Gönderi tarihi: 24 Mart , 2007 18 yıl EVET O ŞEHİRDE O şehrin karanlık akşamları Birde bana sor dolaştığım o sokakları Gündüzleri başka, geceleri başka oldukları Her kaldırım taşlarının bana sordukları Yürürken attığın o adımları Bizlerle hüzünle palaştığın o hüzünlü anıları Dolaşırken oturduğum her bankmı Desem yoksa bir yığınakmı Yada çok yorgunluğun verdiği soluk almakmı Evet eskimiş ve kocamış bir ömür olmakmı Bu ömürde hep böyle seni aramakmı Nefeste kalmadı artık böyle sensiz olmakmı O şehir oluyor artık bana göre bak Her yolunun her köşesini anlamak Hayatın o köşelerinden bir yaş almak Sensiz o yaşları zor anlamak Geliyorum yavaş yavaş sana ulaşmak Yanlız bu oluyor bana teselli olmak Artık dünyamız alem-i gönül sen ile bana Orada içeceğimiz aşk-ı şerbet kana kana Seninle olacağımız o dünya bana Şimdiden alem-i sır oluyorda Bu umutlarım veriyor derman bana İşte bu şehirden o şehire geleceğim o âna! Alem-i Sır Şiirlerinden!
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.