Φ Tengeriin boşig Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 "Aşk Bitti" Arkadaşlar, bu şarkı benim çok sevdiğim bir şarkıdır. Birisi buna klip hazırlamış ama bir baktım, bende oynamışım bu klipte meğersem... Bakalım beni kim bulabilecek... Benim geçtiğim saniyeyi yazarsanız anlaşılır zaten. Övünmek gibi olmasın ama lakabımı bile söylüyor yani şarkıda... :P Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 bu şarkı..... çok seviyorum çok.... bilgisayarımda olan bir şarkı ama kimin söylediğini bilmiyorum hep dinliyorum...ve merak ederdim hep kim söylüyor bunu diye.... bu arada tahmin yapamam hiç görmedim sizi....ama denizin gözüktüğü bir karede olabilirsiniz....sadece tahmin.... Alıntı
Φ Tengeriin boşig Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 Aşk olsun yaa... 01:55 saniye kala benim resmim çıkıyor ve tam o sırada benim lakabımı söylüyor... "...bi masal perisinde..." diye gidiyor... Ayrıca avatarıma dikkat edin... Görürsünüz... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 Aşk olsun yaa... 01:55 saniye kala benim resmim çıkıyor ve tam o sırada benim lakabımı söylüyor... "...bi masal perisinde..." diye gidiyor... Ayrıca avatarıma dikkat edin... Görürsünüz... evett yaa.... kaçırmışım.... o kadar güzel kareler var kii insan dikkat edip dalamıyor ki bir yere... zaten bizim de gerçekte aramamızı bekleyemezdin ya..işte düşünemedik... siyahla sarı da pek bi yakışmış.... lakaplardan çıkarmak için seçeneklerimde o da vardı ama işte klip deki karelerin hoşluğuna ve müziğin kaybedici tonlarına yor.... paylaşım için teşekkür etmedim sanırım...çok teşekkürler.... Alıntı
Φ Tengeriin boşig Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 Aşk Bitirildi... :( Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2007 masal perisi çok güzelmiş yaaa Alıntı
Φ Tengeriin boşig Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 masal perisi çok güzelmiş yaaa Benim o ben... Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 evet gördüm seni meşhur oldun Alıntı
Φ Tengeriin boşig Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 evet gördüm seni meşhur oldun Çok tatlıyım di mi? Alıntı
Φ Tengeriin boşig Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 evet çok tatlısın Çok sağol yaa Sende öylesin merak etme Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 teşekkür ederim..benim bilgisayarımın es kartı yanmış olduğu için müzik dinleyemiyorum ama klibi izledim yani Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 Çok tatlıyım di mi? Ukala şey Alıntı
Φ Tengeriin boşig Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 Ukala şey Bence hiç alakası bile yok Ben doğruları söylüyorum o kadar... Ne yani yalan mı söyleyeyim? Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 doğru söle tabi tatlısın işte Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 doğru söle tabi tatlısın işte Destekçisi de varmış.. Hıhh bişi demedik Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 ay canım sana da destek çıkarım canım Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 ay canım sana da destek çıkarım canım Yok yok istemem.. Sen Tengeriin'e destek çıkmaya devam et.. Benim ihtiyacım yok Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 peki sen bilirsin çıkmam ozaman Alıntı
Φ Tengeriin boşig Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 Sonunda ikiniz birleşip bana yüklenirseniz hiç şaşırmam doğrusu İkinizde desteğiniz için çok sağolun, şımardım billa Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 Sonunda ikiniz birleşip bana yüklenirseniz hiç şaşırmam doğrusu İkinizde desteğiniz için çok sağolun, şımardım billa yok sadece yeşilsu destek çıkacak sana.. Benden yana bişii yok yanii.. Alıntı
Φ Tengeriin boşig Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2007 yok sadece yeşilsu destek çıkacak sana..Benden yana bişii yok yanii.. Hımmm... Anladım... Peki öyle olsun bayan... Alıntı
Φ julyana Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2007 Benim o ben... Evet evet bende gördüm seni ... Alıntı
Φ Tengeriin boşig Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2007 Evet evet bende gördüm seni ... Görmemek mümkün mü yav Alıntı
Φ julyana Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2007 Görmemek mümkün mü yav kesinlikle arkadaşım Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.