Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2007 18 yıl tesekkur ederım,sen de oylesin ve çok bilinçli ve de vefalısın itiraf ediyorum netim bugün beni yine çok sinir ediyor ama sanırım yakında bu işkencem sona erecek net=cinnet canım.....inşallah kurtulursun... sedelina misafir beklesin 2' canım ediverseydin gelmişken......
Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2007 18 yıl "Kira kontratımdaki aylık kira bedelinin yanındaki sekmelere ev sahibimin imzasını taklit edip vergi iadesi şey yaptım"
Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2007 18 yıl şuan misafırım var evde çok şey ıtıraf edıcem.az sonra Etseneee..
Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2007 18 yıl "Kira kontratımdaki aylık kira bedelinin yanındaki sekmelere ev sahibimin imzasını taklit edip vergi iadesi şey yaptım"
Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2007 18 yıl Sedat;Yoksa sende mi Yok vergi iade doldurmadığım için böle bişi yapmadımda, hoşuma gitti arkadaşın itirafı o bakımdan güldüm..
Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2007 18 yıl Yok vergi iade doldurmadığım için böle bişi yapmadımda, hoşuma gitti arkadaşın itirafı o bakımdan güldüm.. Ne yapim , sadece imzayı attım, kontrat gerçek ama
Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2007 18 yıl Ne yapim , sadece imzayı attım, kontrat gerçek ama o zaman sen yeni bir ev aramaya başla
Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2007 18 yıl o zaman sen yeni bir ev aramaya başla gerçekten mi? ya cezası varmı acaba
Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2007 18 yıl gerçekten mi? ya cezası varmı acaba imza takliti yapmışsın.suçtur herhalde ..kanuni yönünü bilemem ama .... ev sahibi öğrenir öğrenmez seni postalayacağı kesin
Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2007 18 yıl itiraf edıyorum bu yıl yaz tatilinın başlamasını ıstemıyorum.her zaman iple çekrdım ama istemıyorum.çünkü korkuyorum
Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2007 18 yıl kıss sedoş korkunun ecele faydası yok, tırsma tatil senden tırssın...
Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2007 18 yıl geçen akşam dans da sevmediğim bi bayanın ayağını bilerek ezdim sonra üzüldüm ama
Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2007 18 yıl İtiraf ederim , kırmızı işıkta geçip, perma saçlının yüzünden park halindeki bir arabanın tamponunu sıyırıp,az kalsın bir yayaya çarpacaktım
Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2007 18 yıl Fantastico sahte imza atmaktansa sakız yapıştırmayı yeğlerim.. Yav kız haketmişti ben bilirim onu boşver..
Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2007 18 yıl Sevgili Kral , bişey demiycem hadi sen lisedeydin, ya ben daha 5 ay önce yaptım bunu imzayı bahanede hazır
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.