Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Gülersin tabi,makina daha senle uğraşmadı.. Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 yukarda bi makine var dede o makine mi? hani kadın gözlük takmış :lol: Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Kıs Gece dedemin pardon makinanın devrelerini bırak.. Kıs dur kesme kablolarını Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 yukarda bi makine var dede o makine mi? hani kadın gözlük takmış :lol: Yok Yumoş'cum.. O kılla yünle uğraşıyor. Ama yatan Sedoş olabilir..Sakalları çıkmaya başlamış ya.. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Kız makinayla makina mı oluyorsun,sakin ol.. Yooooo Makinaya gös dağı veriyom abicim Korkmuşmudurki Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Korkmuş olacak ki görünmüyor baksana.. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Eferim ona Sen görürsen anlat benim nasıl cani olduğumu olar mı abicim Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 İtiraf ediyorum;Sık sık bağlantının kopması beni deli etse de,otelden de nete girebiliyorum.. Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 İtiraf ediyorum;Sık sık bağlantının kopması beni deli etse de,otelden de nete girebiliyorum.. itiraf yapmadan önce 567890 kadar say sonu pek iyi olmuyo Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 İtiraf ediyorum;1,2,3,4 nooldu anlamadım.. Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 pardon resimlerde bir karışıklık olmuş suhedanın resmi bu Tam ateş kes ilan edicem diyorum gene rahat durmuyorsun,hem nesi var o kızın o gözlükle dişlerdeki teller gitsin al sana fıstık gibim kız. O doğum günümde verdiğin beşiktaş formasına karşılıkta bende sana bunu hediye ediyorum Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 Tam ateş kes ilan edicem diyorum gene rahat durmuyorsun,hem nesi var o kızın o gözlükle dişlerdeki teller gitsin al sana fıstık gibim kız.O doğum günümde verdiğin beşiktaş formasına karşılıkta bende sana bunu hediye ediyorum Kesinlikle hediyeni kabul etmiyorum teyzecim İtiraf ediyorum bundan sonra hep teyze olarak anılacaksın Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 Kesinlikle hediyeni kabul etmiyorum teyzecim İtiraf ediyorum bundan sonra hep teyze olarak anılacaksın Olsun çocuğum şikayet eden kim ben zaten 6 yaşından beri teyzeyim yeğenlerimle birlikte büyüdüm ben Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 Olsun çocuğum şikayet eden kim ben zaten 6 yaşından beri teyzeyim yeğenlerimle birlikte büyüdüm ben Tamam ozaman benimde teyzem ol ablam ve kankamın yanında bide teyzem oldu Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 Tamam kızıcağımı sanıyorsun ama tam tersi hoşuma gitti bu,istersen halan bile olurum. Ayrıca itiraf ediyorum bende senin hediye ettiğin pazardan alınma formayı beğenmedim geri iade ediyorum Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 Tamam kızıcağımı sanıyorsun ama tam tersi hoşuma gitti bu,istersen halan bile olurum.Ayrıca itiraf ediyorum bende senin hediye ettiğin pazardan alınma formayı beğenmedim geri iade ediyorum de get teyze ya sen dışarı çıkarken sarı kırmızı giyinip çıkarmısın günlük hayatta renkleriniz bile ofsayt bizim renklerimiz asil bikerem Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 de get teyze ya sen dışarı çıkarken sarı kırmızı giyinip çıkarmısın günlük hayatta renkleriniz bile ofsayt bizim renklerimiz asil bikerem Ne demek itiraf ediyorum kırmızı benim en sevdiğim renktir... Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 Ne demek itiraf ediyorum kırmızı benim en sevdiğim renktir... Peki sarı Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 savuuulunnnn...Suhedamın gözü kara müttefiki silahşör diloş geldi haaanım kızım bu kadder olmaz tuttuğumuz renkler bilem aynı sarı-kırmızı...seni niden bu denli çok sevdiğim şincik daha iyi anlaşılıyor.. Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 savuuulunnnn...Suhedamın gözü kara müttefiki silahşör diloş geldi haaanım kızım bu kadder olmaz tuttuğumuz renkler bilem aynı sarı-kırmızı...seni niden bu denli çok sevdiğim şincik daha iyi anlaşılıyor.. Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 savuuulunnnn...Suhedamın gözü kara müttefiki silahşör diloş geldi haaanım kızım bu kadder olmaz tuttuğumuz renkler bilem aynı sarı-kırmızı...seni niden bu denli çok sevdiğim şincik daha iyi anlaşılıyor.. Ana diloş gelmiş itiraf edeyim özledik seni Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 savuuulunnnn...Suhedamın gözü kara müttefiki silahşör diloş geldi haaanım kızım bu kadder olmaz tuttuğumuz renkler bilem aynı sarı-kırmızı...seni niden bu denli çok sevdiğim şincik daha iyi anlaşılıyor.. Sen nerelerdesin küsüm sana ben neler çektim biliyormusun bu siyahx ve kankası frozenden beni tek başıma koyup gittin bana neler ettiler neler dediler bir bilsen Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 Sen nerelerdesin küsüm sana ben neler çektim biliyormusun bu siyahx ve kankası frozenden beni tek başıma koyup gittin bana neler ettiler neler dediler bir bilsen O teyzem olmadan önceydi artıkın dokunmam sana Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 Ana diloş gelmiş itiraf edeyim özledik seni valla itiraf edeyim bende ... Sen nerelerdesin küsüm sana ben neler çektim biliyormusun bu siyahx ve kankası frozenden beni tek başıma koyup gittin bana neler ettiler neler dediler bir bilsen kendimle boğuşuyodum Suhedam.. neyseki çabuk hakkından geldim kendimin. ee nede olsa anlı şanlı silahşörüz di mi ama O teyzem olmadan önceydi artıkın dokunmam sana teyzen mi?..kim? Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.