Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 bizde seni o eski haline geri döndürürüz Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 ne olur güzelim sevsen beni yar deyipde sinene sarsan beni birgün öldüreceksin gibi en sonunda sen beni dalgalandımda duruldum kostum ardından yoruldum binlerce güzel sevdimde en son sana vuruldum yaktın yıktın kül ettin erittin beni mecnuna döndürdün mahvettin beni asik gibi sevmezsen kardes gibi sev beni kardes gibi sev beni Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 e o zaman gerı donusu olmayan bır ormandasın.yenı cıcekler dogacak yolun uzerınde.onlar senı beklıyor.etrafına bak ve yenı eserler bulmaya calıs.senın bulacagından emınım.ha gayret Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 3 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2008 Hoşçakal aşkların güzeli Kavuşur elim sana günün birinde Sarılıverir beline dokunur tenim Sana yeniden Hangi gün taşınır dönerim Bilinmez boş kalacak yüreğim Söz verdim sana ölene kadar....... Alıntı
Φ hercaii Gönderi tarihi: 11 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 11 Mart , 2008 Şahsen hiç düşünmedim ama zaten çoğu şarkı onu hatırlatmaz mı insana! Haklısın Sende Her Şarkıda Onu Görür Her şarkıda onu ara ooofff neyse Bizimde Şarkımız demiyim Sık Sık şarkı değişirdik En Son Helin- Hasretimsin Şarkısına takılmıştık Zaten buda sonumuz oldu Alıntı
Φ sdei Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2008 şuan icin diil ama bir zamanlar Bülent ortaçgil-sensiz olmaz =) Alıntı
Φ alone_leyla Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2008 Bilirmisin sevgilim ne haldeyim Duyarmısın sesini kulaklarında Ah bir bilsen sevgilim Ben sana hasretim Hayatımda kimse yok Gel desem gelirmisin Ah bir bilsen sevgilim Ben sana hasretim Hayatımda kimse yok Dön desem dönermisin Kıyamet kopacak nerdesin Bedenim yanacak gelirmisin Yüreğim kavruldu küllerim savruldu Bir rüzgar gibi geçtin acımadan Çok yalnız kaldım Sensizlikle zor yaşadım Suçum neydi allahım Niye onu benden aldı Ne oldu? nasıl oldu? anlamadım Birden birden karşıma çıktın Sonra hayallerimi süsleyen rüyalarıma giren Tatlı bir telaşım oldun.. Ve yine ne olduğunu anlamadan ansızın hayatımdan çıkıp gittin.. Kıyamet kopsun ne çıkar Yeterki yeterki senli baharlar bitmesin. Ben seni ben seni çok sevdim tatlı telaşım Ama sen sana olan aşkımı hep başka baharlara erteledin Bense sana olan aşkımı sevgimi benliğimi ve sende kaybolmuş bu yüreğimi ıssız bir adada kimsenin bulamayacağı bir kutunun içine kilitledim.. Şimdide sana yalvarıyorum Ne olur ne olur tatlı telaşım Yine bir bahar rüzgarıyla gelde Sana olan aşkımı sevgimi benliğimi ve sende kaybolmuş yüreğimi saklıdığım kutunun kilidini kır.. Çünkü ben sensiz ölmek istemiyorum.. Kıyamet kopacak nerdesin Bedenim yanacak gelirmisin Yüreğim kavruldu küllerim savruldu Bir rüzgar gibi geçtin acımadan Çok yalnız kaldım Sensizlikle zor yaşadım Suçum neydi allahım Niye onu benden aldı.. bizim şarkımızdı ama artık bize dair hiçbişey kalmadı :S Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2009 Yasmin Levy - La Alegria dinleminizi tavsiye ederim )) Alıntı
Φ ufkadogru Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2011 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2011 Arkadaşlar merhaba, Burak Canözer'in Ufka Doğru albümünü şiddetle öneriyorum. Özellikle ilk üç parça süper.. Alıntı
Misafir busem nur solmaz Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2014 Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2014 (gözlerinin yeşili özledim ) biz 2 yılı doldurtuk 4 gün geçti hatta birbirimizi çok seviyoruz... benim gözlerimde yeşil onun gözü de bu kadar şans olmaz Alıntı
Misafir isim Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2015 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2015 Kış masalı Şarkı süper ama eskidi Alıntı
Misafir maviliman Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2016 Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2016 Bizim şarkımız kutsi söz konusu aşk bu Alıntı
Misafir Gökişebo Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2016 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2016 Cem Adrian-Sen Benim Alıntı
Misafir Doğukan karaca Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2016 Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2016 saçlarından tut önce beni yerlerde sürükle canım açısın boş ver bu benim için bir zevk Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.