Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2007 18 yıl gerçekten üşenmiştim ama sağolsun netim azizlik yapmadı baktım iki dakika..da niye ağladın kıs ben de ağlayacağım
Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2007 18 yıl Kleo gıcıkım diye beni niye tongaya düşürüyon kıs,duygularımla oynamamalısın.. Egzo,itirafta bulunmak ister misin
Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2007 18 yıl niyekine ...? tam uyumaya gidiyordum şimdi mirak ettim..bir derdinmi var... (egzo)
Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2007 18 yıl Kleo gıcıkım diye beni niye tongaya düşürüyon kıs,duygularımla oynamamalısın.. söyleyenede bak
Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2007 18 yıl sebebini bilsem ortadan kaldırır saçmalamazdım kanımca ama hala devam edıyom
Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2007 18 yıl yok be sen akıllı bir insansın yoksam seninde canınmı sıkkın benim gibi hadi dök içini rahatla
Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2007 18 yıl Bu sadece bir itirafdır, gönderme ve ima asla yoktur.!! Zaman zaman beni sıkıntıya soksada ve hayatta bu özelliğimden dolayı çok zarar görmüş olsamda, çok iddacıyım, çok büyük kayıplarım olduğunu bilsem bile yeminimi asla bozmam, restleri görürüm, blöfe gelmem.. Aşkta pazarlık yapmam, asla şart kabul etmem, yüzde yüz sadakat umarım ve beklerim.. Sevmiyorum bu huylarımı ama napim ben buyum..
Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2007 18 yıl kompleksli ve eziklere tahammülüm yok...insan otsa, otum demeyi bilmeli..teşhirci ve materyalistlere de tahamüülüm yok..insan renksiz görüyorsa dünyayı..körüm demeyide bilmeli..ki; açabilsin gözlerini.. helede kuzu postuna bürünmüş kurtlar..inşallah kurnazlığınız içinizde patlar...
Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2007 18 yıl itiraf ediyorum yeni pişirdiğim yemeği servis yaptığımda hiç canım çekmese ve aç olmasam bile kendim de yiyorum,sırf reklam olsun diye
Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2007 18 yıl evet gıcıklık nöbeti anlaşılan sana geçmiş..... ama ben aç gezerek daha bi mutlu oluyorum
Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2007 18 yıl itirafi unutmussun Egzo Kleocum... yok ben yemegin lezzetine ve emniyetine guvenmedigim icin kendim yiyerek reklamini yapma geregi duyuyorum en iyisi bu itirafi geri alayim,naptim kendimi yaw
Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2007 18 yıl sende be leyla itirafı unutmuşsun diyorsun ama ettim yaa ediyorum işte " itiraf ediyorum "
Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2007 18 yıl itirafi unutmussun Egzo Kleocum... yok ben yemegin lezzetine ve emniyetine guvenmedigim icin kendim yiyerek reklamini yapma geregi duyuyorum en iyisi bu itirafi geri alayim,naptim kendimi yaw ha....o bakımdan yani......
Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2007 18 yıl evet canim o bakimdan ama geri aldim,yemeklerimin reklama ihtiyaci yuktur sende be leyla itirafı unutmuşsun diyorsun ama ettim yaa ediyorum işte " itiraf ediyorum " Egzo itiraf etme,terk et,seyret,söz et ama itiraf etme
Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2007 18 yıl bugün bir itirafım yoktu ama çok doğru sen olmasan da ben gitmiştim sıkılıp,iyi ki varsın
Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2007 18 yıl tesekkur ederım,sen de oylesin ve çok bilinçli ve de vefalısın itiraf ediyorum netim bugün beni yine çok sinir ediyor ama sanırım yakında bu işkencem sona erecek
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.