Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2008 teşekkürler.. Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2008 bugünkü labaratuarda idrar örneği incelemede idrarın içine limon sıkan ve bundan dolayı idrarın pH'ını değiştiren grup benim gruptu itiraf ediyorum :lol: bu gün aslında itiraf etmem gereken 2 şey daha var :lol: çok yaramazlık yaptım çok Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2008 böylesini falakaya yatırmak lazım iyi ben yoktum sizin orda direk barut koyardım :D zeynepcim hoş geldin itiraf ediyorum bugun çok fena felsefe yapasım var yapıyomda topiclere Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2008 itiraf ediyorum ödevimi yapmıyorum Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2008 ıtıraf edıyom larsıe dogru soyluyo bu arada aysum hosgeldın. uzun zamandır gorusmuyoruz.ınsallah ıyısındır Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2008 kardeşcim hoşbuldum ama niye öyle diyosun çok güseldi :lol: o zaman diğer yaramazlıklarımı sonra itiraf edeyim aslında onlar daha masumdu Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2008 hangı konuda odevın.belkı elımızden bırsey gelır yardım ederız Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2008 sen onaylıyorsan sorun yok itiraf ediyom dükkandan cd rw aldım patrondan izinsiz ama adam kasa senin olsun demişti Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2008 hangı konuda odevın.belkı elımızden bırsey gelır yardım ederız çok teşekkür ederim yaf.. eğer çok sıkışırsam gelir yardım isterim zaten.. itiraf ediyorum o kadar da yüzsüzümdür.. ama zamanım çok.. dediğim gibi yardımınıza ihtiyaç duyduğumda söylicem.. itiraf ederim Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2008 itiraf ediyorum..yanlışlıkla 2 tane yolladım..sildim bunu yazıyorum Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2008 sen onaylıyorsan sorun yok itiraf ediyom dükkandan cd rw aldım patrondan izinsiz ama adam kasa senin olsun demişti patronunda yanı kurdu kuzuya teslım etmek gıbı bırsey yapıyo.hemde larsıe gıbı bırıne bırakıyo. sen patronunu numarasını ver ben bı ulasayım ona Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2008 yav yanlıs yazmısım kuzuyu kurda teslım etmek ıtıraf edıyom kafayı yemeye basladım.devrelerde ısınma var larsıe kac watlık fan onerırısın Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2008 bende ona para kazandırınca o bana maaş yapıyomu itiraf ediyorum insanlara gerçekleri söyleyince susuyorlar sonra msjınıza cevap bile vermiyorlar zamanında anlamadı ne yapayım sözüm meclisten dışarı Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2008 bende itiraf etcem dayanamadım bugünkü arthropoda (umarım adını doğru yazmışımdır ) dersinde hocanın böceklerin bacakları nasıl olur? sorusuna çarpık olur diyen de bendim Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2008 meclis dışında kim var biliyorum meclise girmeden önce gördüm ondan Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2008 sendende birşey kaçmıyor he (: itiraf ediyorum gelene hay hay gidene bye bye ben acı çekmekden bıktım bir adım gelene iki adım gideriz gelmeyen durur bekler Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2008 bende itiraf etcem dayanamadım bugünkü arthropoda (umarım adını doğru yazmışımdır ) dersinde hocanın böceklerin bacakları nasıl olur? sorusuna çarpık olur diyen de bendim Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2008 kaçırmam ben.. bu gözlerr ahh bu gözler bakksana şu gözlere kaçmaz işte itiraf ediyorum hiç istemiyorum ama gidicem birazdan Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2008 sendende birşey kaçmıyor he (: itiraf ediyorum gelene hay hay gidene bye bye ben acı çekmekden bıktım bir adım gelene iki adım gideriz gelmeyen durur bekler bu gece serkanın itiraf gecesi oysa benim itiraf gecemdi kardeşimsin diye bişey demiyorum itiraf gecemi elimden aldığını görmemezliğe geliyorum Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2008 artık şehit haberi görmeye dayanamıyorum ve onca şehıt varken tvde eğlence proğramı verenlerden,barda gece klubunde orda burda çalıp oynayandan nefret edıyorum Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2008 kalp kalbe karşıdır derler bende gidicem istemeden Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2008 evet öyle diyorlar... mutlu kalalım biz de bu arada sedelina ablamın yazısına.... +1 Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2008 bu gece serkanın itiraf gecesi oysa benim itiraf gecemdi kardeşimsin diye bişey demiyorum itiraf gecemi elimden aldığını görmemezliğe geliyorum kardeşim lafımı olur istemem senin olsun sedelinaya bende +1 Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2008 sedelinaya benden de +1 tamam kardeşcim anlaştık gönlün çok zengin hep böyle kal Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2008 itiraf ediyorum herkezin bi aşk sancısı var bu forumda (: Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.