Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2007 17 yıl protesto ediyom sizi........... itiraf edeyim belki farkına varırlar
Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2007 17 yıl o zaman bende bir itiraf yapayım bari sıkıcan iidir çabul çıkmaz
Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2007 17 yıl her şakanın altında bir ciddiyet payı vardır buda benim itirafım olsun
Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2007 17 yıl itiraf ediyom biraz önce bi tencere yaprak sardım sanırım dünyanın sonu gelicek
Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2007 17 yıl itiraf ediyom biraz önce bi tencere yaprak sardım sanırım dünyanın sonu gelicek itiraf ediyom karnım çok aç.. zeynep adres vesene kıs..sana gelim
Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2007 17 yıl itiraf ediyom karnım çok aç.. zeynep adres vesene kıs..sana gelim kleo istanbuldaysan gel.. yok eğer istanbulda değilsin adresi ver ben sana kargoyla yollıyım yok yok o zamana kadar bozulur yollarda sarmalar en iisi ben sana adresımı veriyimde sen bize gel
Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2007 17 yıl evet itiraf ediyorum bugün müşkülpesent bir günümdeyim kleo istanbuldaysan gel.. yok eğer istanbulda değilsin adresi ver ben sana kargoyla yollıyım yok yok o zamana kadar bozulur yollarda sarmalar en iisi ben sana adresımı veriyimde sen bize gel uçakta yer bulabilirsem akşama yetişirim canım.. sen yanına bişeyler yapmaya başla o zamana iyice acıkırım
Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2007 17 yıl tamam kleo bekliyorum akşama seni canım hımmm ne yapsam ki yanına istediğin bişey var mı
Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2007 17 yıl beğenmezsem ben sizi yemeğe götürürümm...... çok havalandım..aya çıktım canım...
Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2007 17 yıl yok kız çok güzel oldu valla parmaklarınıda yicen ayada çıktın ya
Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2007 17 yıl gözüm daha yukarda marsta zeynepcim sen yaparsında güzel olmaz mı......
Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2007 17 yıl benim itirafımı bekleseniz olmuyo demi.. beni gözetlemenin hesabını sorarım elbet bir gün........
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.