Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

itiraf ediyom.......

Önerilen İletiler

• Cevaplar 995
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

bugünkü labaratuarda idrar örneği incelemede idrarın içine limon sıkan ve bundan dolayı idrarın pH'ını değiştiren grup benim gruptu itiraf ediyorum :lol: :lol: :ayakvur:

bu gün aslında itiraf etmem gereken 2 şey daha var :lol: :lol:

çok yaramazlık yaptım çok :islik::ayakvur:

Gönderi tarihi:

böylesini falakaya yatırmak lazım iyi ben yoktum sizin orda direk barut koyardım :D :D zeynepcim hoş geldin :)

itiraf ediyorum bugun çok fena felsefe yapasım var yapıyomda topiclere :P

Gönderi tarihi:

sen onaylıyorsan sorun yok :)

itiraf ediyom dükkandan cd rw aldım patrondan izinsiz ama adam kasa senin olsun demişti :D

Gönderi tarihi:
hangı konuda odevın.belkı elımızden bırsey gelır yardım ederız :)

:clover: çok teşekkür ederim yaf.. :) eğer çok sıkışırsam gelir yardım isterim zaten.. :blush: itiraf ediyorum o kadar da yüzsüzümdür.. :stuart: ama zamanım çok.. dediğim gibi yardımınıza ihtiyaç duyduğumda söylicem.. itiraf ederim :)

Gönderi tarihi:
sen onaylıyorsan sorun yok :)

itiraf ediyom dükkandan cd rw aldım patrondan izinsiz ama adam kasa senin olsun demişti :D

patronunda yanı kurdu kuzuya teslım etmek gıbı bırsey yapıyo.hemde larsıe gıbı bırıne bırakıyo. :D

sen patronunu numarasını ver ben bı ulasayım ona :)

Gönderi tarihi:

bende ona para kazandırınca o bana maaş yapıyomu :D

itiraf ediyorum insanlara gerçekleri söyleyince susuyorlar sonra msjınıza cevap bile vermiyorlar zamanında anlamadı ne yapayım sözüm meclisten dışarı :)

Gönderi tarihi:

sendende birşey kaçmıyor he (:

itiraf ediyorum gelene hay hay gidene bye bye :) ben acı çekmekden bıktım bir adım gelene iki adım gideriz gelmeyen durur bekler

Gönderi tarihi:
bende itiraf etcem :lol: dayanamadım :lol:

bugünkü arthropoda (umarım adını doğru yazmışımdır :P ) dersinde hocanın böceklerin bacakları nasıl olur? sorusuna çarpık olur diyen de bendim :lol::ayakvur:

:lol::D:lol:

Gönderi tarihi:
sendende birşey kaçmıyor he (:

itiraf ediyorum gelene hay hay gidene bye bye :) ben acı çekmekden bıktım bir adım gelene iki adım gideriz gelmeyen durur bekler

bu gece serkanın itiraf gecesi :lol: oysa benim itiraf gecemdi :angry:-_- kardeşimsin diye bişey demiyorum -_- itiraf gecemi elimden aldığını görmemezliğe geliyorum :angry:-_-:D

Gönderi tarihi:

artık şehit haberi görmeye dayanamıyorum ve onca şehıt varken tvde eğlence proğramı verenlerden,barda gece klubunde orda burda çalıp oynayandan nefret edıyorum :(

Gönderi tarihi:
bu gece serkanın itiraf gecesi :lol: oysa benim itiraf gecemdi :angry:-_- kardeşimsin diye bişey demiyorum -_- itiraf gecemi elimden aldığını görmemezliğe geliyorum :angry:-_-:D

kardeşim lafımı olur istemem senin olsun :)

sedelinaya bende +1

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.