Φ kardelen1 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Kaç bahar yaşadım, kaç bahar sensiz Islak gülüşlerde, ruhsuz.. bedensiz.. Bu mevsim de geçti bak yine sensiz __ Eylül‘ü yitirdim avuçlarında __Cansız resimlerde bakışlarında.. Hazan yaprakları tek tek düşerken Zaman hasretinle akıp geçerken Kaneviçe gibi işlemek varken __Eylül‘ü yitirdim avuçlarında __Söküldüm sevdanın nakışlarında.. Belki de son tango, belki son dansım Zaten hiç olmadı, hiç yoktu şansım Boşa umutlanıp gelir sanmışım __Eylül‘ü yitirdim avuçlarında __Umuda kor olup yakışlarında.. Adı yaşamaksa ben hâla varım Varlığım yük artık ona yanarım Çağlamıyor sustu, kuru pınarım __Eylül‘ü yitirdim avuçlarında __Yaş olup gözümden akışlarında.. Olmasın her ay'ım sevdama konu Bak, yine bitiyor hüzünlü sonu YAZGI'm her Eylül'de hatırla onu __Koluna 'ayrılık' takışlarında __Koluna 'ayrılık' takışlarında.. ALINTI Alıntı
Φ kardelen1 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Gidersem... Kara bir bulut örter hayallerini Kor olur düşerim ellerine, sağanak sağanak Donar gözpınarında sımsıcak sevgim Buz tutar umutların henüz filizlenmeden Bir yaprak olur düşerim ayak ucuna Çözülür dizlerin basamazsın İlişir gözlerin bakamazsın Çigneyemezsin istesende sonbahar hazanlarımı... Gidersem... Kızgın kum olurum sahilinde Kuduran dalgaların üşütemediği Ayışığı hüznü değen yüzünde Ulaşmaz serin dalgalar yanan topuğuna Kavrulur ayakların... Şafaklar küser.. Uzadıkca u z a r gecelerin Karanlığın olurum öğle vaktinde Sisler sarar mum kokulu düşlerini Erir arzuların yorgun gönlünde Uykun zehir olur, yastığın diken Zaman isyan eder..bitmez Zorlasan kipriklerini Kapatmaya gücün yetmez Gidersem... Yalnız kalırsın kalabalıklar içinde Kaybolursun tanıdığın sokaklarda Bulamazsın adresini Yaşlı bir adamdan sorarsın Sokak numaranı... Kar yağar düşlerine Aklanır okşanmadan kara saçların Isıtamazsın kırağı çalmış yüreğini Boş kalır sevda köşkün Dolduramazsın, Benim yerime..Hiç kimseyi koyamazsın Gidersem... Kalem tutmaz ellerin Kırılır şiirlerin..yazamazsın Buruşturup atarsın kağıtları Aklında kalmaz mırıldandığın Unutkanlık sarar, hatırlamazsın Bensiz yapamazsın Bölünür yanık türkülerin Beddua makamında çalar şarkılar Mızrak olur öksüz şiirlerim İntizar dolar dualarım Cehennemi yaşarsın Gidersem... A ç m a d a n - s o l a r s ı n Gizemler kokusunu rengarenk çiçekler İlkbaharda boynunu büker karanfiller Güzelliğini yitirir güller Çözemezsin.. Hep öyle sanırsın Nemlenir gözlerin Matemi yaşarsın Yasa döner tüm eğlencelerin, Nişanların.. düğünlerin.. Gözgöze danseden çiftlere Bomboş bakarsın Gidersem... Hem beni, hem kendini Yakarsın HİLMİ YAZGI Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.