Misafir kleo Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 itiraf ediyom altı tane deve kuşu gördüm sanki......... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 deve kuşu kleom..o deve kuşlarından biri benem... acı ama gerçek... Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 zeka mı benzetseler üzülmezdim.... ama endamım olabilemz..deve kuşuna hareket olabilir kanımca........ Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 aa...evet ya...tamamiyle bir hakaret..benim içinde geçerli... ama biz şu bi çizgi film var ordaki kuşuz...diğeri de o işte... anladın onu sen... kıss aynaya bak bakalım... burnum..ağzım..andırıyo..yoksa beni deve kuşlarımı dünyaya getirdi... Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 evet kesin seni deve kuşları getirmiş... sanırım gelirkende düşürmüşler Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 İtiraf ediyorum ve gidiyorum: Bugün sabahtan beri,Sedoş,Sardunyam ve Keskinkalem'den birisine yönelik ''Sen anlarsın onu'' tarzı laf çarptırmalar gördüm.Biri onları iyi kızdırmış,kim çok merak ettim yaw.. O kimse pek güvende değil korkarım.Sedoş'un hışmına uğramak ööle basit bişi değil.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 İtiraf ediyorum ve gidiyorum: Bugün sabahtan beri,Sedoş,Sardunyam ve Keskinkalem'den birisine yönelik ''Sen anlarsın onu'' tarzı laf çarptırmalar gördüm.Biri onları iyi kızdırmış,kim çok merak ettim yaw.. O kimse pek güvende değil korkarım.Sedoş'un hışmına uğramak ööle basit bişi değil.. ya sardunyam ve keskınkalem nerden çıktı bu konuyla alakalı ben görmedım.kımsenın bu konuyla alaksı yok ortalığı karıştırma dur Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 sedoş itiraf ediyom bu gözlükler sana hiç yakışmamış....... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 sedoş itiraf ediyom bu gözlükler sana hiç yakışmamış....... deli çok güldüm Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 kıs gülesin diye yaptım zati..... itiraf ediyom seni güldürmek benide rahatlattı....senin haşmetinden korkulurmuş ........ Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 İtiraf ediyorum: Haşmet,Sedoş'un sevgilisi.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 İtiraf ediyorum: Haşmet,Sedoş'un sevgilisi.. hayır benım sevgılım o değil,kim olduğunu itiraf edıcem sonra Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 itirafın sıcağı makbuldur........... .sıcak sıcak itiraflarrrrrrrrr....... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 İtiraf ediyorum ve gidiyorum: Bugün sabahtan beri,Sedoş,Sardunyam ve Keskinkalem'den birisine yönelik ''Sen anlarsın onu'' tarzı laf çarptırmalar gördüm.Biri onları iyi kızdırmış,kim çok merak ettim yaw.. O kimse pek güvende değil korkarım.Sedoş'un hışmına uğramak ööle basit bişi değil.. benim sen anlarsın onu tarzı laf çarpıtmalarım beni bağlar, ortaya dedim... sedoşun kime ne dediği de onu bağlar, keskinkalem kendisini bağlar, burası bağlık bahçelik oldu, ay banada gülmekten dumur geldi... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 ben biliyom... banada söyle ben daha bılmıyorum da Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 helal süt emmiş biri... hemde bol bol... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 helal süt emmiş biri... hemde bol bol... hehe öyledır Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 helal süt emmiş biri... hemde bol bol... Buzağı.. :D Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 bula bula buzağı mı buldun bana bravo Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 bula bula buzağı mı buldun bana bravo Kız büyüyünce boğa olacak,daha ne istiyorsun.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 ay itiraflara bakın, sedoşuma buzağıyımı layık gördünüz, de get diyorum size. Alıntı
Φ KesKiNkAleM Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 taurusmutis dostum, 3'ümüzün bahsettiği şahıs farklı şahıslar olmalı. çünkü ben diğer arkadaşlarımın neden bahsettiğini bilmiyorum ama öğrenirim diye tahmin ediyorum. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 ay itiraflara bakın, sedoşuma buzağıyımı layık gördünüz, de get diyorum size. Tamam be.. Keremcem olsun madem.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 ay itiraflara bakın, sedoşuma buzağıyımı layık gördünüz, de get diyorum size. kıs sorma benı iyice şey yaptılar anacım Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.