Misafir Süper Kız Çocuğu Özo Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2007 Allahallah...senmisin saff... .. Safım tabe Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2007 Koyu kahve de diolar siyah da ikisinin ortası olsa gerek Siyah gözler büyük ihtiras, ateş ve coşkunluklara alamettir. Ama siyah gözlü kimseler çok zaman kurnaz olurlar. Kahverengi gözler diğerlerini düşünen, uysal ve uyumlu ruhların aynasıdır. Ama kahverengi gözlüler bazen sadakatsiz olurlar ve işler istedikleri gibi gitmeyince sinirlenirler. Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2007 bende ela ama gödüğüm kadarı ile elaları çözüleyememişler Alıntı
Φ Tengeriin boşig Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2007 ya benim goz rengi yokbenimki cok koyu,yani bakinca goz bebekleri gorulmuyor siyahda degil ama,kahverengide.... simdi ben ne olucam... Hadi biri uydursun Siyah göz yoktur ki hiç, sadece koyu kahverengi göz vardır en fazla. Senin gözlerin koyu kahverengi... O kadarda bileyim yani değil mi? Alıntı
Φ Tengeriin boşig Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2007 tamam ozaman analizide yap bakalim Yaparız be! Siyah gözler büyük ihtiras, ateş ve coşkunluklara alamettir. Ama siyah gözlü kimseler çok zaman kurnaz olurlar. Kahverengi gözler diğerlerini düşünen, uysal ve uyumlu ruhların aynasıdır. Ama kahverengi gözlüler bazen sadakatsiz olurlar ve işler istedikleri gibi gitmeyince sinirlenirler. Siyah göz olmadığına göre, "Siyah" denilen renk aslında "Koyu Kahverengi". Senin gözlerinde öyle; koyu kahverengi. Ama tabi kahverengininde özelliklerini almışsın. Şöyle ki: Bir taraftan ihtiraslı ve coşkulu olurken aynı zamanda karşındakine o uysallığı ve masumluğu verebiliyorsun. Hala bunu nasıl yapabiliyorsun anlmış değilim. Bu iki göz rengi, sende harmanlanmış ama benim göz rengim kahverengi ve kahverengi göz için söylenen "Sadakatsiz" lafını kabul etmiyorum... Alıntı
Φ Tengeriin boşig Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2007 Dogrusu bende kabul etmiyorum senin icin....Yani senin kadar sadakatlisi dunyaya sık gelmez... Hadi hadi... Sen bana güvenmezsin kii... Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2007 Safım tabe güldürme beni.. ...safa bak..safaa.. yani sen şimdi..arı duru ve katışıksız olanmısın...hani halis olan.. sayın kız çocuğu özo..üstelikte süper.. Alıntı
Misafir Süper Kız Çocuğu Özo Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2007 güldürme beni.. ...safa bak..safaa.. yani sen şimdi..arı duru ve katışıksız olanmısın...hani halis olan.. sayın kız çocuğu özo..üstelikte süper.. ne o beğenemediniz mii şüpheniz olmasın Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2007 ne o beğenemediniz mii şüpheniz olmasın kısmaa... .... insanın masum (saf) olduğu iki hal vardır...birincisi; doğumundan yedi yaşına kadar olan zaman..ikincisi; ölü olduğu zaman... Alıntı
Misafir Süper Kız Çocuğu Özo Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2007 kısmaa... .... insanın masum (saf) olduğu iki hal vardır...birincisi; doğumundan yedi yaşına kadar olan zaman..ikincisi; ölü olduğu zaman... Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2007 işyerimede-geldim..bilgisayarımıda-açtıımm..aaa-ilk-te-senin-cevabı-gördüm.. günayydıınn... Alıntı
Misafir NightWish Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2007 Eflatundur o yanlış görmüşsün gözlerini Yok turuncu.. Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2007 bende ela ama gödüğüm kadarı ile elaları çözüleyememişler bildiğim kadarıyla elalar; kinci,içten pazarlıklı olduğu kadarıyla aynı zamanda hırslı tutkuludur. maymun iştahlı olduklarıda bilinmektedir. parasetomol den alıntı. bu konuda arkadaşımız parasetemolün bilgisi varmış..ilgililere duyrulur. Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2007 içten pazarlıklı olmadığımı biliyom. hırs yaparım bazı şeyleri.. asla maymun iştahlı değilim,aksine kararlı ve ne istediğimi bilirim.. kincimiyim...? bazen...o paresetamolde,sende intikamımı bekleyin bundan sonra........ Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2007 umarım parasetomol okur.. biraz sallamış galiba sende tutmamış özellikler.. Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2007 umarım parasetomol okur.. biraz sallamış galiba sende tutmamış özellikler.. senin bi hatan yok yani.. Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2007 senin bi hatan yok yani.. bence yok bir hatam..var mı yoksa? varsa bir hatam özür dilerim.. Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2007 bence yok bir hatam..var mı yoksa? varsa bir hatam özür dilerim.. yine başladı özüre Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2007 yine başladı özüre eyvahh hakkikaten.. huyum kurusun ya.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.