Φ LeylaM Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2007 gerçekten üşenmiştim ama sağolsun netim azizlik yapmadı baktım iki dakika..da niye ağladın kıs ben de ağlayacağım Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2007 esnedim...uykum geldi....ondandır Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2007 evet canım sıkkın bugün ? Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2007 Kleo gıcıkım diye beni niye tongaya düşürüyon kıs,duygularımla oynamamalısın.. Egzo,itirafta bulunmak ister misin Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2007 niyekine ...? tam uyumaya gidiyordum şimdi mirak ettim..bir derdinmi var... (egzo) Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2007 evet itiraf ettim ya işte canım sıkkın Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2007 Kleo gıcıkım diye beni niye tongaya düşürüyon kıs,duygularımla oynamamalısın.. söyleyenede bak Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2007 ıtıraf edıyom saçma sapan saçmaladığımın farkındayım bugün Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2007 vardır bir sebebi leyla neden saçmaladın Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2007 sebebini bilsem ortadan kaldırır saçmalamazdım kanımca ama hala devam edıyom Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2007 yok be sen akıllı bir insansın yoksam seninde canınmı sıkkın benim gibi hadi dök içini rahatla Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2007 Bu sadece bir itirafdır, gönderme ve ima asla yoktur.!! Zaman zaman beni sıkıntıya soksada ve hayatta bu özelliğimden dolayı çok zarar görmüş olsamda, çok iddacıyım, çok büyük kayıplarım olduğunu bilsem bile yeminimi asla bozmam, restleri görürüm, blöfe gelmem.. Aşkta pazarlık yapmam, asla şart kabul etmem, yüzde yüz sadakat umarım ve beklerim.. Sevmiyorum bu huylarımı ama napim ben buyum.. Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2007 çok düşündüm ama itiraf edecek bişey bulamadım... Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2007 kompleksli ve eziklere tahammülüm yok...insan otsa, otum demeyi bilmeli..teşhirci ve materyalistlere de tahamüülüm yok..insan renksiz görüyorsa dünyayı..körüm demeyide bilmeli..ki; açabilsin gözlerini.. helede kuzu postuna bürünmüş kurtlar..inşallah kurnazlığınız içinizde patlar... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2007 itiraf ediyorum yeni pişirdiğim yemeği servis yaptığımda hiç canım çekmese ve aç olmasam bile kendim de yiyorum,sırf reklam olsun diye Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2007 evet gıcıklık nöbeti anlaşılan sana geçmiş..... ama ben aç gezerek daha bi mutlu oluyorum Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2007 bende itiraf ediyorum Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2007 itirafi unutmussun Egzo Kleocum... yok ben yemegin lezzetine ve emniyetine guvenmedigim icin kendim yiyerek reklamini yapma geregi duyuyorum en iyisi bu itirafi geri alayim,naptim kendimi yaw Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2007 sende be leyla itirafı unutmuşsun diyorsun ama ettim yaa ediyorum işte " itiraf ediyorum " Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2007 itirafi unutmussun Egzo Kleocum... yok ben yemegin lezzetine ve emniyetine guvenmedigim icin kendim yiyerek reklamini yapma geregi duyuyorum en iyisi bu itirafi geri alayim,naptim kendimi yaw ha....o bakımdan yani...... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2007 evet canim o bakimdan ama geri aldim,yemeklerimin reklama ihtiyaci yuktur sende be leyla itirafı unutmuşsun diyorsun ama ettim yaa ediyorum işte " itiraf ediyorum " Egzo itiraf etme,terk et,seyret,söz et ama itiraf etme Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2007 itiraf edeyim leyla sende olmasan burası çok sıkıcı olacak... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2007 bugün bir itirafım yoktu ama çok doğru sen olmasan da ben gitmiştim sıkılıp,iyi ki varsın Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2007 itiraf ediyim sen çok nazik birisin....... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2007 tesekkur ederım,sen de oylesin ve çok bilinçli ve de vefalısın itiraf ediyorum netim bugün beni yine çok sinir ediyor ama sanırım yakında bu işkencem sona erecek Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.