Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

itiraf ediyom.......

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Gülersin tabi,makina daha senle uğraşmadı..:devil::D

• Cevaplar 995
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

Kıs Gece dedemin pardon makinanın devrelerini bırak.. :lol: Kıs dur kesme kablolarını :w00t:

Gönderi tarihi:
yukarda bi makine var dede o makine mi? hani kadın gözlük takmış :lol: :lol:

Yok Yumoş'cum..:closedeyes: O kılla yünle uğraşıyor.:D Ama yatan Sedoş olabilir..Sakalları çıkmaya başlamış ya..:w00t:

Gönderi tarihi:

İtiraf ediyorum;Sık sık bağlantının kopması beni deli etse de,otelden de nete girebiliyorum..;)

Misafir kleopatra.07
Gönderi tarihi:
İtiraf ediyorum;Sık sık bağlantının kopması beni deli etse de,otelden de nete girebiliyorum.. ;)

itiraf yapmadan önce 567890 kadar say :lol:;) sonu pek iyi olmuyo :)

Gönderi tarihi:

İtiraf ediyorum;1,2,3,4 nooldu anlamadım..:w00t::D

Gönderi tarihi:
pardon resimlerde bir karışıklık olmuş suhedanın resmi bu :w00t:

0210cirkinbettynd1.jpg

Tam ateş kes ilan edicem diyorum gene rahat durmuyorsun,hem nesi var o kızın o gözlükle dişlerdeki teller gitsin al sana fıstık gibim kız.

O doğum günümde verdiğin beşiktaş formasına karşılıkta bende sana bunu hediye ediyorum :P

352998b.jpg

Gönderi tarihi:
Tam ateş kes ilan edicem diyorum gene rahat durmuyorsun,hem nesi var o kızın o gözlükle dişlerdeki teller gitsin al sana fıstık gibim kız.

O doğum günümde verdiğin beşiktaş formasına karşılıkta bende sana bunu hediye ediyorum :P

352998b.jpg

Kesinlikle hediyeni kabul etmiyorum teyzecim -_-

İtiraf ediyorum bundan sonra hep teyze olarak anılacaksın :w00t:

Gönderi tarihi:
Kesinlikle hediyeni kabul etmiyorum teyzecim -_-

İtiraf ediyorum bundan sonra hep teyze olarak anılacaksın :w00t:

Olsun çocuğum şikayet eden kim ben zaten 6 yaşından beri teyzeyim yeğenlerimle birlikte büyüdüm ben :stuart:

Gönderi tarihi:
Olsun çocuğum şikayet eden kim ben zaten 6 yaşından beri teyzeyim yeğenlerimle birlikte büyüdüm ben :stuart:

Tamam ozaman benimde teyzem ol ablam ve kankamın yanında bide teyzem oldu :lol:

Gönderi tarihi:

Tamam kızıcağımı sanıyorsun ama tam tersi hoşuma gitti bu,istersen halan bile olurum.

Ayrıca itiraf ediyorum bende senin hediye ettiğin pazardan alınma formayı beğenmedim geri iade ediyorum :D

Gönderi tarihi:
Tamam kızıcağımı sanıyorsun ama tam tersi hoşuma gitti bu,istersen halan bile olurum.

Ayrıca itiraf ediyorum bende senin hediye ettiğin pazardan alınma formayı beğenmedim geri iade ediyorum :D

de get teyze ya :D sen dışarı çıkarken sarı kırmızı giyinip çıkarmısın günlük hayatta :huh: renkleriniz bile ofsayt bizim renklerimiz asil bikerem -_-:lol:

Gönderi tarihi:
de get teyze ya :D sen dışarı çıkarken sarı kırmızı giyinip çıkarmısın günlük hayatta :huh: renkleriniz bile ofsayt bizim renklerimiz asil bikerem -_-:lol:

Ne demek itiraf ediyorum kırmızı benim en sevdiğim renktir...

Gönderi tarihi:

savuuulunnnn...Suhedamın gözü kara müttefiki silahşör diloş geldi haaanım :w00t::chris::lol:

kızım bu kadder olmaz tuttuğumuz renkler bilem aynı sarı-kırmızı...seni niden bu denli çok sevdiğim şincik daha iyi anlaşılıyor.. :hug:

Gönderi tarihi:

savuuulunnnn...Suhedamın gözü kara müttefiki silahşör diloş geldi haaanım :w00t::chris::lol:

kızım bu kadder olmaz tuttuğumuz renkler bilem aynı sarı-kırmızı...seni niden bu denli çok sevdiğim şincik daha iyi anlaşılıyor.. :hug:

Gönderi tarihi:

Ana diloş gelmiş :w00t: itiraf edeyim özledik seni :lol:

Gönderi tarihi:

:blink: Sen nerelerdesin küsüm sana ben neler çektim biliyormusun bu siyahx ve kankası frozenden beni tek başıma koyup gittin bana neler ettiler neler dediler bir bilsen :(

Gönderi tarihi:
:blink: Sen nerelerdesin küsüm sana ben neler çektim biliyormusun bu siyahx ve kankası frozenden beni tek başıma koyup gittin bana neler ettiler neler dediler bir bilsen :(

O teyzem olmadan önceydi artıkın dokunmam sana :D

Gönderi tarihi:
Ana diloş gelmiş :w00t: itiraf edeyim özledik seni :lol:

valla itiraf edeyim bende ... :lol:

kendimle boğuşuyodum Suhedam.. -_- neyseki çabuk hakkından geldim kendimin. :w00t: ee nede olsa anlı şanlı silahşörüz di mi ama :lol:

O teyzem olmadan önceydi artıkın dokunmam sana :D

teyzen mi?..kim? :blink:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.