Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2007 18 yıl aa olmuyor ama yaw.. oyunbozanlık oldu hayır Kleocum,itiraf ediyorum sen daha harikasın gizemli ve esprilisin
Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2007 18 yıl dimek ordan bakınca öle gözüküyo...eh doğru söze bişey diyemeyeceğim
Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2007 18 yıl bak bak beni tuzağa düşürdü itiraf ediyom hakikaten doğru söylemişim
Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2007 18 yıl biz en iyisi itiraftan vazgeçelim.. ikimizinde itiraf edecek kusuru yok..biz mükemmeliz
Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2007 18 yıl kısım neden itiraf ettin,mükemmeliğe gölge düştü ben itiraf etmiyom,sadece bilgilendirme amaçlı; özellikle yapmasam da karıştıyom sanırım
Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2007 18 yıl sen istersen fasla itirafta bulunma... işin cacığını çıkardın...
Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2007 18 yıl sahi kıs..pek itiraf günümde değilim sanırım harikalık günümdeyim ondan
Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2007 18 yıl evet itiraf ediyorum sen öldügünden beri kimseye aşık olamadım,olmadım...
Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2007 18 yıl yanlis anladigimi itiraf ediyorum bjk li degilim,mactan da haberim yok kim yendi?
Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2007 18 yıl ben burada olupta diğerleri olmadığına göre anlamış olman lazım......
Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2007 18 yıl canem benim,hangi takimi tuttugunu soylersen sip diye anlarim,hatta bas harfini bile soylesen yeter,benim burda dunyadan ve kimlerin mac yaptigindan bilem haberim yok
Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2007 18 yıl itiraf ediyom netten gazete ve tv ye bakmaya usendim,biraz yavas da,ondan oyleyim canim,sana bi sevinc yasatmadim de mi? tamamdir,mevzuyu ve tuttugun takimi cozmus bulunuyorum Kleo
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.