Φ isalgut Gönderi tarihi: 24 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 24 Mart , 2007 Forumda öğretmen arkadaşlarımızın çogunun istedikleri öyle ya da böyle yerlerine ulaşmış gördüm...Neden bizlerede ulaşmasın ki...Eğitim yapıyoruz diyoruz ama nasıl ve nekadar faydalı olabiliyoruz...ÖĞRETMENİM BURASI ÇOK SOĞUK!!!! diyen bir çocuk düşünün nasıl ve ne şekilde cvp verebilirsiniz...İçiniz öyle bir acıyorki ama hiç bir faydası yok işte bir fayda olabilmesi için yazıyorum okulumuz camları kırık, kapatmaya çalışsakda bir faydası yok !!!!!!ne yapabiliriz nasıl yapabiliriz lütfen birleşelim....Çocuklarımızın hasta olmasını kim ister kiii...Herşey eğitim için herşey çocuklarımız için öyle değil mi???O zaman lütfen duyarsız kalmayalım!!!!!! Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 25 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 25 Mart , 2007 Sevgili Öğretmenim, ilk etapta bize okul mevcudunuz, ihtiyaçlarınız ve mümkünse okul resimleriniz ile dönerseniz sevinirim. Acil olarak kitap kırtasiye ve giysilerimizi size ulaştırabiliriz... Cam konusu için de şimdi epeyce bir mail yollayacağım umarım halledilir. yoksa da başka bir çare bulacağız elbet.. www.7den70e.biz adresine dileklerinizi bekliyoruz... sevgiyle kalın Alıntı
Φ isalgut Gönderi tarihi: 25 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 25 Mart , 2007 Öncelikle duyarlı olduğunuz için çok çok teşk ediyoruz...Gerçekten bizim cam problemimiz çok fazla , ısınmak büyük dert ..Kendimizden biliyorum birara biz galiba burada donacağız ve kimsenin haberi olmayacak dediğimiz an çok olmuştur Okulumuzun mevcudu 51 , birleştirilmiş sınıf...Çocuklarım hikaye okumaya bayılıyorlar onların daha çok kitap okumasını istemezmiyiz o zaman istemekle yetinmeyelim bişeyler yapalım... Alıntı
Φ souLshah Gönderi tarihi: 26 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 26 Mart , 2007 Öncelikle Fotoğraflar için teşekkür ederiz. Okulunuz için elimizden geleni yapacağız. Okulun camları konusunda "Para toplayamamamız nedeni ile" elimizden çok fazla birşey gelmeyebilir. Tabiî bu hiçbirşey gelmemesi anlamına da gelmiyor. Camları tek başına karşılayabileceğini düşündüğümüz kişilere mail gönderelim umarım birşeyler çıkar... Küçük Eller souLshah Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 26 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 26 Mart , 2007 Öncelikle Fotoğraflar için teşekkür ederiz. Okulunuz için elimizden geleni yapacağız. Okulun camları konusunda "Para toplayamamamız nedeni ile" elimizden çok fazla birşey gelmeyebilir. Tabiî bu hiçbirşey gelmemesi anlamına da gelmiyor. Camları tek başına karşılayabileceğini düşündüğümüz kişilere mail gönderelim umarım birşeyler çıkar... Küçük Eller souLshah ya olacak, ya olacak soulshah, .. mail attıklarım ulaşmazsa cam için, hınıs da bir camcıyla konuşur taktırır aramızda paylaşırız... aslında pimapen yapacak bir firma olsa şimdi acil takılsın sonrası için araştıralım.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.