Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

itiraf ediyom.......

Önerilen İletiler

• Cevaplar 995
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:
Ağru dağı eteğinden güneş kimin parlarız fenamı? :w00t: biz çuval giysek bile tespit ediliriz şikerim..malum karizma hadisesi..

kesinliklen katılıyorum, farkedülürüs, Ağru dağı efsanesi oluruz kıss :P

Abla Allahın emriyle gitseydin :lol:

Diloşcum Ağrın dağı boğasımda kalabülür :w00t: Ama yiyecek ne varsa yağ gibim gelir geçer

Bende şalvar giyebülürüm :rolleyes: Zaten hasırda var

yok bis kaçıcez, canem... daha adrenalinli oluyor :lol::P

itiraf ediyorum,yakasi kalkik gri paltom,fotr sapkam,gunes gozluklerim ve elimde buyutecimle Dilos ve Sardunyam'i takipteyim sizin kesin benleriniz de vardir bacim,yoksa da yapin,tam super olur :hug:

Anam biri bisi takip mi ediyor yuksam, içimde bir his var öyle diyo :lol:

yanağımızda benimiz olmazmı alnımızın çatında bile var, Hintlüyüz biz... Avaremuuuuuuuuuu :P

Gönderi tarihi:
Abowww nasıl yaptın kıs onu Diloş :blink: Kıs sen benim iletilerimi nasıl değiştirebildinYuksam sen büyücü müsün Yada en ii ihtimalle sen Adminsin

bak nasıl da şıp deyin anladın büyücü olduğumu :lol: bak çıbıklarla neyin beni tehdit etme seni kurbağaya çeviririm alimallah :wassat::shifty::w00t:

itiraf ediyorum,yakasi kalkik gri paltom,fotr sapkam,gunes gozluklerim ve elimde buyutecimle Dilos ve Sardunyam'i takipteyim :w00t: sizin kesin benleriniz de vardir bacim,yoksa da yapin,tam super olur

nasılda bilir herşeyimizi.. :hug: benim yüzde iki..Sardunyamın yüzünde 42 beni var mavi düğmem..buralarda kendisine benli bana benekli lakabını uygun görmüşler :w00t: ..ne diyelim...Allaha havale ediyorum artıkın..

Gönderi tarihi:
bak nasıl da şıp deyin anladın büyücü olduğumu :lol: bak çıbıklarla neyin beni tehdit etme seni kurbağaya çeviririm alimallah :wassat::shifty::w00t:

nasılda bilir herşeyimizi.. :hug: benim yüzde iki..Sardunyamın yüzünde 42 beni var mavi düğmem..buralarda kendisine benli bana benekli lakabını uygun görmüşler :w00t: ..ne diyelim...Allaha havale ediyorum artıkın..

:unsure::lol: 42 benli Raziye :P

Gönderi tarihi:
Kıs ben çok mahsunumdur :huh: Demi Sardunyam ablam

kankana sormam lazım, bilemiycem :shifty::hug:

valla yürek dayanmaz şikerim :w00t::hug: düşünsene o 42 benden görünen kısmı bile nakavt etmeye yetiyor

aynen öyle olmalı, ben bi deneme yapıcam, göz kalemimle yüzüme 42 ben kondurayımda geleyim :P:stuart:

Gönderi tarihi:
Merak etme hiç aklımdan çıkarmıyacam seni cesalandırırken ii halini gös önünde bulundurucam Diloşcum

hangi iyi halim :wassat: varmı ki? :blink::P:lol:

kankana sormam lazım, bilemiycem :shifty::hug:

aynen öyle olmalı, ben bi deneme yapıcam, göz kalemimle yüzüme 42 ben kondurayımda geleyim

sayısını şaşırma koyarken..bak tam tamına 42 dene ona göre :lol::hug:

Gönderi tarihi:
42 benden yüzüm görünmüyor tabi, bu cazibeye kim dayanır :grin::hug:

valla yürek dayanmaz şikerim :w00t::hug: düşünsene o 42 benden görünen kısmı bile nakavt etmeye yetiyor

paril paril parlayan,fosforlu,benli Agru dagi guzellerim benim.. :wub: sizin guzelliginize,palabiyikli,salvarli,uc hatunlu,15 cocuklu Seyhmuz Aga lar da dayanamaz bence :w00t: ayricana dorduncu ve en genc,nazli es olaraktan istediginizi yaptirabilme imkaniniz var,benden soylemesi.. :rolleyes::lol::hug:

Gönderi tarihi:
çok iyi düşündüm..ve kararım değişmedi..ha bu arada sen benim namımı bilmiyosun sanırım bana adıyla şanıyla silahşör diloş derler... :chris: aklında bulunsun.. :shifty::shuriken::shaun::grin:

Kıs müttefikim seni gölüldaşıma göz dağı ver diyemi silahşör yaptık kendine gel lütfen hedefin frozen ve siyahx şaşırıp bir hata yapma :sweatingbullets:

İtiraf ediyorum kafamda 2 tahta eksik kaımca :w00t:

İkimi? ikiyse iyi ben daha fazla diye düşünüyordum hemen şimdi bizim bahçedeki kavaktan iki tahta yontup geliyorum panik yapma sen keserle çiviyi hazırla :D

Gönderi tarihi:
Kıs müttefikim seni gölüldaşıma göz dağı ver diyemi silahşör yaptık kendine gel lütfen hedefin frozen ve siyahx şaşırıp bir hata yapma :sweatingbullets:

İkimi? ikiyse iyi ben daha fazla diye düşünüyordum hemen şimdi bizim bahçedeki kavaktan iki tahta yontup geliyorum panik yapma sen keserle çiviyi hazırla :D

kavak istemem meşe olsun :w00t:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.