Zıplanacak içerik

Fasulye ve nohut pişirirken bu yöntemi deneyin! Gazdan eser kalmayacak... Pişirme suyuna 1 tutam eklemek yeterli

Featured Replies

Gönderi tarihi:

kapak_181749.jpg

Fasulye ve nohut gibi baklagiller, lif ve protein bakımından zengin besinlerdir ancak aynı zamanda gaz yapma potansiyeline sahiptirler. Ancak bazı yöntemlerle bu olası gaz sorununu azaltabilirsiniz.

Haberi Haber Kaynağından Oku

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.