Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 Leylam ben lerini nereye yapsınlar Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 yanaklarina yakisir zannimca kis,soyle burun kenarina dogru Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 Ağru dağı eteğinden güneş kimin parlarız fenamı? biz çuval giysek bile tespit ediliriz şikerim..malum karizma hadisesi.. kesinliklen katılıyorum, farkedülürüs, Ağru dağı efsanesi oluruz kıss Abla Allahın emriyle gitseydin Diloşcum Ağrın dağı boğasımda kalabülür Ama yiyecek ne varsa yağ gibim gelir geçer Bende şalvar giyebülürüm Zaten hasırda var yok bis kaçıcez, canem... daha adrenalinli oluyor itiraf ediyorum,yakasi kalkik gri paltom,fotr sapkam,gunes gozluklerim ve elimde buyutecimle Dilos ve Sardunyam'i takipteyim sizin kesin benleriniz de vardir bacim,yoksa da yapin,tam super olur Anam biri bisi takip mi ediyor yuksam, içimde bir his var öyle diyo yanağımızda benimiz olmazmı alnımızın çatında bile var, Hintlüyüz biz... Avaremuuuuuuuuuu Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 Abowww nasıl yaptın kıs onu Diloş Kıs sen benim iletilerimi nasıl değiştirebildinYuksam sen büyücü müsün Yada en ii ihtimalle sen Adminsin bak nasıl da şıp deyin anladın büyücü olduğumu bak çıbıklarla neyin beni tehdit etme seni kurbağaya çeviririm alimallah itiraf ediyorum,yakasi kalkik gri paltom,fotr sapkam,gunes gozluklerim ve elimde buyutecimle Dilos ve Sardunyam'i takipteyim sizin kesin benleriniz de vardir bacim,yoksa da yapin,tam super olur nasılda bilir herşeyimizi.. benim yüzde iki..Sardunyamın yüzünde 42 beni var mavi düğmem..buralarda kendisine benli bana benekli lakabını uygun görmüşler ..ne diyelim...Allaha havale ediyorum artıkın.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 bak nasıl da şıp deyin anladın büyücü olduğumu bak çıbıklarla neyin beni tehdit etme seni kurbağaya çeviririm alimallah nasılda bilir herşeyimizi.. benim yüzde iki..Sardunyamın yüzünde 42 beni var mavi düğmem..buralarda kendisine benli bana benekli lakabını uygun görmüşler ..ne diyelim...Allaha havale ediyorum artıkın.. 42 benli Raziye Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 42 bin kere maşallah sardunyam niye gülüyosun kız?..benli kadınların acaip bi cazibesi vardır...42 benli kadınların durumu ise düşündürücü Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 Kıs Diloş kankimi kurbağaya çevirsene Ben prenses olayım Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 42 benden yüzüm görünmüyor tabi, bu cazibeye kim dayanır Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 valla şikerim..kankinden bana bi zarar gelmedi..yani en azından çıbıklarla gözümü oymaya kalkışmadı iş bu sebebten senin kurbağaya dönüşme olsalığın yüzde yüzbin Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 Kıs ben çok mahsunumdur Demi Sardunyam ablam Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 42 benden yüzüm görünmüyor tabi, bu cazibeye kim dayanır valla yürek dayanmaz şikerim düşünsene o 42 benden görünen kısmı bile nakavt etmeye yetiyor Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 Kıs ben çok mahsunumdur Demi Sardunyam ablam nedendir bilinmez,bende böyle bi intiba uyandırmadın Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 çok iyi düşündüm..ve kararım değişmedi..ha bu arada sen benim namımı bilmiyosun sanırım bana adıyla şanıyla silahşör diloş derler... aklında bulunsun.. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 Merak etme hiç aklımdan çıkarmıyacam seni cesalandırırken ii halini gös önünde bulundurucam Diloşcum Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 Kıs ben çok mahsunumdur Demi Sardunyam ablam kankana sormam lazım, bilemiycem valla yürek dayanmaz şikerim düşünsene o 42 benden görünen kısmı bile nakavt etmeye yetiyor aynen öyle olmalı, ben bi deneme yapıcam, göz kalemimle yüzüme 42 ben kondurayımda geleyim Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 Merak etme hiç aklımdan çıkarmıyacam seni cesalandırırken ii halini gös önünde bulundurucam Diloşcum hangi iyi halim varmı ki? kankana sormam lazım, bilemiycem aynen öyle olmalı, ben bi deneme yapıcam, göz kalemimle yüzüme 42 ben kondurayımda geleyim sayısını şaşırma koyarken..bak tam tamına 42 dene ona göre Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 41,5 olmuyomu diloşum Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 42 benden yüzüm görünmüyor tabi, bu cazibeye kim dayanır valla yürek dayanmaz şikerim düşünsene o 42 benden görünen kısmı bile nakavt etmeye yetiyor paril paril parlayan,fosforlu,benli Agru dagi guzellerim benim.. sizin guzelliginize,palabiyikli,salvarli,uc hatunlu,15 cocuklu Seyhmuz Aga lar da dayanamaz bence ayricana dorduncu ve en genc,nazli es olaraktan istediginizi yaptirabilme imkaniniz var,benden soylemesi.. Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 22 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 22 Mart , 2007 itiraf ediyorum üstümdeki muabbet bence çok ilginç Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 23 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 23 Mart , 2007 İtiraf ediyorum kafamda 2 tahta eksik kaımca Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 23 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 23 Mart , 2007 çok iyi düşündüm..ve kararım değişmedi..ha bu arada sen benim namımı bilmiyosun sanırım bana adıyla şanıyla silahşör diloş derler... aklında bulunsun.. Kıs müttefikim seni gölüldaşıma göz dağı ver diyemi silahşör yaptık kendine gel lütfen hedefin frozen ve siyahx şaşırıp bir hata yapma İtiraf ediyorum kafamda 2 tahta eksik kaımca İkimi? ikiyse iyi ben daha fazla diye düşünüyordum hemen şimdi bizim bahçedeki kavaktan iki tahta yontup geliyorum panik yapma sen keserle çiviyi hazırla Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 23 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 23 Mart , 2007 Kıs müttefikim seni gölüldaşıma göz dağı ver diyemi silahşör yaptık kendine gel lütfen hedefin frozen ve siyahx şaşırıp bir hata yapma İkimi? ikiyse iyi ben daha fazla diye düşünüyordum hemen şimdi bizim bahçedeki kavaktan iki tahta yontup geliyorum panik yapma sen keserle çiviyi hazırla kavak istemem meşe olsun Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 23 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 23 Mart , 2007 İtiraf ediyorum kafamda 2 tahta eksik kaımca insanın kendini tanıması ne kadar güsel Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.