Φ a.y.h.a.n Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2005 Her erkekte vardır uzunlukları farklı farklı; Kimininki uzun kimininki kısa olur, Evlenene kadar yalnız başına,evlendikten sonra karısıyla ortak kullanır, Örn;Arnold Scharwezenegger'inki uzun,Brad Pitt'inki kısa, Madonna'nın öyle bir şeyi yok, Papa'nın var ama kullanmıyor,Clinton sürekli onu kullanıyor BU NEDİR??? (hemen akılınıza fesatlık gelmesin canım,çok masum bi soru ) Alıntı
Φ berkeroz Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2005 Arkadaşım benim soyadım ÖZ benimkidemi kısamı oluyo bu durumda Alıntı
Φ a.y.h.a.n Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2005 seninkide çok kısaymış be Alıntı
Φ saruhan606 Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2005 soyadı ÇOK BASİTTTTTTT Alıntı
Φ suskun_boy Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2005 LA OLUM BİSİ DERDİM AMA FORUMDAYİM SENDE YANLİS ANLAMA.OLUM BU OLSA OLSA(TOBE TOBE) AMA DİGER TARAFİMDA DİYORKİ BU ''SAC''TA OLABİLİR. KARANLIK TEPENİN ALEMCİ GENCLİĞİ Alıntı
Φ _M@FİA_KaRaGiGA Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2005 coook dusundum ama sonunda soyisim olduguna karar verdim guzel soruydu tebrik ederim:))) ::::::::::::::::::::::::::::::::::::kan bozuldumu torede bozulur:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: Alıntı
Φ a.y.h.a.n Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2005 teşekkür ederim bu arada saç olamaz çünkü evlendikten sonra karısıyla ortak kullanmıyo Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.