Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 18 yıl arkadaşlar kafama takılan bi soru var ne zamandır düşünüp duruyorum ben edirne doğumluyum tüm akrabalarım askerliğini g.doğuda yaptı benim de o bölgeye düşme şansım sizce yüksekmidir
Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 18 yıl arkadaşlar kafama takılan bi soru var ne zamandır düşünüp duruyorum ben edirne doğumluyum tüm akrabalarım askerliğini g.doğuda yaptı benim de o bölgeye düşme şansım sizce yüksekmidir Valla eskiden olsa dediğin doğruydu ama şimdi pek kütüğe bakılmıyor.Ben erzincanda yaptım arkadaşlarımın çoğu doğu kütüklü olmasına rağmen askerliklerini yine bir doğu ili olan erzincanda yaptılar.Sen bi araştır bakalım şuben acemi birliği olarak nereye gönderiyormuş genelde.
Gönderi tarihi: 25 Mart , 2007 18 yıl Osmaniye'de (Adana) askerlik yaptım. Tertiplerim Giresun, Bursa, İzmir, Ankara, Maraş, İstanbul, Bingöl, Adana, Rize'liydi. Bağlantı kurabilen varsa söylesin. Nerde olursan ol, gideceğin yer tamamen tesadüf. Benim şubem de Tokat Buyrun.
Gönderi tarihi: 31 Mart , 2007 18 yıl Benim şubem de Tokat Buyrun. Sana birini soracam tanıdık çıkarmı.?
Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 18 yıl askerliğinizin nereye çıkacağından çok statünüz ve görev yapacağınız yerdeki ortam çok önemlidir.yedek subay çıkarsa hiç tartışmasız kısa döneme göre çok daha rahat yaparsınız.alacağınız maaş da 1300 civarıdır. jandarma er olursanız , hakkariye bile çıksa kantinde çaycı olabilrisiniz ve hakkaride bile rahat edebilirsiniz. ya da istanbulda denizci olup da ferah bir askerlik şubesine düşebilriisniz. verildiğiniz odada başınıza ruh sağlığı bozuk bir başçavuş denk gelirse istanbul 15 ay size kabus olabilir. askerlik böyledir.en zor yerde rahat edebilir,en rahat yerde canınıza okuyabilirler. hiç bişey belli değildir.
Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2011 14 yıl bizim samsunun bir köyüde çoğunlukla doğuya gönderiliyor hayırlısı olsun kütük samsunda doğuda yapmak istiyorum.
Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2011 13 yıl acemilik falan önemli değil önemli olan ust abiriliği onuda dağıtım yapılınca öğrenirsin şans belli olmaz
Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2014 11 yıl arkadaslar size bir soru soracagim yardimci olursaniz sevinirim ?Benim sevgilim izmirde yasiyor askerligi sizce nereye cikar doguya karadenize mi acaba smdiden tesekkurler
Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2014 11 yıl S.aleyküm Arkadaşlar Benim Doğum Yerimde İstanbul Bağcılar Kütüğümde İstanbul Bakırköy Nereye Düşerim Sizceee ?
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2014 11 yıl arkadaslar size bir soru soracagim yardimci olursaniz sevinirim ?Benim sevgilim izmirde yasiyor askerligi sizce nereye cikar doguya karadenize mi acaba smdiden tesekkurler hiç belli olmuyor tamamen sansınıza kalmiş birseyy
Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2014 10 yıl Valla arkadaslar askerlik bu. Nere gondercegi belli olmaz :-) mantigin bittigi yerde askerlik baslar ;-)
Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2014 10 yıl 28.04.1994 dogumluyum abim askerse sirnakta yapiyor ben gitsem acemi nereye duserim
Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2014 10 yıl Çok mu önemli nereye düşeceğiniz vatani görev yapacak adam şehir farkı gözetir mi yahu?????????????
Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2014 10 yıl nişanlımın acemi birliği istanbul maltepe çıktı.. usta birliği nereye çıkar?
Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2014 10 yıl Acemi birliği kayseri dağ komando hava indirme . Usta birliği nereye çıkar tahminen
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.