Zıplanacak içerik

Featured Replies

• Cevaplar 995
  • Görüntü 56b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

bugünkü labaratuarda idrar örneği incelemede idrarın içine limon sıkan ve bundan dolayı idrarın pH'ını değiştiren grup benim gruptu itiraf ediyorum :lol: :lol: :ayakvur:

bu gün aslında itiraf etmem gereken 2 şey daha var :lol: :lol:

çok yaramazlık yaptım çok :islik::ayakvur:

Gönderi tarihi:

böylesini falakaya yatırmak lazım iyi ben yoktum sizin orda direk barut koyardım :D :D zeynepcim hoş geldin :)

itiraf ediyorum bugun çok fena felsefe yapasım var yapıyomda topiclere :P

Gönderi tarihi:

ıtıraf edıyom larsıe dogru soyluyo :)

bu arada aysum hosgeldın. uzun zamandır gorusmuyoruz.ınsallah ıyısındır

Gönderi tarihi:

kardeşcim hoşbuldum :)

ama niye öyle diyosun çok güseldi :lol: :lol:

o zaman diğer yaramazlıklarımı sonra itiraf edeyim :ayakvur: aslında onlar daha masumdu :lol:

Gönderi tarihi:

hangı konuda odevın.belkı elımızden bırsey gelır yardım ederız :)

Gönderi tarihi:

sen onaylıyorsan sorun yok :)

itiraf ediyom dükkandan cd rw aldım patrondan izinsiz ama adam kasa senin olsun demişti :D

Gönderi tarihi:
hangı konuda odevın.belkı elımızden bırsey gelır yardım ederız :)

:clover: çok teşekkür ederim yaf.. :) eğer çok sıkışırsam gelir yardım isterim zaten.. :blush: itiraf ediyorum o kadar da yüzsüzümdür.. :stuart: ama zamanım çok.. dediğim gibi yardımınıza ihtiyaç duyduğumda söylicem.. itiraf ederim :)

Gönderi tarihi:

itiraf ediyorum..yanlışlıkla 2 tane yolladım..sildim bunu yazıyorum :grin::P

Gönderi tarihi:
sen onaylıyorsan sorun yok :)

itiraf ediyom dükkandan cd rw aldım patrondan izinsiz ama adam kasa senin olsun demişti :D

patronunda yanı kurdu kuzuya teslım etmek gıbı bırsey yapıyo.hemde larsıe gıbı bırıne bırakıyo. :D

sen patronunu numarasını ver ben bı ulasayım ona :)

Gönderi tarihi:

yav yanlıs yazmısım kuzuyu kurda teslım etmek :)

ıtıraf edıyom kafayı yemeye basladım.devrelerde ısınma var larsıe kac watlık fan onerırısın :)

Gönderi tarihi:

bende ona para kazandırınca o bana maaş yapıyomu :D

itiraf ediyorum insanlara gerçekleri söyleyince susuyorlar sonra msjınıza cevap bile vermiyorlar zamanında anlamadı ne yapayım sözüm meclisten dışarı :)

Gönderi tarihi:

bende itiraf etcem :lol: dayanamadım :lol:

bugünkü arthropoda (umarım adını doğru yazmışımdır :P ) dersinde hocanın böceklerin bacakları nasıl olur? sorusuna çarpık olur diyen de bendim :lol::ayakvur:

Gönderi tarihi:

sendende birşey kaçmıyor he (:

itiraf ediyorum gelene hay hay gidene bye bye :) ben acı çekmekden bıktım bir adım gelene iki adım gideriz gelmeyen durur bekler

Gönderi tarihi:
bende itiraf etcem :lol: dayanamadım :lol:

bugünkü arthropoda (umarım adını doğru yazmışımdır :P ) dersinde hocanın böceklerin bacakları nasıl olur? sorusuna çarpık olur diyen de bendim :lol::ayakvur:

:lol::D:lol:

Gönderi tarihi:

kaçırmam ben.. :):grin: bu gözlerr ahh bu gözler bakksana şu gözlere :shifty: kaçmaz işte :P:)

itiraf ediyorum hiç istemiyorum ama gidicem birazdan :(

Gönderi tarihi:
sendende birşey kaçmıyor he (:

itiraf ediyorum gelene hay hay gidene bye bye :) ben acı çekmekden bıktım bir adım gelene iki adım gideriz gelmeyen durur bekler

bu gece serkanın itiraf gecesi :lol: oysa benim itiraf gecemdi :angry:-_- kardeşimsin diye bişey demiyorum -_- itiraf gecemi elimden aldığını görmemezliğe geliyorum :angry:-_-:D

Gönderi tarihi:

artık şehit haberi görmeye dayanamıyorum ve onca şehıt varken tvde eğlence proğramı verenlerden,barda gece klubunde orda burda çalıp oynayandan nefret edıyorum :(

Gönderi tarihi:

kalp kalbe karşıdır derler bende gidicem :) istemeden

Gönderi tarihi:
bu gece serkanın itiraf gecesi :lol: oysa benim itiraf gecemdi :angry:-_- kardeşimsin diye bişey demiyorum -_- itiraf gecemi elimden aldığını görmemezliğe geliyorum :angry:-_-:D

kardeşim lafımı olur istemem senin olsun :)

sedelinaya bende +1

Gönderi tarihi:

sedelinaya benden de +1

tamam kardeşcim anlaştık :lol: gönlün çok zengin hep böyle kal :)

Gönderi tarihi:

itiraf ediyorum herkezin bi aşk sancısı var bu forumda (:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.