Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2007 18 yıl Sevgili Kral , bişey demiycem hadi sen lisedeydin, ya ben daha 5 ay önce yaptım bunu imzayı bahanede hazır Neyse olur böyle şeyler, itiraf çok ama çoğunuda buraya yazamam..
Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2007 18 yıl ben ispiyoncu değilim... sen kendin yap itiraflarını..yada yapma sen bendin dolayısı ile benide itiraf ettirmiş oluyon
Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2007 18 yıl yuk kıs ben topicleri karıştırdım gizli üye topici sandım aynı zamanda bunu itiraf etmiş oldum
Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2007 18 yıl çağrışım topiğine gitseydin canım ya... sen sahiden iyi değilsin..dur bakim ateşin çıkmış..... hiç dikkat etmiyon her bulduğunu yemeye kalkıyon...zehirlendin galiba.....evet kesin yediğin veya yemeye çalıştığın bişey zehirli.....dikkatli ol ya..üzüyon bak benide
Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2007 18 yıl bende itiraf edicem ama önce bana Reha Muhtarı bulun ona itiraf edicem
Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2007 18 yıl buyrun bulduk getirdik bizzat kendisini :buyrun sayın sardunyam,acı ver mı itirafta?
Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2007 18 yıl Kleo çözdüm canım önce sen bi ye.. ben rejimdeyim bozmuyayım rejimi..... Forumdan tüycem yaw.. tüyme ya..izmir marşı ile gönderelim
Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2007 18 yıl ben rejimdeyim bozmuyayım rejimi.....tüyme ya..izmir marşı ile gönderelim benım de hiç iştahım yok yemek bile yemedim,neyse sağol sen ben onu misafire ikram ederim artıkın
Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2007 18 yıl benım de hiç iştahım yok yemek bile yemedim,neyse sağol sen ben onu misafire ikram ederim artıkın itiraf edeyim layla çok uykum geldi....... ben gider mışıl mışıl uyumaya.... sana iyi geceler laylam
Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2007 18 yıl heh geldimi mıhtar, itiraf ediyorum mıhtar sedoş diyette ya, buzdolabı ile yakın akraba olmuş
Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2007 18 yıl iyi uykular Kleo mıhtar:Peki Sardunyam hanım nesi oluyormuş kendisi buzdolabıının tam olarak?
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.