 27 Mart , 2007 ay kıyamam ben arkadaşıma yasık yavs Bak çiçek uzatıyom sana barışın sembolü olrak aslında bu başlık bir hataydı anladım ki en büyük hata kadına kıza bulaşmak.. ardı ardına saldırıya maruz kaldım ama.. Alıntı
Φ milliyetciturkey Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 aynen aynen 007 sana katılıoruum yaa ... bu yok bunlarda hep bısı suclarlarr donup ruhlarını sorgulasınlar ılk oncee... acaba erkeklerın ruhlarına hıtab edebılıormuyuzzz tabii yanlıs anlasılmasın cınsellık bakımından demıorumm:) Alıntı
Misafir redblack Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 komik bir forum oldu kanımca..... birde feministlik yapıldığında bayanlara kızılır. sizin yaptığınız ne ki şimdi. nasıl bir gelişimdir ki bu doğumdan ölüme kadar erkekler her şeyi kadınlardan beklerler. çok genel bir laf vardır sanırım herkes bilir; sokağının temiz olmasını istiyorsan önce kendi kapının önünü temiz turmalısın diye.. karşınızdakilerin ruhuna hitap etmeyi deneyin bakalım, ne derece başarılı olacaksınız... ondan sonra iğneleri batırırsınız karşınızdakilere. ama önce lütfen çuvaldızı kendinize..... Alıntı
Misafir Süper Kız Çocuğu Özo Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 aynen aynen 007 sana katılıoruum yaa ...bu yok bunlarda hep bısı suclarlarr donup ruhlarını sorgulasınlar ılk oncee... acaba erkeklerın ruhlarına hıtab edebılıormuyuzzz tabii yanlıs anlasılmasın cınsellık bakımından demıorumm:) "modernjames" üzerindeki tüm kara bulutlar sanırım, "milliyetciturkey" üzerinde toplanmaya yüz tutucak ne dersiniz Kızlar Canım , ciğerim bak baltayı taşa vurdun şindiden "redblack" 'cimin dediği gibi neden erkekler genelde hepsi olmasada hemen hemen herşeyi kadınalrdan isteme çabası içindedirler..Valla sözlediklerine anlam veremedim.. Demek istediğim Türkiyede genel anlamda kadın erkek eşitliği yok bu yabana atılacak bi gerçek diil.. Muammadan ibaret.. Ama çiftler arasında sanırım bu değerler yitik diill...Herşey karşıılıklı olduğu müdetçe güseldir.. Kapiş Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 erkeklerin herşeyi kadınlardan istediğini yazmışsın genelleme yaparak ama bence yanılıyorsun. neden mi? erkek kadından ne ister sorusu çıkar bu durumda.. bence ama kendi fikrimin olduğunu şimdiden söyleyim kimseyi bağlamasın; ben kadından çok şey istemem. ama ikiye ayrırım istemimi. yani biri kız arkadaşı veya sevgili diğeri eşim olması durumun da.. ikisi çok farklı çünkü. kız arkadaşımdan istediğim (tabi yok ama olduğunda) randevularımıza zamanında gelmesi beni çok bekletmemesi ve kıvrak zekesıyla beni her zaman etkilemesi.. beni anlamış anlamamış okadar önemli değil bakarım anlayamıyorsa ilişkimizi keseriz o zaten ilişkilerin temelinde olmasa olmazlarından biri. ayrıca saygı ve hoş görü de istenmemeli bence çünkü zaten bu mefumların olmadığı ilişkiler bitmiştir buna ilişki denmemeli.. gelelim eşimden ne isteyeceğime.. bana ve çocuklara sadakat ve bence önemli bişe de anne baba ve kardeşlerimize saygılı olması.. bunları yaptığı sürece ben de onun isteklerini göz ardı edmeyeceğimden eminm.. yukarıdaki durumlarım olduğu ilişkilerde bence bir çok erkek ne eşini ne de sevgilisini aldatır.. eğer aldatan da varsa onun genleri bozukmuş bişe diyemem.. saygılarımla.. Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 komik bir forum oldu kanımca..... birde feministlik yapıldığında bayanlara kızılır. sizin yaptığınız ne ki şimdi. nasıl bir gelişimdir ki bu doğumdan ölüme kadar erkekler her şeyi kadınlardan beklerler. çok genel bir laf vardır sanırım herkes bilir; sokağının temiz olmasını istiyorsan önce kendi kapının önünü temiz turmalısın diye.. karşınızdakilerin ruhuna hitap etmeyi deneyin bakalım, ne derece başarılı olacaksınız... ondan sonra iğneleri batırırsınız karşınızdakilere. ama önce lütfen çuvaldızı kendinize..... sana tamamen katılıyorum sevgili "redblack".. bu yüzden tebrik çiçeği yolluyorum idaret sanal ortam da ancak böyle olur Alıntı
Misafir Süper Kız Çocuğu Özo Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 erkeklerin herşeyi kadınlardan istediğini yazmışsın genelleme yaparak ama bence yanılıyorsun. neden mi?erkek kadından ne ister sorusu çıkar bu durumda.. bence ama kendi fikrimin olduğunu şimdiden söyleyim kimseyi bağlamasın; ben kadından çok şey istemem. ama ikiye ayrırım istemimi. yani biri kız arkadaşı veya sevgili diğeri eşim olması durumun da.. ikisi çok farklı çünkü. kız arkadaşımdan istediğim (tabi yok ama olduğunda) randevularımıza zamanında gelmesi beni çok bekletmemesi ve kıvrak zekesıyla beni her zaman etkilemesi.. beni anlamış anlamamış okadar önemli değil bakarım anlayamıyorsa ilişkimizi keseriz o zaten ilişkilerin temelinde olmasa olmazlarından biri. ayrıca saygı ve hoş görü de istenmemeli bence çünkü zaten bu mefumların olmadığı ilişkiler bitmiştir buna ilişki denmemeli.. gelelim eşimden ne isteyeceğime.. bana ve çocuklara sadakat ve bence önemli bişe de anne baba ve kardeşlerimize saygılı olması.. bunları yaptığı sürece ben de onun isteklerini göz ardı edmeyeceğimden eminm.. yukarıdaki durumlarım olduğu ilişkilerde bence bir çok erkek ne eşini ne de sevgilisini aldatır.. eğer aldatan da varsa onun genleri bozukmuş bişe diyemem.. saygılarımla.. Yapma gözünü seviym ya İkili ilişkilerde genelde bayandan büyük fedakarlıklar yapması beklenir... Gerek evlilikte olsun ve gerekse flört döneminde olsun.. Ayrıca sen ve senin gibi düşünen istisnalar da kalmadı denecek kadar az çevremizde.. Şunuda belirtmek isterim ki düşüncelerine saygım sonsuz.. Neyse Erkek kadından ne ister soruna verilcek öle çok cevap var ki ama ben etrafı alevlendirmekten yana diilim oke Alıntı
Φ meliskoo Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2007 kadınların en büyük hatası, sevdiği insanın ruhuna hitap edememek.!çoğu kadın bunu denemiyor bile.Acaba derdi nedir, ne istiyor diye düşünmüyorlar bile.Küçük bir düşünce bile bir erkeğin ruhunun okşanmasına yeterli iken yine de ihmal etmeleri bence en büyük hata.. oysa en çok kadınlar bu konudan müstarib olduklarını dile getiriyorlar. yani erkekler kadın ruhuna hitap etmiyorlar diyorlar. acaba tersi mümkün olamaz mı? bu konuda düşüncelerinizi bekliyoruz.. Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2007 sanırım bu çicek benimle aynı düşüncede olduğunu vurguluyor.. yanılıyor muyum..? Alıntı
Misafir taunus Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2007 kadın erkek ilşkisinde kadının çok fazla hatası var bence. bir kere en başta daha tanışmadan yazmaya başlayan adamdan hoşlanıyor. ya kardeşim sen biliyor musun adamın ilşkisi var mı yok mu? senden hoşlandı mı hoşlanmadı mı.kadının umurunda değil. adamla tanıştın daha doğru dürüst arkadaş bile olamadın adam sana kene gibi yapıştı. tanımadığın bilmediğin adam.gizemli diye kapılmak zorunda mısın.gizem demek belirsizlik demek tehlike demek. bunun nesi heyecan verici.gizem kavramı sinir bozucu olabilir olsa olsa. adamla arkadaş bile olmadan çıkarsan her türlü kazığı da yersin. ben erkek olarak tanıştıktan sonra biraz samimiyetimin olduğu , iki laf edebildiğim , biraz tanıyabildiğim ,arkadaş olabildiğim kadına güven duyabilirim.açılabilirim. yeni tanışmışım ,sevgilisi var mı yok mu, benden hoşlanıyor mu hoşlanmıyor mu anlayamadığım kadından hoşlansam bile neden üstüne gidip rezil olayım.arkadaş olamadığım kadına güvenmem.ama bu yüzden sevgili bulmakta çok zorlanıyorum çünkü kadın arkadaş olabiliği adamdan hoşlanmıyor.bu yüzden de kazık yemekten kurtulamıyorlar. Alıntı
Misafir taunus Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2007 farklı olan herkesin iyi olduğuna inanmaları. (bu çok saçma) gizemli olan herşeyin iyi olduğuna inanmaları, (gizem olan yerde samimiyet, ve güven olmaz. gizem tehlikedir) zamparalarda bir şey olduğuna ve kadın ruhundan anladıklarına inanmaları (zampara adam çok sahtekardır. kadının hoşlanacağı adamı iyi oynar ve çok iyi yalan söyler.arkalarına bile bakmadan kaçmaları gerekriken , peşindkei 30 kişinin içinde gider o zamparayı seçer)...zamparadan hoşlanan kadında mantık,,,, ben çok güzelim .çok özelim onu elimde tutabilirim mantığıdır. ama bu inadın sonu aldatılmayla sonuçlanır. toplumdan aşırı ilgi görmeye alışkın oldukları için ilişkileri olsa da o erkek yoğunluğundan kopamazlar.sürekli nasıl olsa daha iyisi karşıma çıkar hesabı bekleyiş arayış içinde olrular ve ellerindeki zavallı adama bir türlü odaklanamazlar.biriyle brilikteyken pencereleri kapatamamaları adamın ondan nefret etmesine ve acımazsızca aldatılmalarına sebep olur ..çünkü erkeğin güvenini sarsarlarsa erkeği kendine daha çok bağlamaz, kendinden daha çok nefret ettirirler. kadınların yaptığı bir hata da kendillerine fazla güvenip ,erkeğini kıskanmamalarıdır. kıskanılmayan erkek kendini özel hissetmez ve NASIL OLSA BENİ ÖNEMSEMİYOR ALDATSAM DA SESİNİ ÇIKARMAZ diye düşünür ve büyük bir zevkle aldatır....çok güzel bir kadın olabilirsiniz ,güzelin feriştahı olsanız ne olur ki.ama sizden 100 kat güzel rus kadınlar 100 dolara yatıyor ve adamın tepesini attırırsanız hiç şansınız yok. KENDİNİZE GÜVENİN AMA BU APTALLIK BOYUTLARINDA OLMASIN. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.