Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 Arkadaşlar;Amazonlardayız ve birden bir boa yılanı saldırıp,ardından da lüp diye yutuveriyor.. Şimdi biz ne olacağız.. Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 uzun ince bir yoldayım türküsünü söyleyebiliriz.......... Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 Arkadaşlar;Amazonlardayız ve birden bir boa yılanı saldırıp,ardından da lüp diye yutuveriyor.. Şimdi biz ne olacağız.. ya Taurus, boğa yılanı insan yutabiliyor mu, sanki ben onu oyle buyuk seyleri yutamaz diye hatırlıyorum ama piton olmasın senin yılan Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 Iyyyhh..Tamam piton olsun.O da yetmiyorsa anakonda olsun.. Çok bilmiş şey seni.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 Iyyyhh..Tamam piton olsun.O da yetmiyorsa anakonda olsun.. Çok bilmiş şey seni.. o zaman piton olsun mademm bu kadar ısrar ediyorsun Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 Det.. Cevabı bul cevabı.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 pitondan da vazgeçtim anakonda olsun lütfen Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 Yaw ne istiyorsan o olsun.. İstersen adı da pincır olsun.. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 Gloria Cevabı özelden verdi arkadaşlar.. Böylece size de biraz daha uğraşma fırsatı tanıdı.Onu tebrik ediyorum ve Gloria'nın bir uyarısını dikkate alarak küçük bir düzeltme yapıyorum: Yılan bizi yutarsa,biz ne oluruz.. (Yılanın büyüklüğüne takılmayın.Yeteri büyüklükte bir yılan..) Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 17 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 17 Mart , 2007 boa yilani bogarak oldurmez miydi.. hadi yuttuysa,biz de yilan mi oluruz Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 17 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 17 Mart , 2007 boa yilani bogarak oldurmez miydi.. hadi yuttuysa,biz de yilan mi oluruz Yaw isterse sıkıntıdan öldürsün.. Hayır bizde yılan olmayız..ama yaklaşmışsın.. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 O zaman gelmisken bir iki daha tahminde bulunayim Kanina karisiriz. Leziz ve doyurucu bir yemek oluruz. Mumyamsi birsey de olabiliriz eriyene kadar.. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 Leyla;Sende ışık görüyorum.Ha gayret bilicen.. Bu arada Gloria bunun cevabını da atmış özelime..Tebrik ederim.. Alıntı
Φ trevize Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 sürünürüz, soğukkanlı oluruz, şeytana uyarız, Havva'yı kandırırız, kıvrıla kıvrıla gideriz, yılankavî oluruz, elden ayaktan kesiliriz, yılanın ayakları çıkar, ölürüz, sorunun cevabını bulamayız, Amazonlarda adamı yılan yutunca ne oluyordu yaa.. O kadar da Mister No okuyorum, demek boşaymış.... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 eh..bendeki isik sondu abicigim..daha ne var ki? Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 bilmeceler konusunda tam bir faciayım ama atıyom pardon cevap veriyom..boa yılanı tarafından yenmiş oluruz...başka nolcekki... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 sürünürüz,.... dogru degilse bile alternatif olabilir ben de faciayim toruncum Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 Trevize;O kadar cevap ver biri de tutmasın,olacak iş mi.. Leylam;Senden çok ümitliydim yaw,pes etme hemen.. Frozen;Elbette yendikte,cevap başka.. Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 herkes bişey söylemiş...ilk aklıma lüp diye yutarsa lüp oluruz gelmişti.. ama çok saçma olur dedim...çünkü gloriamın uyarısı üzerine yıılan bizi yutarsa biz ne oluruz olmuş.. yem olmuş olabiliriz bide.... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 Kelebek;Cevap bu değil üzgünüm.. Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 ne zamandır düşünüyorum..pek cevap yazmam ama kripto bilmeceleri çözmüştüm gizliden gizliden....bi tanesi haricinde.... bunu da düşündüm ama bişi bulamadım....küçük bi ipucu alalım bari.... baksana bulamadı kimse abicim....sarı lalem gloria ablam dışında Alıntı
Φ maraspoli Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 1-büyük lokma olabiliriz, 2-yılana ziyafet olabiliriz, Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 Çok kolay be kelebeğim..Bu soruları diğerinin yanına çerez niyetine koymuştum,ama bilememenize şaşırdım valla.. Peki madem ipucu istiyorsun,buyur ipucu: Ben yılan diye sordum,dolayısıyla cevap ta yılanlı olacak..Eğer başka bir hayvan yeseydi,cevap o hayvanın adıyla verilecekti.. Maraspoli;Sende hoşgeldin aramıza..Cevabın yanlış arkadaşım.. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 aklima gelen baska birseydi,ama soyleyemeyecektim,zaten yilanin bir parcasi mi oluruz? Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 aklima gelen baska birseydi,ama soyleyemeyecektim,zaten yilanin bir parcasi mi oluruz? ben de düşündüm bunu...bakalım benden önce davranıp yazdın ablacım... merakla bekliyorum.... aklıma da aslan parçasından geldi Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.