Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 26 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 26 Mart , 2007 Senin hakkında ne diyebilirim öncelikle bi anı defterin yokmuş şimdi farkettim ve hemen açiyim dedim çok iyi yardımsever ve akıllı birisin...... ee devamını arkadaşlar getirsin zaman içinde tanındıkça burası dolacaktır emin ol neyse benden bu kadar anı defterin hayırlı olsun Alıntı
Φ LluVia Gönderi tarihi: 26 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 26 Mart , 2007 Senin hakkında ne diyebilirim öncelikle bi anı defterin yokmuş şimdi farkettim ve hemen açiyim dedim çok iyi yardımsever ve akıllı birisin...... ee devamını arkadaşlar getirsin zaman içinde tanındıkça burası dolacaktır emin ol neyse benden bu kadar anı defterin hayırlı olsun Teşekkür ederim arkadaşım Ama tam olarak sevindim diyemiyorum çünkü anı defterimin olmasını istememiştim nedenini sorma ben de bilmiyorum Ama sağol, anı defterimi sen açtın bu güzel oldu Alıntı
Misafir NightWish Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 Forumda yapmacıksız nadir üyelerden.. Zeki ve ayakları üzerinde durabilecek insan... Tanıdığıma memnun olduğum, tanıştırana da tşk ettiğim sıcakkanlı bir kişilik.. Bu çiçekcik benden... Bir kız olarak.. Alıntı
Φ LluVia Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 Forumda yapmacıksız nadir üyelerden..Zeki ve ayakları üzerinde durabilecek insan... Tanıdığıma memnun olduğum, tanıştırana da tşk ettiğim sıcakkanlı bir kişilik.. Bu çiçekcik benden... Bir kız olarak.. Sağol arkadaşım benim hakkımda düşündüklerin gerçekten beni çok mutlu etti Ben de seni tanıdığıma memnunum, çünkü bana bu kadar benzeyen karşılaştığım ilk arkadaşım oldun Çiçek için teşekkür ederim, resim falan ama çok güzel görünüyo kokla kokla bitmez Alıntı
Φ Tengeriin boşig Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 Hoş geldin _Angel_Cara... Hoşça kal _Angel_Cara... Bir daha girmeyeksin değil mi? Kararlısın yani? Bu forumda görüşlerimin büyük oranda uyuştuğpu tek kişisin... Mutlu ol... Alıntı
Φ LluVia Gönderi tarihi: 31 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 31 Mart , 2007 Hoşbulduk ve hoşçakal Tengeriin boşig... 12 Nisan'dan sonra... Evet sanırım bir daha girmem. Teşekkür ederim, sen de hep mutlu ol ve hep böyle iyi kal... Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 girmeyeceğine son dediklerinden sonra sevinen biri oldum.. gerçek bi arkadaş duyduklarıyla hükmetmez sadece arkadaşına o işin doruluğunu sorar ne olduğundan haberim olmasa da!! neyse zaten gerçek bi arkadaş deilmişsin bunun için beni tınlamassan da tınlamasan da umrumda deilsin!!!!!!!!!! Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 bir birimiz tanıyalı çok olmadı ama senin bu forumda eksikliği hissedilecek.. gittiğin yerde mutlu ol, eğer bir nebze de zamanın olursa küçük bir merhebanı esirgeme.. seni seviyoruz.. angel_cara. Umarım hayatın boyunca hiç bir zaman mutsuz olmaz, yaşama azmin ve tutkun her daim devam eder.. hadi güle güle.. Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 kıss bakk... ne çok sevenin var burda senin.... hem İngiltere'ye gitçen diye buraya gelemicen mi sanki... tatlı arkadaşım benim.... olurda görüşemezsek...veda etme şansım olmayabilir....kendine çok iyi bak tamam mı... unutma sakın bizleri....ama bak hala ısrar ediyorum...öle kaçıp gitmece yok... ama sana olan saygımı da bildiğin için...çokk da ısrar etmicem....sen iyisini bilirsin çünkü... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.