Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2005 Evet arkadaşlar geldik 2. bölüme heyper camda kaydettiğimiz görüntüyü kendi web camımızda göstermeye bunu yapmak için aşağıdaki programı indiriniz Şimdi Gelelim Bu görüntüyü nasıl karşı tarafa izletiriz programı açtıgımız zaman program görüntüsünde 3 seçenek var burdan video confing olan kısmı tıklıyoruz ve size bir dosya açıcak hyper camda kaydettiğiniz görüntüyü bulun ve tamam diyin görüntü oynama başlıcak siz kamerayı açtıgınızda bu görüntüyü karşı tara izlicek hepsi bu kadar resimli anlatım yapıcaktım ama splitt camı ben sildim bir daha kuramadım anca Pc ye format atmam lazım kurmam için herhangi bir sorunla karşılaşırsanız özel msj atabilirsiniz HADİ HEPİNİZE KOLAY GELSİN Alıntı
Misafir essah Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2005 larsie kuramadıgın o programın ismini biliyorsan regeditten ismini sil yeniden kurarsın hehehe tabi Ayrıca program filesteki dosyalarıda silmen gerek Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2005 larsie kuramadıgın o programın ismini biliyorsan regeditten ismini sil yeniden kurarsın hehehe tabi Ayrıca program filesteki dosyalarıda silmen gerek split cam dedim kardeş demekki adını biliyorum program filesden de sildim alayını sildim yine kurmadı Alıntı
Φ xxxheackerxxx Gönderi tarihi: 1 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 1 Ocak , 2006 arkadaşlar slip cam proğramı internete bağlıyken kurulur aksi halde kuramazsın. proğram bir link üzeri çalışır gerekli dosyalarını internetten temin eder. ayrıca hazır regeditle uğraşmışken run/regedit enter hkey_current_user/software/microsoft/windows/current version/run ve hkey_local_mechine/software/microsoft/windows/currentversion/run tıklayıp hemen sağ tarafta bulunan trojanlarını sil not:belirtilen klasörün içersindeki dosyanın ismini değiştir resat at sonra sil ve dosyayıda sil. daha sonra pc çalışırken trojan bilgi gönderemez çünkü silmiş olursun herkese iyi çalışmalar Alıntı
Φ lazzy Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2006 arkadaşım ellerine saglık güzel bir program,ama ben denedim bir türlü kameraya görüntüyü aktaramadım,yardımcı olursan sevinirim Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.